- 30 Kasım 2025
- 10
- -4
- 1
- 25
- Konu Sahibi pembelbise5455
Kızlar ilk gecede kanama olması için ne yapabilirim lütfen yargılamayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın ama erkekler görmek istiyolar o kanı ve doktora götürmesinden korkuyorumHerkeste kanama olacak diye bir şey yok. Bazı kadınlarda elastik esnek zar yapısı olduğu için kanama olmaz. Eğer hayatınızdaki kişi birkaç damla kan gelsin diye beklenti içerisinde olan biriyse o yanlış kişidir.
Eski konunda zaten kanı görmüş sevgilin. Anlamadım niye doktora götürecek kiHaklısın ama erkekler görmek istiyolar o kanı ve doktora götürmesinden korkuyorum
Beni bıraktı hatta korkudan biz bişey yapmadık bozulmadı falan dedi ama brn korkuyorum küçüktüm o zamanlar evleneceğim kişiyle ne olur bilmiyorumEski konunda zaten kanı görmüş sevgilin. Anlamadım niye doktora götürecek ki
Evleniyor musunuz? Bu konuda açık açık konuştunuz mu? Kendisi bakir mi ? Bazı erkekler genelde her haltı yiyip bakire kadınla evlenmek istiyor ama bu çok adice. Size geçmişin hesabını soran, daha önce ilişki yaşayıp yaşamadığınız konusunda takıntılı olan biriyse hiç düşünmeden ayrılın derim .Haklısın ama erkekler görmek istiyolar o kanı ve doktora götürmesinden korkuyorum
Evleneceğin kişiyle dürüstçe konuş. En fazla seninle evlenmez. Ama hile hurdayla kandırma işine girme.Beni bıraktı hatta korkudan biz bişey yapmadık bozulmadı falan dedi ama brn korkuyorum küçüktüm o zamanlar evleneceğim kişiyle ne olur bilmiyorum
Nasıl yani yıllar önce mi oldu bu olayBeni bıraktı hatta korkudan biz bişey yapmadık bozulmadı falan dedi ama brn korkuyorum küçüktüm o zamanlar evleneceğim kişiyle ne olur bilmiyorum
Hiçbir şey siz zaten ilki yaşamışsınız.Gelmiş bitmiş gitmişKızlar ilk gecede kanama olması için ne yapabilirim lütfen yargılamayın
Evet 4 yıl önceNasıl yani yıllar önce mi oldu bu olay
Böyle erkeklere küfür edesim geliyor ya. Sizinle birlikte olup sonra bir şey olmadan gitti mi yani şerefsizEvet 4 yıl önce
Şimdi kaç yaşındasınız bilmiyorum ama korkmayın, endişe etmeyin. Bakirelik ve gerdekte kan görme takıntısı olmayan, gayet efendi ,modern aklı başında erkekler de var. Sizi bedeniniz için değil karakteriniz ve kalbinizde beslediğiniz güzellikler için seven birisini alın hayatınıza.Evet 4 yıl önce
Evet ben bozuldu dedim zaten o an hiç kan gelmedi yok yok olmaz bozulmamıştır zaten başı girdi dedi bu olaydan sonra uzaklaştı benden bence korkudan söyledi olmadı yapışırım diyeBöyle erkeklere küfür edesim geliyor ya. Sizinle birlikte olup sonra bir şey olmadan gitti mi yani şerefsiz
Aşkım her haltı yiyip kabul etmiyo çoğu damga yapıştırıyolarŞimdi kaç yaşındasınız bilmiyorum ama korkmayın, endişe etmeyin. Bakirelik ve gerdekte kan görme takıntısı olmayan, gayet efendi ,modern aklı başında erkekler de var. Sizi bedeniniz için değil karakteriniz ve kalbinizde beslediğiniz güzellikler için seven birisini alın hayatınıza.
Ben özelden yazdıö size bakabilir misinizŞimdi kaç yaşındasınız bilmiyorum ama korkmayın, endişe etmeyin. Bakirelik ve gerdekte kan görme takıntısı olmayan, gayet efendi ,modern aklı başında erkekler de var. Sizi bedeniniz için değil karakteriniz ve kalbinizde beslediğiniz güzellikler için seven birisini alın hayatınıza.
Evet karaktersiz ,korkak biriymiş. Evlenmemek ,üstüne sorumluluk almamak için kaçmış.Evet ben bozuldu dedim zaten o an hiç kan gelmedi yok yok olmaz bozulmamıştır zaten başı girdi dedi bu olaydan sonra uzaklaştı benden bence korkudan söyledi olmadı yapışırım diye
Haklısın ama iştee…Kendini bu kadar kastığın biriyse onunla yaşayacağın cinsellikten ne hayır gelecek
İşte ben de diyorumki gönlünce istediğin gibi yaşa, istediğin kadar seks yap. Birini hayatına aldığında, aranızda cinsellik konuşması geçtiğinde bu konudaki düşüncelerini öğrenmiş olursun zaten. Ona göre hareket edersin. Bakirelik takıntısı varsa iletişimi keser şutlarsın. Milyonlarca evli insan var ve evlenmeden önce birliktelik yaşayan çok erkek, kadın var. Kimse bunun hesabını soramaz.Aşkım her haltı yiyip kabul etmiyo çoğu damga yapıştırıyolar
Bakıyorum şimdiBen özelden yazdıö size bakabilir misiniz