Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta gidebilirsin kalp atışı kese görülürMerhaba kızlar bugün 8+1 olduk daha henüz hiç kontrole gitmedim bugün 3. Gebeliğim sizce yanlıs mı yapıyorum Almanyadakı arkadasım burda 12. Haftadan önce gtmek yasak diyor siz katılıyor musunuz bu duruma
Merhaba kızlar bugün 8+1 olduk daha henüz hiç kontrole gitmedim bugün 3. Gebeliğim sizce yanlıs mı yapıyorum Almanyadakı arkadasım burda 12. Haftadan önce gtmek yasak diyor siz katılıyor musunuz bu duruma
Kan tahlili yaptrdım beta düzenli yükseldi sanırım gidicemYanlış yapıyosunuz. Ya dış gebelikse vs.. kesinlikle Allah korusun. Ama gidin ya.
Ultrasona girmedim sadeceKan tahlili yaptrdım beta düzenli yükseldi sanırım gidicem
Başladım canım folat içmeye kan tahlilleri sağlıkocagında yapıldı sadece ultrasona girmedimYani isterseniz bu aralar gidebilirsin. İstemezseniz de erteleyebilirsin. 12. Hafta ikili test var ona gitmelisiniz. Bu arada sağlık ocağına gidip rutin tahlilleri yaptırın. Şeker tiroit kan sayımı demir bakılsın.
Folik asit başlamış olmanız gerekiyordu 3. Gebeliğinizse zaten biliyorsunuz başlamışsınızdır
E tamam çok aklınıza takılıyorsa gitmek için bu hafta ideal.Başladım canım folat içmeye kan tahlilleri sağlıkocagında yapıldı sadece ultrasona girmedim
Gidiyim bu hafta o zaman canm teşekkürlerE tamam çok aklınıza takılıyorsa gitmek için bu hafta ideal.
Bir sıkıntı olmadıkça dediğiniz gibi yurtdışında hiç girilmiyor bu aralar.