- 8 Eylül 2015
- 59
- 165
- 93
- Konu Sahibi misisnobadi
-
İki kazak iki çorap ve bir esofman altı benimle bir anısı yok.. Belkı gıymem artık eskı dye mı braktı dye dusundum.. Ama neden ıcınde cıkarıyorsun gıt annenın evınde at..acaba barışmak içinmi geldi. Sizide bulamayınca eşyalarını alıp gitti belkide. bıraktığı eşyaların sizle bi anısımı varda almadı acaba düşündürücü
Anlasmalı ıstedım ama o kabul etmedı anlasmayı k bosanmak ısteyen de oydu.. Cok ırdelemıyorm ona sormak da ıstemıyorm öyle kı onunla muhattap bıle olmak ıstemıyorm.. Ama merak de ettım neden dye sonucta bayanız dı mı :)sormayi düsünmüyormusunuz? sonucta hala evlisiniz,dimi? hayir bosanmaya karar verildiyse , tamamen noktalanmaliki , sürüncemede kalmasin, herkes isini bilsin. dava acilmis, olay ortada. bence irdeleme.
:) anladim , kafandan atmaya bak canim. zor anliyorum , hic kolay degil. Allah daha güzel günler gösterir insallahAnlasmalı ıstedım ama o kabul etmedı anlasmayı k bosanmak ısteyen de oydu.. Cok ırdelemıyorm ona sormak da ıstemıyorm öyle kı onunla muhattap bıle olmak ıstemıyorm.. Ama merak de ettım neden dye sonucta bayanız dı mı :)
Amiiiin inşallahhh:) anladim , kafandan atmaya bak canim. zor anliyorum , hic kolay degil. Allah daha güzel günler gösterir insallah
demekki onsuz hayatını merak ediyorBir de geçen hafta doğum gunumdu odada hedıye kutuları, arkadasların yazdıgı notlar vardı onları karıstırmıs okumus..
hmmm, yada senin gibi oda merak etmis onlarin orda niye durduguna . niye ayrilmayi istediki?Bir de geçen hafta doğum gunumdu odada hedıye kutuları, arkadasların yazdıgı notlar vardı onları karıstırmıs okumus..
Bende anlayamadımmdeğişik bi tip hem boşanmak istiyo hemde hem böyle özel günlerde evde ne yapıyor
hayırlııs canım rabbım hakkımzdan hayrlısını nasıp etsın.. Onunla ayrı oldgumz ve ayrı hecırdgımz ıcın cok uzulemedım.. Ben kendıme uzuluyorm sadece ama ınsallah bu da gececek..Canım eski konunu okudum. Hemen hemen aynı seyleri yaşamışız. Bende 1 yıl 1 aylık evliyim. Bende 10 aylık evliyken baba evine döndüm. Dava açtım karşılığında o da dava açtı.
Evlilik yildönümümde babamın evindeydim. Hatta buraya konu açmıştım. Nasıl beni aramaz özlemez merak etmez, ne güzel gunlerimiz gecelerimiz vardı diye insan içini yiyor. Ama adam değiller işte. Adam olsa arar ilgilenir yuvasını kurtarir.
Allah hakkımızda hayırlı sonuçlar versin
SormaYacağım canım.. :) vardır bı amacı ama ilgılenmıyorumsorabildinmi misis nobadi? yoksa sormiyacakmisin? birak gitsin
Biraktigi esyalari eski mi atilacak seyler mi ? Merak ettim cok enteresan daha once niye almaya gelmedide evlilik yil donumunde geldi kiSormaYacağım canım.. :) vardır bı amacı ama ilgılenmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?