İlk gece

İlk ilişkide kan gelmeyebilir bu gayet doğal bunun sebepleri vardır;
1-Kızlık zarın esnektir belki doğuma kadar yırtılma olmayabilir
2-Yeterli kayganlık sağlanmışsa bu bile kızlık zarının yırtılmaması için engel oluşturur
Eşim böyle bir konuda bana inanmazsa zaten boşarım .

benim geldi ama senin gelmediyse ve sen bundan emınsen hıc sıkma canını ama gelmedıyse ve sen onceden bırseyler yaptıysan sıkıntı olabılır

Sorum aranızda ilk gecesinde kan gelmeyeniniz var mı?
Eşiniz ne tepki gösterdi
ben varım
çünkü evlendiğimde bakire değildim. :D
ilk seferinde de gelmemişti. (en azından o görmedi, wc de ben fark etmiştim sonradan) yani evlenmeden önce.
o zaman da sormamıştı.
zaten halinden tavrından, canının acımasından vs. belli senin deneyimin olup olmadığı.
kalkıp da bana "hani kan gelmedi" dese zaten o ilişki o dakikadan sonra yürümezdi.

Ay bu tampon kullanan kızmış. Kızım ne bukadar taktın bu mevzuyu? Bozulduysa bozuldu ne olacak. Bakire değilsin diye (ki bakiresin) seni kapıya koyacak adama izin vermeden sen kapıya koy.

Diğer konunda da yazdım. İlk sevişmemde kanamam olmadı, sonra o heriften ayrıldım, eşimle tanıştım. Bol bol seviştikten sonra evlendim. Tepki falan vermedi, vermeye hakkı yoktu. Tercihlerimin ve yaşanmışlıklarımın hesabını kimseye vermek zorunda değilim. Sen de değilsin. Sok şunu kafana artık.

kızlar herkez siziin gibi tecrubeli degil yanii bilmez bilmez herkez sevgilsi yada evlendigi kisiyle cıkarkan yakınlasma olucak herseyı bilicek diye bisey yok

konu sahibi kendini neden bu kadar yıpratıyorsun ki.
emin bile değilsin. biriyle bir şeyler mi yaşadın da söylemiyorsun.
doktora git demişler, aynı konunun devamı gibi buda.
diktirme falan filan çok çirkin şeyler..
doğmamış bebeğe don biçmek gibi bir şey. emin bile değilsin, bu kadar üzüntüye değer mi?
sen bu durumu ayıplarken, kendini güçsüz zayıf yaparken, karşı taraf sana nasıl saygı duyacak.

Back
X