- 1 Mayıs 2025
- 207
- 70
- 13
- 27
- Konu Sahibi bogurtlenkizi
-
Sürekli 2 günde bir kan mi vermem gerekiyor yani? Vajinal kontrol tehlikeli diye duymuştum kese bozulabilir diyeGorunmeyebılır vajinal kontrolle belki
Beta 3000 lerdeyken görülüyor genelde ,
sağlık ocağından 2 günde bir kan verip artısı takıp edin
10 kişiden biri kanama yaşıyor o yuzden kan verin beta takibi yapın ve 3 bınden sonra 6. Haftalarda gidin karından görmek ıcın keseyi.Sürekli 2 günde bir kan mi vermem gerekiyor yani? Vajinal kontrol tehlikeli diye duymuştum kese bozulabilir diye
Öncelikle hayırlı olsun güzel haberini alın inşallahKızlarım daha önce 3 gün ard arda testler yaptım ve 3u giderek koyulasti adet tarihim 9 Mayıs yani bugün, değerim yükselsin diye Pazartesi gitmeyi düşünüyorum o zamana kadarda son adet tarihine göre tam 1 aylık olmuş oluyor. Şimdi doktora gittiğimde kese yani bebek görünücek mi nasıl olucak bana bilgi verirmisiniz bilmediğim için soruyorum
Kaç haftalıkken gitmistinizBen ilk gittiğimde 790 la öğrendim vajinal muayene oldum kese gözükmedi nokta kadar bir şey vardı sadece 3 gün sonra kan verdim 5.042 oldu betam vajinadan bakıldığında keseyi gördük kalp atışı içinde gittiğimde karından duyamadık vajinadan bakıldı hiçbir problemde yaşamadım vajinal muayeneden korkmanıza gerek yok düşüğü vs tetiklemiyor cinsel ilişki gibi tam içeri girmiyor cihaz sadece ufak bir kısımla bakılıyor hiç stres vs yapmayın kese içinde kan takibi yapın 3 binleri gördünüzde gidip baktırabilirsiniz hayırlısı olsun
Kaç haftalıkken gitmistinizBen ilk gittiğimde 790 la öğrendim vajinal muayene oldum kese gözükmedi nokta kadar bir şey vardı sadece 3 gün sonra kan verdim 5.042 oldu betam vajinadan bakıldığında keseyi gördük kalp atışı içinde gittiğimde karından duyamadık vajinadan bakıldı hiçbir problemde yaşamadım vajinal muayeneden korkmanıza gerek yok düşüğü vs tetiklemiyor cinsel ilişki gibi tam içeri girmiyor cihaz sadece ufak bir kısımla bakılıyor hiç stres vs yapmayın kese içinde kan takibi yapın 3 binleri gördünüzde gidip baktırabilirsiniz hayırlısı olsun
Bence beklemelisin 1 hafta 10 gün kadar çünkü bu seferde bebek gorulmezse kalp atışı olmazsa onun için stres edip bekliyorsun bence bbekle 10 gün kadar sağlıkla gelsin inşallahKızlarım daha önce 3 gün ard arda testler yaptım ve 3u giderek koyulasti adet tarihim 9 Mayıs yani bugün, değerim yükselsin diye Pazartesi gitmeyi düşünüyorum o zamana kadarda son adet tarihine göre tam 1 aylık olmuş oluyor. Şimdi doktora gittiğimde kese yani bebek görünücek mi nasıl olucak bana bilgi verirmisiniz bilmediğim için soruyorum
İnşallah. Sağlık ocağına gitmekle hastaneye gitmek aynı şey zaten en azından içim rahatladBence beklemelisin 1 hafta 10 gün kadar çünkü bu seferde bebek gorulmezse kalp atışı olmazsa onun için stres edip bekliyorsun bence bbekle 10 gün kadar sağlıkla gelsin inşallah
Bazj Doktorlar ilk üç ay sadece vajinal muayene yapiyor. Yurtdışı dışında da böyle.6 haftalıkken gitmek daha iyi erken gidince bazen kesede görünmüyor, bebekte sürekli git gel yapıyorsun endişede.oluyorSürekli 2 günde bir kan mi vermem gerekiyor yani? Vajinal kontrol tehlikeli diye duymuştum kese bozulabilir diye
Vajinal olarak birkaç kez kontrol oldum. Düşük yaptım fakat boş gebelik sebebi ile. Kesede hiçbir sıkıntı yoktu.Sürekli 2 günde bir kan mi vermem gerekiyor yani? Vajinal kontrol tehlikeli diye duymuştum kese bozulabilir diye
Sağlık ocağına gitsemde değeri bilicem sadece yine aynı şey olucak teşekkür ederim yorumunuz içinBence beklemelisin 1 hafta 10 gün kadar çünkü bu seferde bebek gorulmezse kalp atışı olmazsa onun için stres edip bekliyorsun bence bbekle 10 gün kadar sağlıkla gelsin inşallah
Değer için diyorsan tabiki gitmelisin canım ama ben ultrason sandım ondan bekle dedim kan vermeye gitmelisin degeri bilmek önemli çünkü inşallah sağlıkla gelsin bebisSağlık ocağına gitsemde değeri bilicem sadece yine aynı şey olucak teşekkür ederim yorumunuz için
ben kadın doğuma gittim muayne olmaya orda beta istenip bakıldı 790 çıkınca doktorum çok ufak 3/4 haftalık 3 gün sonra tekrar gel dedi o zaman da 5042 çıktı kese gözüktü kaç haftalık olduğunu söylemedi biraz doktorumda başından savmaya çalışıyordu o zamandan beri başka doktora gidiyorumKaç haftalıkken gitmistiniz
Kese ve bebek farklıdır canım keseyi 5. Haftada görürsün bir ihtimal vajinal ultrasonla da nokta şeklinde bebek görebilirsin ama bebek ve kalp atışını ise 6. Haftadan itibaren almaya başlarsın. Hayırlı olsun Allah sağlık ile kucaklamayı nasip etsinKızlarım daha önce 3 gün ard arda testler yaptım ve 3u giderek koyulasti adet tarihim 9 Mayıs yani bugün, değerim yükselsin diye Pazartesi gitmeyi düşünüyorum o zamana kadarda son adet tarihine göre tam 1 aylık olmuş oluyor. Şimdi doktora gittiğimde kese yani bebek görünücek mi nasıl olucak bana bilgi verirmisiniz bilmediğim için soruyorum
Sağol canımKese ve bebek farklıdır canım keseyi 5. Haftada görürsün bir ihtimal vajinal ultrasonla da nokta şeklinde bebek görebilirsin ama bebek ve kalp atışını ise 6. Haftadan itibaren almaya başlarsın. Hayırlı olsun Allah sağlık ile kucaklamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?