- 23 Kasım 2021
- 7
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi nurrgeliin
Merhaba bayanlar, lütfen tecrübesi olanlar var mı merak ediyorum. Aslında 6 aylık evliyiz ama hem çok çocuk istiyoruz hemde eşim 35 ben 28 yaşındayım dahada geç kalmak istemiyoruz. Hep adet düzensizliğim vardı evlenincede düzene girmedi devlette tahlil yaptırdım pko değilsin dedi ama psikolojik olarak bile etkilendim ki geçen ay adetim 1 hafta gecikti hamileyim sandım hatta çok sevindim ama tahlil yaptırdım negatifti ve negatif sonucunu gördükten 5 dakika sonra adet oldum yani vücut gerçeği görünce saldı kendini. Daha sonra özel doktora gitmek istedim eşimle gittik o da ultrasondan baktı pko değilsin dedi ama beklemek istemiyorsan tedavi başlayalım dedi. Adetimin 4. Günü femera kullanmaya başladım günde 2 defa 5 gün ve gynopoll kullanıyorum takviye olarak. Adetin 12. Günü gel dedi umutluydu bende sevindim ama bugün kontrole gittiğimde 3 yumurta vardı ama biri 9 biri 10 diğeride 12 mm olarak gelişmişti doktor 18 mm bekliyordu sanırım şimdi çarşamba ve cuma günüde gel kontrol edelim dedi Cuma çatlatma yapabiliriz dedi. Yumurtalarım pko değil ama pko gibi davranıyormuş sanırım tembellikte var benimde çok moralim bozuldu herşey nasip kısmet biliyorum ama insan yinede bilsede üzülmekten alıkoyamıyor kendini sizin hiç tecrübeniz var mı daha sonra yumurtalarınız gelişti mi?