- 8 Eylül 2015
- 59
- 165
- 93
- Konu Sahibi misisnobadi
Selam kızlar,, bundan 4 ay önce açmıştım ilk konumu.. Eşim ailesinin yüzünden evden ayrılmıstı ve ondan snra bana senden boşanmak istiyorum demeye başlamıştı.. Bekledim sabır ettım ama ne barısmaya adım attı ne de ayrılmaya. Ben gıttım actım davayı ona da soyledım ınanmadı bana sonuc olarak evıne teblıgat gıdınce ogrendı.. 1 ay sonra ar bana dava acmışlar. Daha teblıgat elıme ulasmadı ama bıraz agır seyler yazmıslar dılekcelerınde.. Neyse.. Dun evlılık yıldonumumuzdu 1 yıllık evlı olduk ne hayaller kurarken nasıl oldu
ben evde kalıyorm o aılesının yanında kalıyor. Kardesım canın sıkılmasın bugun evde durma dıyerek benı dsarı cıkarmıstı gece gec saatte geldık. Baktım kı eve gelmıs. Esylarını hazrlayp bır kenara koymustum. O esylarının ıcınde 3 5 parca bseylerını cıkarmıs dger esyalarını almıs. Ayakkabılarını da almamıs.. Sızce ne yapmak ıstedı? Bır umut bekledıgımden degıl ya da barısma nıyetınde degılım.. Neden o gun geldı? Neden butun esylarını almak yerıne 3 5 esyasını gerı cıkarmıs ıcınden.. Bir de gecen maılınde gordum bır arkadsı ile konusmuslar. Arkadası ya sen evlıydın hep esınle fotograf atıyordun merak ettım sımdı goremıyorm demıs grmus ama cevap vermemıs..