Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Haftaİlk gebeliginizde karnınız kaçıncı haftada veya kaçıncı aydan sonra belirginleşmeye başladı acaba?
15 hafta oldu hala tık yokİlk gebeliginizde karnınız kaçıncı haftada veya kaçıncı aydan sonra belirginleşmeye başladı acaba?
Başlarda da karnım belliydi ama bebek göbeği değildi gazdandı tabiİlk gebeliginizde karnınız kaçıncı haftada veya kaçıncı aydan sonra belirginleşmeye başladı acaba?
Benim 4.ayda belli olmaya başlamıştı.İlk gebeliginizde karnınız kaçıncı haftada veya kaçıncı aydan sonra belirginleşmeye başladı acaba?
Yaaa maşallah ben 13. Hafta dayım ama halla belli değil6. Hafta![]()
Ya benim de 13 hafta ama hiç belli degil sanki hafif kilo almışım gibi normal mi acaba böyle olması zayıf biriyim bide yani15 hafta oldu hala tık yok![]()
Anladım canım ne bilim çevremde herkes hamile olduğuna emin misin diyor daha 13. Haftadayim ama karnım akşamları sadece şiş sabahları dümdüzBaşlarda da karnım belliydi ama bebek göbeği değildi gazdandı tabi6. Aydan itibaren karnım belirginleşti. Kişiden kişiye göre değişiyor canım bu biraz karın içi genişlikle de alakalı bir durum
Normal canım normal ben çok zayıf hamile kalmadım ki benim doluluk hissi dışında hiçbir şeyim yok ilk gebelikte 18-20 haftayı bulabilir ama iyi bişey çatlamazsın fazla dedi doktorumYa benim de 13 hafta ama hiç belli degil sanki hafif kilo almışım gibi normal mi acaba böyle olması zayıf biriyim bide yani
Ne güzel sağlıkla elinize alın benim henüz belli olmuyor malesef 13. HaftaBen 9.haftadayım şimdiden belli, normalde zayıfım diye mi böyle oldu anlamadım çoğu pantolonum olmuyor şimdiden![]()
Sağolun teşekkür ederim dedim acaba bende mi sorun var diye korktum ama bebek en son iyiydi çok şükürNormal canım normal ben çok zayıf hamile kalmadım ki benim doluluk hissi dışında hiçbir şeyim yok ilk gebelikte 18-20 haftayı bulabilir ama iyi bişey çatlamazsın fazla dedi doktorum
Gayet normal canım bebeğinin henüz doğru düzgün bir ağırlığı boyu bile yok daha çok küçük. O haftalarda sadece gaza bağlı şişkinlik oluyor sabah benimde dümdüz akşam kocaman olurdu karnım. İnsanların lafına bakarak kendinide bebişi de stres etmeAnladım canım ne bilim çevremde herkes hamile olduğuna emin misin diyor daha 13. Haftadayim ama karnım akşamları sadece şiş sabahları dümdüz![]()
İnşallah ya çok teşekkür ederim evet aslında haklısınız en son çünkü 6.18 cm di mantıken şişmesi biraz zor ama insanlar modumu düşürüyor ne yazikkiGayet normal canım bebeğinin henüz doğru düzgün bir ağırlığı boyu bile yok daha çok küçük. O haftalarda sadece gaza bağlı şişkinlik oluyor sabah benimde dümdüz akşam kocaman olurdu karnım. İnsanların lafına bakarak kendinide bebişi de stres etmeayrıca herkesin bünyesi farklı kimisi 9 aylık hamileyken karnı 4 5 aylık gibi bile durabiliyor. 20. Haftadan sonrada yavaş yavaş bebek göbeği çıkmaya başlar zaten merak etme.
18. Haftadan sonraİlk gebeliginizde karnınız kaçıncı haftada veya kaçıncı aydan sonra belirginleşmeye başladı acaba?
O ne ya öyle hamile olduğuna emin misinAnladım canım ne bilim çevremde herkes hamile olduğuna emin misin diyor daha 13. Haftadayim ama karnım akşamları sadece şiş sabahları dümdüz![]()
Gerçekten insanlar moral bozmak için uğraşıyor sanırımO ne ya öyle hamile olduğuna emin misinUyduruyorum kendi kendime deseydin. Şaka gibi