Bebeğim ve benim için normal doğum mu sezeryan mi sağlıklı her ikisinide yaşayan annelerin tecrübelerine ihtiyacım var yardım edin
Bebeğim ve benim için normal doğum mu sezeryan mi sağlıklı her ikisinide yaşayan annelerin tecrübelerine ihtiyacım var yardım edin
Benimde ilk bebegim canim 24haftalik hamileyim bende normal düşünüyorum çevremde ki herkes yapamazsin Sezeryan ol diyorlar ama ben kizimin dogumunun heranini yaşamak istiyorum. Acisini tatlisini.. inşallah hersey yolunda gider normal yapabilirim. Sende bebehini saglikla kucagina alirsin inşallah canim korkma bi mucize getireceksin dünyaya bence bunu düşün minigimizin acisinada raziyiz:)
Ah Cnm bende 37 haftalık hamileyim bnm de ilk hamileliğim ve bende çok korkuyorum bu kadar az kalmış olmasına rağmen ama ben anestezi uzmanıyla konuştum epudural normal doğum olacak Allah'ın izni ile adam ilk olduğu için epidural in bana iyi geleceğini ilk olduğu için dayanamaya bilirsin dedi bende tamam dedim tabi doğumda anestezi yapan kişi olursa
canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.peki bu epidural normal doğumu iyice araştırdın mı?herhangi bi komplikasyonu olur mu?bende epidural normali düşünüyorum fakat korkuyorum.doğumdan sonra tecrübeni bildirmeni çok isterim.şimdiden allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?