İlk gebeliğinde kalp atışı duymayip ikinci gebelikte duyanlar bana umut olur musunuz♥️

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.681
486
73
Bu konuyu kaç kere açtım bilmiyorum gerçekten ama beynim çok huzursuz. 8 ay kadar önce kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür 4 haftalık henüz. Doktorumdan tedbir amaçlı kan sulandırıcı istedim vermedi genetik testler yapılmadığı için. Fakat içimde çok korku var tekrar kalp atışı duymazsam diye. Aynı şeyi yaşayıp ikinci gebeliği sağlıklı geçen varsa lütfen bana bir moral umut ışığı olabilir mi

Her gebelik farklıdır. İlkinde sağlıklı değilmiş ki kalp atışı oluşmamış. Tekrardan aynı şey olacak diye bir kaide yok. Öncelikle stres yapmayı bırakın ve sakin olun. 2-3 hafta sonra da kalp atışını duyarsınız Allah'ın izniyle. Bu zamanları stres yaparak kendinize zehir etmeyin. Her şey gönlünüzce olsun.

Teşekkür ederim inşallah

Üzerinden bayağı geçmiş umarım görmüşsünüzdür. Ben bebeğimi 8 buçuk haftalikken zar zor görmüştüm. Çok şükür herhangi bir problem olmadı. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…