İlk gece neler yaşadınız

selinn1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
131
-4
11
22
çok zormuydu benim hiç ilişkim olmadı ama yüzeysel ilişki yaşarken bilenler biliyor sevgilim bastırmıştı ve kanamam olmuştu doktora göründüm saat 9 yönünde bir yırtığım varmış ilk ilişkide kanama ihtimali %50 dedi ben tövbe ettim kesinlikle bişey yaşamak istemiyorum çünkü psikolojimi bozdu kaygılar korkular ilerde evlendiğimde anlaşılır mı kızlar sizce? Abimin eşine ilk gecesini sordum kanamam olmadı ama girmiyo çok zorlanıyosun ilkte dedi yani herkesin kanamıyomuş sanırım ilişki yaşarken erkekler anlar mı sizce ben artık hayatıma devam edebilmek istiyorum bu önümde bi sorun olmasın istiyorum

Senin de eski sevgilinin de... Git psikolojik destek al lütfen. Kadınlar zardan ibaret değildir. Çık şu psikolojiden artık ya.

Öff sürtünüp sürtünüp ağlıyorsunuz ya. Saat 9yönündeki yırtıkla hayatına nasıl devam edeceksin 😀 şu işi ya tamamen yapın yada hiç yapmayın. Doktorlarında işi zor vallahi.

Sadece tavsiye almak için yazmıştım ve sizin eğer yaşadıysanız yaşadıklarınızı merak etmiştim gerçekten çok üzüldüm neyse.

Sen kafayı yemişsin. Dalga geçmek için yazmıyorum gerçekten kafayı yemişsin. Profilindeki konuların tamamı kızlık zarı. Yönetimin de müsade etmemesi gerekiyor aslında, gelip gidip üç günde bir aynı konuyu açmışsın. Şuraya iki kafa dağıtalım diye giriyoruz her gün aynı konu, yok bastırdı yok sürttürdü, üç yönünde yırttı beş yönünde yırttı. O gün ordaymış gibi hakim olduk bütün detaylara.

Back
X