İlk etkileşim !! tavsiyelerinizi bekliyorum

arkadaslar az kaldı yardımcı olurmuusnuz bayramdan sonra okullar açılıyor ve görücem onu çok heyecanlıyım çok az kladı çünkü tavsiyeleriniz bekliorum

hepinize çok teşekkür ederim en azından işin dış görünüş tarafından tamamlamış bulunmaktayım :) ama hala ilk karşılaşmamızda nasıl davranağaım konsunda hala bir sıonuca varamadım :( diyosnuzki doğal bu konuda katılıyorum size bunu uygulamak içinde çabalicam yalnız ben o çoçukla hiç yüzyüze görüşmedim sadece bi kaç kez mesajlaştık gelirsen yardımcı olurum dedi onun bana duygusal bişeyler hissetiğini sanmıyrm en azından şimdilk dediğim gibi hiç görmedi bn canlı olarak o yüzden ilk hareketlerim ne olmalı sizce onunla karşılaştıgımızda ilk konuşmalarım nasıl olmalı ?

arkadaslar az kaldı yardımcı olurmuusnuz bayramdan sonra okullar açılıyor ve görücem onu çok heyecanlıyım çok az kladı çünkü tavsiyeleriniz bekliorum

güzel yazmışsın . sağol. anlamak için 8 takla atmak zorunda kalmadım bu sefera.s.

olduğun gibi davran. ilk karşılaştığın insanlara nasıl davranıyorsan ona da öyle davran.

ilk karşılaştığın insana "siz" diye hitap ediyorsan ona da öyle hitap et.

canım kendin olmazsan elin ayağına dolaşır.delikafadulden

ne kadar kendin olursan o kadar güzel geçer.

nasılsınız, iyi misiniz, hayırlı olsun, yolculuk nasıl geçti, ...vs. sempatiksalakcinni

konuşmanız nasılsa artık opuyorumnanaktan

Back