Ilk gebeligim tecrubesizim bana yardimci olur musunuz lutfenn..

Merakli hamiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
3
0
1
31
Merhabalar surekli takip ediyorum sitenizi artik bende bir hamis olarak araniza katilmayi gerek gordum kendime :) ben 7+1 hamileyim yaklasik 3 gundur gobek deligimin 4 parmak alti yani tam tuylerin basladigi kisim agriyo bazen cok siddetli oluyor. Dun 2 ayri doktora gittim herhangi bir problem olmadigini soyluyorlar ama benim agrilarim devam ediyor sizce normalmidir bu bebegime bisey olmasindan korkuyorum :(

Merhabalar surekli takip ediyorum sitenizi artik bende bir hamis olarak araniza katilmayi gerek gordum kendime :) ben 7+1 hamileyim yaklasik 3 gundur gobek deligimin 4 parmak alti yani tam tuylerin basladigi kisim agriyo bazen cok siddetli oluyor. Dun 2 ayri doktora gittim herhangi bir problem olmadigini soyluyorlar ama benim agrilarim devam ediyor sizce normalmidir bu bebegime bisey olmasindan korkuyorum :KK43:

normal canım kasık ağrısı falan daha bir sürü ağrı oluyor, ani hareket etme yavaş hareket et, dinlen çok yorma kendini

Tebrikler, hayırlı olsun. Doktorlar her şey yolunda diyorsa, öyledir. Kuruntu yapıp kendinizi üzmeyin. Ağrı çok normal; hormonlar değişiyor, rahmin yapısı değişiyor. Bazıları bu değişimleri çok hissederken, bazıları da hiç hissetmiyor ve bazılarının çok daha uzun sürüyor. Benim ağrılarım hamileliğimin ilk günlerinden beri geçmedi mesela. Ama her şey de yolunda çok şükür. Ağrı bir soruna işaret etmiyor yani. Hamileliğinizi takip edecek iyi bir doktor bulun ve ona güvenin.

Loreth Loreth tesekkur ederim sayenizde icim daha rahatladi tecrubesizim ve daha 21 yasindayim genc anne olmak istedigim icin biraz kuruntu yaptigimin farkindayim Allah herkese saglikli evlatlar ve dogumlar nasip etsin insallah:KK46:

Back
X