İlk evlilik yıldönümüm :(((

misisnobadi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
59
165
93
Selam kızlar,, bundan 4 ay önce açmıştım ilk konumu.. Eşim ailesinin yüzünden evden ayrılmıstı ve ondan snra bana senden boşanmak istiyorum demeye başlamıştı.. Bekledim sabır ettım ama ne barısmaya adım attı ne de ayrılmaya. Ben gıttım actım davayı ona da soyledım ınanmadı bana sonuc olarak evıne teblıgat gıdınce ogrendı.. 1 ay sonra ar bana dava acmışlar. Daha teblıgat elıme ulasmadı ama bıraz agır seyler yazmıslar dılekcelerınde.. Neyse.. Dun evlılık yıldonumumuzdu 1 yıllık evlı olduk ne hayaller kurarken nasıl oldu :( ben evde kalıyorm o aılesının yanında kalıyor. Kardesım canın sıkılmasın bugun evde durma dıyerek benı dsarı cıkarmıstı gece gec saatte geldık. Baktım kı eve gelmıs. Esylarını hazrlayp bır kenara koymustum. O esylarının ıcınde 3 5 parca bseylerını cıkarmıs dger esyalarını almıs. Ayakkabılarını da almamıs.. Sızce ne yapmak ıstedı? Bır umut bekledıgımden degıl ya da barısma nıyetınde degılım.. Neden o gun geldı? Neden butun esylarını almak yerıne 3 5 esyasını gerı cıkarmıs ıcınden.. Bir de gecen maılınde gordum bır arkadsı ile konusmuslar. Arkadası ya sen evlıydın hep esınle fotograf atıyordun merak ettım sımdı goremıyorm demıs grmus ama cevap vermemıs..

acaba barışmak içinmi geldi. Sizide bulamayınca eşyalarını alıp gitti belkide. bıraktığı eşyaların sizle bi anısımı varda almadı acaba düşündürücü:KK64:

sormayi düsünmüyormusunuz? sonucta hala evlisiniz,dimi? hayir bosanmaya karar verildiyse , tamamen noktalanmaliki , sürüncemede kalmasin, herkes isini bilsin. dava acilmis, olay ortada. bence irdeleme.

acaba barışmak içinmi geldi. Sizide bulamayınca eşyalarını alıp gitti belkide. bıraktığı eşyaların sizle bi anısımı varda almadı acaba düşündürücü:KK64:
İki kazak iki çorap ve bir esofman altı benimle bir anısı yok.. Belkı gıymem artık eskı dye mı braktı dye dusundum.. Ama neden ıcınde cıkarıyorsun gıt annenın evınde at..

sormayi düsünmüyormusunuz? sonucta hala evlisiniz,dimi? hayir bosanmaya karar verildiyse , tamamen noktalanmaliki , sürüncemede kalmasin, herkes isini bilsin. dava acilmis, olay ortada. bence irdeleme.
Anlasmalı ıstedım ama o kabul etmedı anlasmayı k bosanmak ısteyen de oydu.. Cok ırdelemıyorm ona sormak da ıstemıyorm öyle kı onunla muhattap bıle olmak ıstemıyorm.. Ama merak de ettım neden dye sonucta bayanız dı mı :)

Anlasmalı ıstedım ama o kabul etmedı anlasmayı k bosanmak ısteyen de oydu.. Cok ırdelemıyorm ona sormak da ıstemıyorm öyle kı onunla muhattap bıle olmak ıstemıyorm.. Ama merak de ettım neden dye sonucta bayanız dı mı :)
:) anladim , kafandan atmaya bak canim. zor anliyorum , hic kolay degil. Allah daha güzel günler gösterir insallah ;)

Bir de geçen hafta doğum gunumdu odada hedıye kutuları, arkadasların yazdıgı notlar vardı onları karıstırmıs okumus..

Canım eski konunu okudum. Hemen hemen aynı seyleri yaşamışız. Bende 1 yıl 1 aylık evliyim. Bende 10 aylık evliyken baba evine döndüm. Dava açtım karşılığında o da dava açtı.
Evlilik yildönümümde babamın evindeydim. Hatta buraya konu açmıştım. Nasıl beni aramaz özlemez merak etmez, ne güzel gunlerimiz gecelerimiz vardı diye insan içini yiyor. Ama adam değiller işte. Adam olsa arar ilgilenir yuvasını kurtarir.

Allah hakkımızda hayırlı sonuçlar versin

Hayr
Canım eski konunu okudum. Hemen hemen aynı seyleri yaşamışız. Bende 1 yıl 1 aylık evliyim. Bende 10 aylık evliyken baba evine döndüm. Dava açtım karşılığında o da dava açtı.
Evlilik yildönümümde babamın evindeydim. Hatta buraya konu açmıştım. Nasıl beni aramaz özlemez merak etmez, ne güzel gunlerimiz gecelerimiz vardı diye insan içini yiyor. Ama adam değiller işte. Adam olsa arar ilgilenir yuvasını kurtarir.

Allah hakkımızda hayırlı sonuçlar versin
hayırlııs canım rabbım hakkımzdan hayrlısını nasıp etsın.. Onunla ayrı oldgumz ve ayrı hecırdgımz ıcın cok uzulemedım.. Ben kendıme uzuluyorm sadece ama ınsallah bu da gececek..

Back
X