- 1 Mayıs 2024
- 734
- 1.289
- 33
- 31
- Konu Sahibi norayildiz
-
Sırf siz değil eşinizinde kontrole gitmesi gerekiyor. Sağlıkla sahip olursunuz inşallah bebişeMerhaba hanımlar ben üç yıllık evliyim bir buçuk yıl yasmin kullanıp bıraktından iki ay sonra hamile kaldım ama maalesef düşükle sonuçlandı. Geçen sene mayıs ayında hamile kalmıştım. Doktorum üç ay korunmamı sonra denemeye başlamamı söylemişti. Geçen sene eylülden beri deniyoruz ama kimyasal olarak bile hamile kalamadım. Çok kafama takıyorum bunun için Ocak ayında regl iken doktora bile gittim ultrasonla baktı bir sorun yok dedi kan tahlili yaptırmak istedim gerek yok rahmin yumurtaların gayet güzel dedi ama ben hala hamile kalamadım ovülasyon testi de yaptığım oldu. En son artık regli uygulamalarını telefonumdan sildim bakmıyım görmiyim bilmiyim diye. Ama yine de olmuyorbenim gibi olan var mı? Düşükten ne kadar sonra hamile kaldınız var mı tavsiyeleriniz?
İnşallah çok teşekkür ederimSırf siz değil eşinizinde kontrole gitmesi gerekiyor. Sağlıkla sahip olursunuz inşallah bebişe
Bende de aynı durum varİnşallah çok teşekkür ederimah keşke gitse. Bir kere oldu diye gitmek istemiyor
Merhaba ben de 1 sene ara ile hamile kaldım. Kafama çok takıyordum sürekli aklımdan çıkmıyordu ilişkiye bile sırf hamile kalma düşüncesi ile odaklaniyordum. Sonra evde hediyelik eşya yapıp biraz kafamı dağıtmaya başladım 1 ay sonra hamile kaldımMerhaba hanımlar ben üç yıllık evliyim bir buçuk yıl yasmin kullanıp bıraktından iki ay sonra hamile kaldım ama maalesef düşükle sonuçlandı. Geçen sene mayıs ayında hamile kalmıştım. Doktorum üç ay korunmamı sonra denemeye başlamamı söylemişti. Geçen sene eylülden beri deniyoruz ama kimyasal olarak bile hamile kalamadım. Çok kafama takıyorum bunun için Ocak ayında regl iken doktora bile gittim ultrasonla baktı bir sorun yok dedi kan tahlili yaptırmak istedim gerek yok rahmin yumurtaların gayet güzel dedi ama ben hala hamile kalamadım ovülasyon testi de yaptığım oldu. En son artık regli uygulamalarını telefonumdan sildim bakmıyım görmiyim bilmiyim diye. Ama yine de olmuyorbenim gibi olan var mı? Düşükten ne kadar sonra hamile kaldınız var mı tavsiyeleriniz?
Çok zor bi durum gerçekten ne yapacağımızı bilemiyorumBende de aynı durum var
Teşekkürler onlara bakıldı ve ilaç yazıldı hatta b vitamini için iğne bile oldum ama demir ilacını içemiyorum çok bozuyor bağırsaklarıFerritin, TSH, d vitamini ve B12 baktırın
Ne güzelll Allah bağışlasın yavrunuzuMerhaba ben de 1 sene ara ile hamile kaldım. Kafama çok takıyordum sürekli aklımdan çıkmıyordu ilişkiye bile sırf hamile kalma düşüncesi ile odaklaniyordum. Sonra evde hediyelik eşya yapıp biraz kafamı dağıtmaya başladım 1 ay sonra hamile kaldım
Kendinizi oyalayacak işler yapmaya çalışın zor ama biraz olsun aklınızdan çıkarmaya çalışın
Amin insallah Rabbim en guzel zamanda nasip etsin hepimizeNe güzelll Allah bağışlasın yavrunuzuben zaten çalışıyorum ama inanın ki ben de ilişkiye hep o kafada giriyorum hatta yumurtlama zamanı değilse istemiyorum acaba oldu mu olacak mı diye diye ömür geçiyor umarım bir gün kafamdan atabilirim…
Sizde kafaya çok mu takıyorsunuz benim gibi yoksa başka bir problem mi varBende 17. Ayımda hamile oldugumu ögrenmiştim ama boş gebelık oldu ve alındışimdi yine korkular başladı zaten geç hamile kalıyorum kaç ay daha bekleyecegim kim bilir
Amin inşallahAmin insallah Rabbim en guzel zamanda nasip etsin hepimize
Kafaya takmamak mümkün mü bu kadar zaman olmuşkenSizde kafaya çok mu takıyorsunuz benim gibi yoksa başka bir problem mi varallahım en kısa zamanda sağlıkla nasip eder inşallah
Ah bu kafayı napsak bilmiyorumKafaya takmamak mümkün mü bu kadar zaman olmuşkensorun olarak eşimin verdiği testte hız biraz düşüktü birde morfoloji 1 idi. Doktorların coğu bu değerlerle olur dese de süreç uzadıkca uzadı
Sürekli kullanıyo düzelme olmuyo o vitaminlerede güvenmiyorum ben artık ya. Dünya para verdik en iyilerini aldık. Keçiboynuzu kaynattım bir ara bir ara pekmezini verdim. Şimdi arı sitü alıyo düzenli bilmiyorum sperm değeri düzeltme işini beceremedik demekkiAh bu kafayı napsak bilmiyorumpeki doktor eşinize ilaç veya takviye vermedi mi
Sagol canım inşallah Rabbim hepimize verir saglıklı hayırlı evlatEvet pekmez ve arı sütünün iyi geldiğini duymuştum. Bir de ilişkiden önce erkeğin Türk kahvesi içmesi iyi geliyormuş. Umarım sorununuz çözülür bizim sorunumuz var mı onu bile bilmiyoruz beyfendi doktora gitmiyor
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla hamile kalırız inşallahSagol canım inşallah Rabbim hepimize verir saglıklı hayırlı evlatİnşallah sorunu düşünmene bile gerek kalmaz da hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?