İlk etkileşim !! tavsiyelerinizi bekliyorum

zeynep15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
107
0
96
Antalya
Kızlar merhaba ben bu snee üniyi kzndm hoşlandııgm bi çoçuk var oda geçen sene kazanmıştı ve ben bu sene onun odlgu üniyi kzandım ayrıca aynı kampüsteyiz yüzyüze hiç görüşmdk ben onu gördüm öle ama o sadece beni fotoda gördü sanırım facede memlketmden bi kaç kere nette konuştuk oda eğitimle ilgili ünideki bölğmle ilgili felan kzanırsan yardımcı olurm dedi öle yani bende kzandım ama şimdi üniye gitcez memlkette byk yer değil her yerde karşılaşcaz otobüste okulda felan ztn ilk o yardımcı olcak bana ben onu seviyorum ama o bilmiyor dicek şuki ben onu ilk görüşmede nasıl etkileyebilirm bilirsinizki ilk görüş önmlidr nasıl kknuşmalıyım nler yapmalıyım nasıl etkileyebilirm onu sonuçta beni canlı oarak hiç görmedi arkadslar tavsiyelrinizi bklyrm lütfen şimdiden hepinize tşkklr

Kızlar merhaba ben bu snee üniyi kzndm hoşlandııgm bi çoçuk var oda geçen sene kazanmıştı ve ben bu sene onun odlgu üniyi kzandım ayrıca aynı kampüsteyiz yüzyüze hiç görüşmdk ben onu gördüm öle ama o sadece beni fotoda gördü sanırım facede memlketmden bi kaç kere nette konuştuk oda eğitimle ilgili ünideki bölğmle ilgili felan kzanırsan yardımcı olurm dedi öle yani bende kzandım ama şimdi üniye gitcez memlkette byk yer değil her yerde karşılaşcaz otobüste okulda felan ztn ilk o yardımcı olcak bana ben onu seviyorum ama o bilmiyor dicek şuki ben onu ilk görüşmede nasıl etkileyebilirm bilirsinizki ilk görüş önmlidr nasıl kknuşmalıyım nler yapmalıyım nasıl etkileyebilirm onu sonuçta beni canlı oarak hiç görmedi arkadslar tavsiyelrinizi bklyrm lütfen şimdiden hepinize tşkklr

ddiğine ktılıyorum ama yapılacak şeyler vardır mutlaka mrk ediyorum ;)

zeynep15'in ne dediğini anlayan biri bana anlatabilir mi lütfen.

zeynep15 sende anlatabilirsin. yarım yarım kelimelerin yüzünden derdin anlaşılmıyor
mirmirmirmir

canım doğla olmak en güzeli bence kendini kasarsan o da anlar kastığını ve komik duruma düşersin önce aklına şunu sok beğenmesede umraumda değil de ve bunun verdiği düşünceyle zaten doğal olacaksın konuşmalarında gözünün içine bak kibar ol bence

erkekler içinden geldiği gibi davranan ve konuşan kızlardan daha öçok hoşlanıyor kanımca.

elinden geldiğince doğal davranmanın seni daha çekici kılacağını düşünüyorum...

ama doğal olmayı da ölçüsüzce abartmamalısın.

şimdi erkekler ilk önce dış görüntüden etkileniyolar ilk etap bu eğer biraz çekici yada az da olsa bi albenin varsa ve o kişiyi etkilemek istiyorum diyosun ozaman görüntünü değiştireceksin daha farklı daha hoş bi görüntü yakalamaya çalış.mesela saçının renginden başla çünki insanın yüzünü çok değiştiriyo.bu kısmı geçersen zaten kendi kendine onu etkileyeceğin bişey kalmıyo çünki iki tatlı dillede bunu başarırsın ağzı bi karış açık dinlerler seni.zaten doğal olacağın içinde kolay yani.

öncelikle sevgilisi olup olmadığını biliyormusun eğer sevgilisi varsa görüşme dahi yoksa kendin gibi davran yapmacık davranışta olan insanlara sinir oluyorum herzaman

Ya neden hiç noktalama işareti kullanmadın? Gerçekten merak ettim. Virgülü, soru işaretini, noktalı virgülü, ünlemi geçtim.. Bari bir nokta koysaydın ya..

zeynep15'in ne dediğini anlayan biri bana anlatabilir mi lütfen.

zeynep15 sende anlatabilirsin. yarım yarım kelimelerin yüzünden derdin anlaşılmıyor
mirmirmirmir[/

kusura bakma cnm çok mesajı yazarken çok hızlı yazdım o yüzden arada kaynayan kelimeler var bende sonradan farkına vardım

Bence hemen etkilemeye çalışma arkadaş gibi yaklaş sonra ufak ufak etkilemeye çalışırsın. Hemen ilk buluşma da etkilemeye çalıştığını düşünürse uzaklaşabilir belki

ceku'ya kesinlikle katılmıyorum. arkadaş olarak başlarsan o seni hep öyle görmeye devam eder. eğer gerçekten hoşlanıyorsan net olsun hareketlerin arkadaş gibi davranırsan çevirmesi daha zor. bi kere en başta sen nasıl karakterde bi çocuk onu anlat. hergün başka kızla birlikte olan bi tipse ona göre yoksa azcık içe kapanık biriyse ona göre değişir

ceku'ya kesinlikle katılmıyorum. arkadaş olarak başlarsan o seni hep öyle görmeye devam eder. eğer gerçekten hoşlanıyorsan net olsun hareketlerin arkadaş gibi davranırsan çevirmesi daha zor. bi kere en başta sen nasıl karakterde bi çocuk onu anlat. hergün başka kızla birlikte olan bi tipse ona göre yoksa azcık içe kapanık biriyse ona göre değişir

valla cnm tanıdıgım kadarıyla kapanık bir insan deil hata gayet sosyal çevresi olan bi çoçuk acayip fenerbahçe taraftarı şu ana kadar 2 sevgiilisi olmuş kızlarla arasına gelince ne oldugunu bende pek çözmüş deilim açıkçası mesela bazı kız arkadasları var okuldan ama gerçekten arkadas .kızlara ilgili bi çoçuk belki çapkın bile denilebilir ama hat safhada deil bide gerçekten birini seviyosa ve aşık oluyosa gözü kimseyi görmicek biri annesine çk değer veriyo yengeç burcu bildiğim kdaryla bunlr cnm

ilk gözgöze geldiğinizde zaten şekillernir durum bence..

Konuşma sırasında arada sessiz kalıp onun gözlerine bakıp gülümseyebilirsin.. Erkekler bu tarz masum şeylerden de hoşlanabiliyor zemuszemus sayısı 2-3 ü geçmesin ama.. Doğal ol kasma kendini.. ona hayran olduğunu da belli etme yoksa onda bi özgüven oluşur ilişkiniz olsa bile yükü hep sende olur

benmle pek ilgilenmiyor yani ilgilenmemesinide gayet doğal görüyorum çünkü daha yüzümü bile görmedi sadcee fotoyla olaca şey diyede düşünnmüyorum bazen hiç ummadıgım bi anda mesaj atıyor ne bilim kafamı karıştııyor diyorum ilgisi yok ama dediğim gibide bazen ilgisi oldugunu düşünüyorum şimdilk bunlara kafamı çok takmıyorum ama ilk karşılaşmamızda onu gerçkten çok etkilemk istiyorum kızlar dediğiniz gibi doğal olucam ama beni çokta arkadas olarak görsün istmeiyorum başta hemen bişey başlicakta demiyorum ama en azından ondan ötürü bir elektrklenme olsun istiyorum o yüzden hala tavsiyelerinizi bekliyorum.

anlattığın kadarıyla çocuk oldukça ideal bir tip. yani kendini kasmazsan olcağı varsa da olur:) en basitinden genel öneriler; özenli ama sade giyin içinde rahat edebileceğin şeyler olsun. bi gün önceden dene kıyafetlerini bi göz kalemi rimel hafif bi allık yeter:) saçların özenli olsun. tırnak bakımı da önemli bolca kremle gece yatmadan ellerini..aslında her zaman yapmamız gereken şeyler bunlar. en önemlisi rahat ol kasma kendini:)

hepinize çok teşekkür ederim en azından işin dış görünüş tarafından tamamlamış bulunmaktayım :) ama hala ilk karşılaşmamızda nasıl davranağaım konsunda hala bir sıonuca varamadım :( diyosnuzki doğal bu konuda katılıyorum size bunu uygulamak içinde çabalicam yalnız ben o çoçukla hiç yüzyüze görüşmedim sadece bi kaç kez mesajlaştık gelirsen yardımcı olurum dedi onun bana duygusal bişeyler hissetiğini sanmıyrm en azından şimdilk dediğim gibi hiç görmedi bn canlı olarak o yüzden ilk hareketlerim ne olmalı sizce onunla karşılaştıgımızda ilk konuşmalarım nasıl olmalı ?

erkekler boya küpüne düşmüş kızlardan pek hoşlanmıyorlar.. bakmak hariç..
hafif bi makyaj yap bence abartıya kaçma..
saçlarına gelince renk değişikliği hoş olabilir ama kesinlikle sarı olmasın
çünkü üni de her 10 kişiden ya sarı saçlı yada sarıya yakın...
kıyafetine gelince abartı dekolte minicik etek yada üzerine yapışan kotla çıkma çocuğun karşısına o tipte çok kız görmüştür..ne çok salaş ol nede çok özenli..
her zaman nasılsan öyle giyin belli bi tarzın vardır zaten..onun dışına çıkıp abartma derim..yani sana yakışmayan şeyleri sırf kendini beğendirmek için giyme klasik giyiniyorsan zenginleştir ama klasik spor karışımı olmasın gibi...opuyorumnanaktan

Back
X