• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk embriyo transferim başarısız, yaşım henüz 25, betahcg güzel yükseliyordu sonra düştü

Her ilacın var bunun da vardır mutlaka.
Merhaba, ben de aynısını yaşıyorum. 29 yaşındayım, ilk denememiz. Bizde de hiçbir problem yok. 1,5 yıl denedik olmadı. 7 tane dondurulmuş embriyom var hepsi kaliteli. 6 ağustosta 5aa embriyo transferi oldum. Hissettiklerinizi hissediyorum.

Transferin 8. Günü değerim 183 geldi. 10. Gün 225, 12. Gün 272 geldi. Şuan 13. Gündeyim. Doktorum aradı ve sağlıklı ilerleme ihtimalinin %1 olduğunu söyledi. Sebebini onlar da açıklayamıyor. Kalan embriyolardan denemeye devam edeceğiz diyor.

Çok çok çok üzüldüm. Hiç böyle bir sonuç beklemiyordum.

Merhaba, ben de aynısını yaşıyorum. 29 yaşındayım, ilk denememiz. Bizde de hiçbir problem yok. 1,5 yıl denedik olmadı. 7 tane dondurulmuş embriyom var hepsi kaliteli. 6 ağustosta 5aa embriyo transferi oldum. Hissettiklerinizi hissediyorum.

Transferin 8. Günü değerim 183 geldi. 10. Gün 225, 12. Gün 272 geldi. Şuan 13. Gündeyim. Doktorum aradı ve sağlıklı ilerleme ihtimalinin %1 olduğunu söyledi. Sebebini onlar da açıklayamıyor. Kalan embriyolardan denemeye devam edeceğiz diyor.

Çok çok çok üzüldüm. Hiç böyle bir sonuç beklemiyordum.
Merhaba merak ettim, sakıncası yoksa son durumunuz nedir

Merhaba
biz eşimle çok cocuk istediğimiz için 2 sene geçince tüp bebege karar verdik. Doktorumuz sizin cocugunu olmaması için hicbir sebep yok ama ne zaman olacağını da bilemeyiz belki bir sene belki on sene dedi.
Yumurta toplaması sonrası Ohs oldum baya sıkıntılıydı o yüzden iki ay bekledik. Dondurulmuş ilk transferim yapıldı. Embriyo Aa kaliteydi doktorum da bana durumun çok iyi dedi. İlk betahcg testim 50ydi sonra 90 oldu doktor gebelik var dedi ama iki gün sonra 54e düştü, olumsuz oldu.
Başka embriyolarımız oldugu için Çok üzülmedim ama içim buruldu, olacak sanıyordum. Bunu yaşayan var mı bilmiyorum ama gebelik testinde çift çizgiyi görmek bile acayip hissettirdi 4-5 kere tekrar test yapmıstım her gün onu görünce mutlu oluyordum. Şu an merak ettiğim sadece tutmama sebebi ne olabileceği. Sigaram alkolüm yok, spor yapıyorum. Allahın takdiri diyorum ama yapabileceğim kontrol ettirebileceğim başka bir şey var mı sizce. Doktorumdan cok cok memnunum zaten cok araştırdım ama ister istemez doktorlar için çok normal bi durum olsa da ben gece gündüz bunu düşünüyorum.
Genelde sağlıksız olunca düşük olur, benimde ilk gebeliğim kimyasal olmuştu sakın üzülmeye devam etme.. hep pozitif ol. Her şer de muhakkak bi hayır vardır ilk çocuğumu normal yolla hamile kaldım şuan tüp bebek transferi oldum sonuçları bekliyorum bende. Şöyle düşün bak en azından hamile kalabilmişsin şenlik bi şey yok olabiliyor yani 🫶🏼 genel de ilk gebeliklerde de mesela vücut onu yabancı algılayıp atabiliyormuş kendiside ve tehdit olarak bişey gördüyse yapıyormuş. Tekrar denersiniz,en güzeli yaşının daha genç olması Allah dualarını her zaman kabul etsin,sağlıkla bi bebek sahibi olursunuz inşallah,ümitsizliğe kapılma ❤️

Genelde sağlıksız olunca düşük olur, benimde ilk gebeliğim kimyasal olmuştu sakın üzülmeye devam etme.. hep pozitif ol. Her şer de muhakkak bi hayır vardır ilk çocuğumu normal yolla hamile kaldım şuan tüp bebek transferi oldum sonuçları bekliyorum bende. Şöyle düşün bak en azından hamile kalabilmişsin şenlik bi şey yok olabiliyor yani 🫶🏼 genel de ilk gebeliklerde de mesela vücut onu yabancı algılayıp atabiliyormuş kendiside ve tehdit olarak bişey gördüyse yapıyormuş. Tekrar denersiniz,en güzeli yaşının daha genç olması Allah dualarını her zaman kabul etsin,sağlıkla bi bebek sahibi olursunuz inşallah,ümitsizliğe kapılma ❤️
Allah razı olsun çok mutlu oldum mesajınıza <3

Peki nasil anlaşılıyor doktormu dedi bunu
Doktorumun uygulamasında vardı benim bazı doktorlar dikkate almıyor benim doktorum test filan yapmadan önlem amaçlı ilaç kullandırıyor transferden itibaren günde iki kez deltacortil kullandırdı benim doktorum pozitif sonuç alırsan keseye gittiğinde bire bir hafta sonra yarıma düşüyorsun kortizon çünkü sonraki hafta çeyreğe düşürüp en son bitiriyorsun

Aaaa ben bahcecide yaptim 2. Kez negatif aldim bugun benim doktorum hicbireey demiyor acaba bendede mi var
Doktorumun uygulamasında vardı benim bazı doktorlar dikkate almıyor benim doktorum test filan yapmadan önlem amaçlı ilaç kullandırıyor transferden itibaren günde iki kez deltacortil kullandırdı benim doktorum pozitif sonuç alırsan keseye gittiğinde bire bir hafta sonra yarıma düşüyorsun kortizon çünkü sonraki hafta çeyreğe düşürüp en son bitiriyorsun

Bence kesinlikle bağışıklık baskılayıcı kullanılmalı neden bunu baştan yapmazlar ki belki de bu yüzden negatif oldu önlem almak lazım gerisi nasip
Evet bide özele en iyi yere gidiyoruz embriyoyu pgt vs yollicakmisiniz yaşınız genc diyor çözülüp donduruldugunda kalitesi düşermiş 1. Taze 3. Gün embriyosu 2. 6gün 3bb dedi ama transferde 4 vs diyordu em riyo gulue yaptım bide

Evet bide özele en iyi yere gidiyoruz embriyoyu pgt vs yollicakmisiniz yaşınız genc diyor çözülüp donduruldugunda kalitesi düşermiş 1. Taze 3. Gün embriyosu 2. 6gün 3bb dedi ama transferde 4 vs diyordu em riyo gulue yaptım bide
Ayy Allah yardımcınız olsun inşallah evladınız tez zamanda hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklıca nasip olsun 🤲

Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun biz anlarsınız birbirimizi bu yoldaki tüm kadınlar 🙏🏻
Kesinlikle öyle bir umutla çıkıyoruz yola ve neler yaşıyoruz ancak biz ve bizim gibiler anlıyor benim de ilk transferimde 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum maalesef bir embriyom kalmıştı çözdürülüp genetiğe gönderdiler tekrar donduruldu sağlıklı geldi çok şükür ve transfer oldum yeniden pozitifim Allah size ve bu yolda emek veren tüm kardeşlerime yakın zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin 🤲❤️

Kesinlikle öyle bir umutla çıkıyoruz yola ve neler yaşıyoruz ancak biz ve bizim gibiler anlıyor benim de ilk transferimde 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum maalesef bir embriyom kalmıştı çözdürülüp genetiğe gönderdiler tekrar donduruldu sağlıklı geldi çok şükür ve transfer oldum yeniden pozitifim Allah size ve bu yolda emek veren tüm kardeşlerime yakın zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin 🤲❤️
Amin inşallah sağlıcakla kucağına alirsin bebişini ben nk testi yaptirmalimiyim 3. Transfer öncesi

Amin inşallah sağlıcakla kucağına alirsin bebişini ben nk testi yaptirmalimiyim 3. Transfer öncesi
Amin çok teşekkürler bence kesinlikle yaptır çünkü nk testi pozitif çıkarsa dediğim ilaç bile yeterli gelmiyor aşısını serumunu filan yapıyorlar diye biliyorum ve inşallah buraya güzel haberlerle gel 🤲

Back
X