• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gebelikte karnınız ne zaman belli olmaya basladı

Kdrdkga

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
868
212
23
25
İlk gebeliginizde karnınız kaçıncı haftada veya kaçıncı aydan sonra belirginleşmeye başladı acaba?

İlk gebeliginizde karnınız kaçıncı haftada veya kaçıncı aydan sonra belirginleşmeye başladı acaba?
Başlarda da karnım belliydi ama bebek göbeği değildi gazdandı tabi 😅 6. Aydan itibaren karnım belirginleşti. Kişiden kişiye göre değişiyor canım bu biraz karın içi genişlikle de alakalı bir durum

Ben 9.haftadayım şimdiden belli, normalde zayıfım diye mi böyle oldu anlamadım çoğu pantolonum olmuyor şimdiden 🤦🏻‍♀️

Başlarda da karnım belliydi ama bebek göbeği değildi gazdandı tabi 😅 6. Aydan itibaren karnım belirginleşti. Kişiden kişiye göre değişiyor canım bu biraz karın içi genişlikle de alakalı bir durum
Anladım canım ne bilim çevremde herkes hamile olduğuna emin misin diyor daha 13. Haftadayim ama karnım akşamları sadece şiş sabahları dümdüz 😞

Ya benim de 13 hafta ama hiç belli degil sanki hafif kilo almışım gibi normal mi acaba böyle olması zayıf biriyim bide yani
Normal canım normal ben çok zayıf hamile kalmadım ki benim doluluk hissi dışında hiçbir şeyim yok ilk gebelikte 18-20 haftayı bulabilir ama iyi bişey çatlamazsın fazla dedi doktorum

Normal canım normal ben çok zayıf hamile kalmadım ki benim doluluk hissi dışında hiçbir şeyim yok ilk gebelikte 18-20 haftayı bulabilir ama iyi bişey çatlamazsın fazla dedi doktorum
Sağolun teşekkür ederim dedim acaba bende mi sorun var diye korktum ama bebek en son iyiydi çok şükür

Anladım canım ne bilim çevremde herkes hamile olduğuna emin misin diyor daha 13. Haftadayim ama karnım akşamları sadece şiş sabahları dümdüz 😞
Gayet normal canım bebeğinin henüz doğru düzgün bir ağırlığı boyu bile yok daha çok küçük. O haftalarda sadece gaza bağlı şişkinlik oluyor sabah benimde dümdüz akşam kocaman olurdu karnım. İnsanların lafına bakarak kendinide bebişi de stres etme ❤️ ayrıca herkesin bünyesi farklı kimisi 9 aylık hamileyken karnı 4 5 aylık gibi bile durabiliyor. 20. Haftadan sonrada yavaş yavaş bebek göbeği çıkmaya başlar zaten merak etme.

Gayet normal canım bebeğinin henüz doğru düzgün bir ağırlığı boyu bile yok daha çok küçük. O haftalarda sadece gaza bağlı şişkinlik oluyor sabah benimde dümdüz akşam kocaman olurdu karnım. İnsanların lafına bakarak kendinide bebişi de stres etme ❤️ ayrıca herkesin bünyesi farklı kimisi 9 aylık hamileyken karnı 4 5 aylık gibi bile durabiliyor. 20. Haftadan sonrada yavaş yavaş bebek göbeği çıkmaya başlar zaten merak etme.
İnşallah ya çok teşekkür ederim evet aslında haklısınız en son çünkü 6.18 cm di mantıken şişmesi biraz zor ama insanlar modumu düşürüyor ne yazikki

8.haftadan itibaren göbeğim düz olmasına rağmen genişlediği için pantolonlar sıkmaya iz yapmaya başladı
15.haftadayım artık belli oluyor ama tam hamile görüntüsünde değilim geçen haftadan beri hızla büyümeye başladı göbek çevremde de ağrılar oluyor

O ne ya öyle hamile olduğuna emin misin🤦‍♀️ Uyduruyorum kendi kendime deseydin. Şaka gibi

gerçekten insanlar moral bozmaya ne kadar hevesli. ne alaka yani küçücük bebek nasıl karnın olsun karnı çıkanlar genellikle gaz sebebiyle bağırsakların şişmesi demişti ilk gebeliğimde doktorum. ben biraz kilolu gebe kalmıştım zaten karnımın gebe karnına dönüşmesi için 6-7 ay geçmesi gerekmişti. hiç moralinizi bozmayın çok normal:21:

Back
X