- 13 Temmuz 2021
- 150
- 46
- 13
- 29
- Konu Sahibi didemarslan
-
Hayır canım benim adet geçeli bir haftayı geçti hala ara sira adet olacak gibi karnım ağrıyor. Kan ver iki günde bir takip et. Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba arkadaşlar. Bu benim ilk gebeliğim bir kere daha olmustu ama daha ne olduğunu anlayamadan 2. Gün düşükle sonlandı maalesef. Şimdi de adetim 3 gün gecikti erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm. Tekrar düşük olacak diye cok korkuyorum. Kasık, karın ağrısı var her an adet olacak gibi ve testi yapmadan öncede hıh şimdi adet oldum diyip lavaboya gidiyordum fakat akıntıydı suan da devam ediyor sizce bir sorun olur mu ?
Cook teşekkür ederim inşallahHayır canım benim adet geçeli bir haftayı geçti hala ara sira adet olacak gibi karnım ağrıyor. Kan ver iki günde bir takip et. Sağlıkla gelsin inşallah
Canm gebelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı ben ilk 12 hafta boyunca her gün adet olacakmış gibi ağrılar yaşıyordum. Akıntı da beyaz kremsi normal ama belki enfeksiyonunda vardr bunun için bı doktora git
Tahmini kaç haftalık şimdi biliyomusun bence git ver kanı doktorun yönlendirsn seni dinleme kimseyiYarın hemen kan verip ertesi gün kadın doğuma gideceğim ama daha kese yoktur bekle de diyorlar her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki
Öncelikle hayırlı sağliklı gebelik gecirmeniz dileğiyle şuanki yaşadığıniz ağrılar cok normal korkmayınMerhaba arkadaşlar. Bu benim ilk gebeliğim bir kere daha olmustu ama daha ne olduğunu anlayamadan 2. Gün düşükle sonlandı maalesef. Şimdi de adetim 3 gün gecikti erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm. Tekrar düşük olacak diye cok korkuyorum. Kasık, karın ağrısı var her an adet olacak gibi ve testi yapmadan öncede hıh şimdi adet oldum diyip lavaboya gidiyordum fakat akıntıydı suan da devam ediyor sizce bir sorun olur mu ?
Adet döngümü takip ettiğim uygulama da 5 haftalık gösteriyor.Tahmini kaç haftalık şimdi biliyomusun bence git ver kanı doktorun yönlendirsn seni dinleme kimseyi
4 haftadan sonra kese görülüyor eğer tahmini hafta doğruysa gorulebilir yarn git bakalmAdet döngümü takip ettiğim uygulama da 5 haftalık gösteriyor.
En sağlikli olani doktora git beta takibini yaptir dr kontrolunde olYarın hemen kan verip ertesi gün kadın doğuma gideceğim ama daha kese yoktur bekle de diyorlar her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki
Cok teşekkür ederim içimi rahatlattınız her şey o kadar hassas geliyor ki ne zormuşÖncelikle hayırlı sağliklı gebelik gecirmeniz dileğiyle şuanki yaşadığıniz ağrılar cok normal korkmayın
Aksatmamam gerek ama maalesef randevu yok4 haftadan sonra kese görülüyor eğer tahmini hafta doğruysa gorulebilir yarn git bakalm
YaaaaBide ilk 3 ay genelde ilişki önerilmiyor ama bunu doktorunla konuş. Kanaman düşük riskin vs. Yoksa bişey olmuyor sorunu gördüm arkadssa cevap verim dedim hayırlısı olsun sağlıkla al kucagina inşallah
Hurafe değil düşük riskine karşı ilişki önerilmez ilk haftalardaCook teşekkür ederim inşallahsize de hayırlı olsun sağlıklı gelsin huzur getirsin inşallah Bir sorum daha olacak bugün öğrendik gebeliği herkes sakın ilişkiye girmeyin diyor . Hurafe mi bu
Acilde kan verebilirsin, beta değeri 3000 4000 olmadan kese görünmez, 2 günde 1 en az %60 artış beklenir sağlıklı gebelik icinYarın hemen kan verip ertesi gün kadın doğuma gideceğim ama daha kese yoktur bekle de diyorlar her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?