evli hatunlar bi bakın hele düğünden eve geldikten sonra önce duş alıp sonramı namaz kıldınız birde namaz berabermi kılınıyo? sonra nasıl gecelik giydiniz yorgunluktan uyuyan var mı nisanda düğünüm var çok heyecanlıyım ve bu sorularımıda düşünüyorum kimseye soramıyorum bi yardımediverin
evli hatunlar bi bakın hele düğünden eve geldikten sonra önce duş alıp sonramı namaz kıldınız birde namaz berabermi kılınıyo? sonra nasıl gecelik giydiniz yorgunluktan uyuyan var mı nisanda düğünüm var çok heyecanlıyım ve bu sorularımıda düşünüyorum kimseye soramıyorum bi yardımediverin
duş almak zatn allahın emri o kadar düğün yorgunlugu ter falan duş alınması gerek namazda kılınır ama giyeceginiz gecelık konusuna cok takılmayın bence illa beyaz olması ya da illa dantelli olmasına gerek yok ben mesela eylulde evlenmıstım esmer oldugum için fuşya tonlarını tenıme güzel yakışıyo fuşya saten bi gecelık gıymıstım dantelsız düz
ilk akşam kılınması daha uygundur bence..ben zaten düğün akşamı alkol alınmasına karşıyım..eve atılan ilk adım ve ilk gece dualarla namazlarla olması daha hayırlı içkili bir başlangıç bana göre çok yanlış..herkesin kendi görüşü tabi
ilk eşim girdi duşa çıktı arkasından ben girdim makyaj temizleme oje çıkartma falan derken uzun sürdü zaten o zamana kadar eşim kılmıştı namazını bende çıktıktan sonra kıldım sonrada yemek yemiştik açlıktan ölüyoduk sağolsun kaynanam düğün günü eve uğrayıp buzdolabına düğün yemeklerinden koymuş