Bende senin gibiydim canim ve hâlâ da öyleyim. İlk 2 ilişkimi de senin gibi tam yapamadım ve evliliğimin ilk ayı sadece 6 kez falan deneyebildik ama 3 gün ard arda denedik. İlk 4-5 ilişkimde bende hep kan geldi ve bir kaç gün sürdü kanamalar. Yanması 1 gün falan sürüyordu bende. Günlük pedle dolaşıyodum mecbur kanamadan dolayı ve bir kez de bardakdan boşalırcasına kan boşalmıştı. Çok korkmuştum ama bu ilk zamanlarda benim gibi hataya düşüp 2-3 gün ard arda denemeye kalkma çünkü oranın iyileşmesi gerekiyor. İyileşmeden denersen yine kanıyor.
Ben hâlâ ilişkide kasılıyorum ve yanıyor senin gibi ama eskisi kadar değil ve çok daha acısız oluyor artık bazen yansada. 3 aylık evliyim ve hâlâ ilişkiye girmekten korkuyorum kasılıyorum senin gibi itiyorum. Ama bir şey öğrendim ve uygulayınca daha rahat oluyor.
Öncelikle kesinlikle ıslak olman gerekiyor her ilişkide. İlişki sırasında kasılmaman için eşine çok iş düşüyor. Acıyınca eşini itmemeye çalış, sarılın ve hareket etmeyin ikinizde öyle kalın canım. Çok yavaş olması gerekiyor ve acırsa durmasını söyle çekinmeden. Konuşun ilişki sırasında. Yavas ol canım, dur canım, 1 dakika canım kasıldım demeyi bil ve sen rahatlayana kadar dursun ama çıkmasın yoksa yine girerken acıyı tekrar yaşarsın. Senle konuşup rahatlatsın seni. Sende kendini salmaya çalış. Rahatlarsan oran genişir ve daha kolay olur. Eşin fark eder. Kasılırsan daralır, rahatlayınca genişir ve o hisseder bunu.
Bazı insanlar bizim gibi zorlanmıyor canım. Belki sende benim gibi çok darsın. Dar olunca da zor oluyor işte. İnşallah yardımım dokunmuştur.