• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Kızlar bir arkadaşım var çok yakınız dün kahve içerken muhabbet sohbet evliliklerden konu açıldı ilk gecelerden konuşmaya başladık espirisine birden bana dedi ki o gün yapamadık canım acıdı korktum eşimde çok ısrarcı oldu yapamayınca bana lanet olsun senin gibi kadına sen ne niçim kadınsın erkeklik gurum kırıldı diye azarlayıp dönüp yatmış küs küs ilk geceden sarılarak bile uyumadan yatmışlar ben bunları duyunca şok oldum kız bundan çok etkilenmiş sabahda ağlayarak gitmiş balayına bunu hiç unutmuyor oysaki nişanlıyken çok iyi bir nişanlıydı çok iyi çok romantik ben de tanırım bende buradan bahsettim oda yazar mısın benim durumumu hiç olmazsa iki iyi yorum okur rahatlarım dedi üyeliği yok buraya bende yazayım dedim yazdıklarınızı okutucam ona

2 yılda başka bir sorun olmadiysa kafaya takip üzülmeye değmez diye düşünüyorum..

Adam heyecanla o geceyi beklemiş hersey tamam derken hevesi kursaginda kalınca sinirlenmis..

Genel olarak böyle hakaret eden sınırlı bir yapısı yoksa unut gitsin derim benim arkadaşınıza....:KK50:

Ne desek boş... Hiç cinsel ilişkisi olmamış bir insana sen ne biçim kadınsın diye hakaret etmek nedir ? Cinsellikten soğuma sebebi resmen. Ama yeni olan bir olay değil. Şu an ki durumları ve cinsel hayatlarında problem var mı peki ?

Arkadaşımın bana dediği şey hani çok özel olucak diye hayal etmiş romantik olucak diye düşünmüş ama benim için travma oldu diyor halada unutamadım nedense diyor

Şu anda da tartışmaları oluyor bana anlattığı kadarıyla ama dediği şey o romantik adam bunu nasıl yaptı diye unutamıyorum hiç bir zaman çok büyük üzüntü ve hayal kırıklığı yaşamış bundan dolayı ona bir kini varmış evliliktede değiştiğini düşünüyor

iki yil sonra bunu niye dert ediyor ki? Ne diyelim? Adam cok heves etmis, hevesi kirilmis, hircinlasmis demekki. Simdi nasil durumlari?

önemli olan şu anki durumları.. şimdi evliliklerinde sorun varsa eskiler de takılıp duruyordur kafasına.. şoksa dertsiz .aşına dert arıyor belli ki..

Fazla hayal ve beklenti iki taraf içinde hayal kırıklığına sebep olmuş belli ki.
Başka sorunları yoksa kafaya takıp evliliği zehir etmeye gerek yok diye düşünüyorum

oglan çok mu azmışda kızı azarlıyor her erkek bilir ilk gece kızın kendini geriye atıp çekileceğini. saçmalamış biraz. benim eşim 10 gün bekledide sesini bile çıkarmadı garibim. erkeklik gururu ne alakaysa.

Odun herifin tekiymiş şimdiler de iyiylerse takmasın kafasına hiç

Adamın hevesi kursağında kalmış :KK45:. Şaka şaka. Kocası ayıp etmiş tabiki. Erkeklik gururuyla ne alakası varmış anlamadım. Biraz abartmış yapmasaymış iyiymiş tabii. şu an ilişkileri iyiyse o gece ona çok kırıldığını ve unutamadığını belirtirse belki bi özür biraz rahatlatır diye düşünüyorum.

Back
X