Aile Planlaması ilk gebelik lutfen yardimci olurmusumuz?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

123zeyzeyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
13
2
1
30
Kizlar uzun bi sure sonra kendiligimden gebe kaldim ama surekli bi endise var icimde 10+5 haftalik hamileyim cok su icemiyorum zarari varmi aceba doktorum bol su icmelisin dedi ama kabizim kabizliktan bilmiyorum tarif edemedigim cok agri doktoruma soledim kabizlikla ilgili hic bisey demedi sizlerdede bole problemler vaarmi

Ben daha 8+6 yim canim benim birde kanama alanim gözüktü o yüzdende bol su iç dedi ben bi kac gun az içeyim dudaklarım çatlıyor acayip ilk defa böyle oldu. Su içmeye bak kabizlikta elbette etkileyebilir birde kefiri öneriyorlar genelde ama doktoruna danış yinede. Su içme olayinada şişe edin kendine yanına koy alışkanlık haline getir hep yanında olunca içiyor insan

Ben daha 8+6 yim canim benim birde kanama alanim gözüktü o yüzdende bol su iç dedi ben bi kac gun az içeyim dudaklarım çatlıyor acayip ilk defa böyle oldu. Su içmeye bak kabizlikta elbette etkileyebilir birde kefiri öneriyorlar genelde ama doktoruna danış yinede. Su içme olayinada şişe edin kendine yanına koy alışkanlık haline getir hep yanında olunca içiyor insan

Sagol canim dogru deniycem ama bazen ole bi unutuyorum ki sonra aklima geliyo iciyorum ama o gun o boyunca unutmus icmemis oluyorum

Back
X