• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gebelik muayenesinde istenilen testler hakkında

deniz_kum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
467
0
46
İstanbul
arkadaşlar selam, dün doktora gittim ve gebeliğimin başladığını söyledi. çeşitli testler var yapılması gereken sizler nereye yaptırdınız hastanede bu testlerin fiyatı nedir sağlık ocakları yapıyormu bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
testler:
diyabet
hemogram
idrar
rubella ıgm
vdrl
hepatit testleri(hbs ag, anti hcv, anti hiv)

ben 2 aylık hamileyim bu testlerden hic haberim yok henuz doktorum birsey demedi ilerleyen donemlerde yapılıyor galıba...

bu testlerin hepsini oldum ben tatlım.Gebe kalmak istiyorum,problemim var mı öğrenmek istiyorum dedim.Gebelik öncesi önlemve teşhis olarak bu testleri yaptırmamı istedi.Hepsini yaptırdım;çok şükür problem çıkmadı.Akışına bıraktık.Bir sene kadar olmazsa bu sefer yumurtalık kontrolüne gideceğim.

Son düzenleme:

bu testlerin hepsini oldum ben tatlım.Gebe kalmak istiyorum,problemim var mı öğrenmek istiyorum dedim.Gebelik öncesi önlemve teşhis olarak bu testleri yaptırmamı istedi.Hepsini yaptırdım;çok şükür problem çıkmadı.Akışına bıraktık.Bir sene kadar olmazsa bu sefer yumurtalık kontrolüne gideceğim.

cnm ne kadar tuttuğunu hatırlıyormusun? özeldemi yaptırdın

arkadaşlar selam, dün doktora gittim ve gebeliğimin başladığını söyledi. çeşitli testler var yapılması gereken sizler nereye yaptırdınız hastanede bu testlerin fiyatı nedir sağlık ocakları yapıyormu bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
testler:
diyabet
hemogram
idrar
rubella ıgm
vdrl

canım benim ablamın doktoru da ilk muayenede istemişti bu testleri. o devlet hastanesinde yaptırdı. ama biz KKTC'deyiz. Türkiye'de de yapılıyordur bence devlet hastanesinde.

testler:
diyabet
hemogram
idrar
rubella ıgm
vdrl

canım hepsi sağlık ocağında yapılıyor hiç biyere gidipte boşyere para verme ben orda yaptırdım

testler:
diyabet
hemogram
idrar
rubella ıgm
vdrl

Öncelekli gebeleğin hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın. İlk kontrolumde bunların tamamını hatta daha ayrıntılı testleri (hormon ve geçerilmiş hastalıklara ilişkin testler) doktorum istedi. Ben özelde yaptırdım 20 TL ek para alındı. Sağlık ocağında diyabet, hemogram ve idrar bakılıyor diye biliyorum. Bunun dışındakiler biraz teknik testler sağlık ocağında bakılmıyordur. :nazar:

kızlar bugün muayeneye gittiğim özel hastaneye gittim. bu testlere ssk dahil 360 lira fiyat çıkardı. bende devlet hastanesine gittim bugün muayenemi oldum yarında testleri yaptırıcam. birkaç tüp kan alınacak ve idrar testi nedir yani 360 lira . ayrıca doktorda çok tatlıydı çok güzel ilgilendi

Öncelekli gebeleğin hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın. İlk kontrolumde bunların tamamını hatta daha ayrıntılı testleri (hormon ve geçerilmiş hastalıklara ilişkin testler) doktorum istedi. Ben özelde yaptırdım 20 TL ek para alındı. Sağlık ocağında diyabet, hemogram ve idrar bakılıyor diye biliyorum. Bunun dışındakiler biraz teknik testler sağlık ocağında bakılmıyordur. :nazar:

hepsi yapılıyor rubella toxoplazma tsh hepatit yani saydıgın hersey ben yaptırdım

Back
X