Gebeliğe Hazırlık Ilk gece kanamasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çok az olmuştu hatta parmağım kesilince akan kan çile çok fazla akıyor o gece benden az gelmişti daha sonraları az az ilişki oldukça gelmişti kişiden kişiye değişir

Evlendiğimizde adetliydim. Bitti dedik birlikte olduk yine kan geldi ama öyle böyle değildi yaa😂 galiba adetin de etkisiyle kalanlar falan çıktı gitti. Yani bu zar olayını hala biz anlamadik🤣

bende hic olmadi esnekmisim ustelik vajinismus durumum vardi zar zor birlikte oluyorduk olamiyorduk bile sonradan zamanla tamamen olmaya basladi bi ara peceteye gelecek kadar gelmisti

Bende

3 gün oldu hala azar azar kanamam var . Ondan merak ettim . Birde yunurtlama dönemi sonrası 3 gün hamile kalma.olasiligi varmi
yumurtlama gününü tam olarak biliyormusunuz yumurta catladigi günden itibaren 5 gün içinde hamile kalma olasılığı yüksek

yumurtlama gününü tam olarak biliyormusunuz yumurta catladigi günden itibaren 5 gün içinde hamile kalma olasılığı yüksek
28 ila 35 gün arasında oluyorum o tam belli olmuyor . İlişki üstünden 5 gün geçti belim kasiklarim çok fena adet olucam herhalde

Back
X