İlk Evim Projesi | Konut Kredisi

Allah onları bildiği gibi yapsın 😅
Sanırım yine de o evin değeri kadar kısım sadece size ait oluyor. Ya mesela bir arkadaşım evlenmeden önce baya altını birikmiş nakiti ve arabası vardı. Avukata falan danıştı evrak işleri falan oldu detayları bilmiyorum ama o paranın o değerde arabanın falan evlenmeden önce edinilmiş olduğu çok açık ve delilli. Yani o arabayı satıp üst model arabayı evlilik içinde alsa bile o aradaki fark ikisine ortak tam anlatabildim mi bilmiyorum ama.
Muhakkak böyle bir hak vardır ama boşanınca ev eşit bölünmesin diye evlilik birliği içinde böyle bir anlaşma yapmak beni rahatsız ederdi. 🥹

Arsa alin, anladigim kadariyla 400 bin kadar paraniz var, o tutarda bir arsa alin.

Imar gecmis bir yerden alirsaniz sorun yasamaz, kisa surede elinizden cikarirsiniz.

Evlenirkende malinizdan kimseyi haberdar etmeyin.

Arsa alin, anladigim kadariyla 400 bin kadar paraniz var, o tutarda bir arsa alin.

Imar gecmis bir yerden alirsaniz sorun yasamaz, kisa surede elinizden cikarirsiniz.

Evlenirkende malinizdan kimseyi haberdar etmeyin.
Ben bu işlerden yani arsa arazi olaylarından hiç anlamıyorum ama araştıracağım.
Keşke malım olsa da tek haberdar edip etmemesi kalsa ama ne bileyim böyle şeyler saklanabiliyor mu ki? Gerçi millet eşinden gizli ikinci bir aile kuruyor çocuklar falan yapıyor bu tarz şeyler de saklanır herhalde

Araba eşittir masraf. Ben her zaman evin önceliklendirilmesi taraftarıyım. Temel ihityaç barınma, önce onu halletmek lazım. En iyisini almayı beklerseniz hiç alamazsınız. Paranızın yettiği 4 duvar bir evi alırsınız, ileride bir fırsat çıkar o ev sizin daha iyi bir eve geçmek için elinizdeki maya olur.

Ben bu işlerden yani arsa arazi olaylarından hiç anlamıyorum ama araştıracağım.
Keşke malım olsa da tek haberdar edip etmemesi kalsa ama ne bileyim böyle şeyler saklanabiliyor mu ki? Gerçi millet eşinden gizli ikinci bir aile kuruyor çocuklar falan yapıyor bu tarz şeyler de saklanır herhalde
Aslinda esler arasinda gizli sakli olmamasi gerekir, yani dogrusu yuzde yuz durust bir iliski.

Ama karşındakini tanımadan attigin her durust adim sana koca bir kazik olarak geri donebiliyor.

Kira derdi varsa ev alın boşa kiraya vermek yerine ev alırım abim yakın zamanda aldı 1,5e 1 milyon kredi çıktı 35 aylık ödemesi içinde 15 kiracı var eylülde 22 olur diye hesaplıyor 5 sene ödemesi. Ev kirası her sene artacak. Ben çok pişmanım zamanında kredi çekmediğim için.

Back
X