- Konu Sahibi loverscimbom
Arkadaşlar acil yardiminiz lazım 1 yıllık evliyim ilk ilişkiye 4 ay sonra gidebildim ve çok zor oldu oyuzden ondan sonra 2. Yi yapamadim bı türlü hep bı acıyacak korkusu ne olur yardımcı olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinusmus için doktora ve cinsel terapiste gitmelisiniz. Şimdi burada senin hikayen alınacak (korkuların, geleneksel ve dinsel travmaların, eşinin sana davranışları, anlayışlı olup olmadığı, eşinin sertleşme problemi var mı, yok mu, ön sevişme süresi ve kalitesi, hiç üstte denedin mi, yeterli ıslanıyor musun, önceki vajinusmus konularını okudun mu, doktora gittin mi, bu sorununu yakının birisiyle paylaştın mı, kocan nasıl sabrediyor...) sonra herkes sana doktora git diyecek.Arkadaşlar acil yardiminiz lazım 1 yıllık evliyim ilk ilişkiye 4 ay sonra gidebildim ve çok zor oldu oyuzden ondan sonra 2. Yi yapamadim bı türlü hep bı acıyacak korkusu ne olur yardımcı olur musunuz
Bırak acırsa acısın biraz. Sanki ucunda ölüm var. Bir yıldır ilişkin yok, bunun stresi daha beter acı. Ya da üstte sen ol, böylece acını kontrol edersin.acıyacak korkusu
Ben de 1 hafta kadar girememiştim. Sonrasında kayganlaştırıcı jel ile acısız oldu. Sonrasında da hiç jel kullanmadm. Tavsiye ederim. Birde siz üst pozisyonda olursanız istediğiniz gibi ilerletebilirsinizArkadaşlar acil yardiminiz lazım 1 yıllık evliyim ilk ilişkiye 4 ay sonra gidebildim ve çok zor oldu oyuzden ondan sonra 2. Yi yapamadim bı türlü hep bı acıyacak korkusu ne olur yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim daha önce gittim ama parmak tedaviyle yapamadım bir anlık cesaretle oldu ilk ilişkim ama zor olduğu için ikinci de problem yaşıyorumMerhaba önce bir muayene olun lütfen muhtemelen vajinusmus olmuşsunuz canınız acıyınca bir daha acısın istemediniz. Ama böyle de ruhunuz acıyor. Vajinusmus ya dilatorle ya parmak egzersiziyle yenilebilen bir rahatsızlık çaresi var ☺ bir adım atin yeter ki.
Once jinekolojik muayene sonra dilatorle devam edebilirsiniz.
Peki teşekkür ederim birde o şekilde deneyeyim ozaman acısız mi olur pekiBen de 1 hafta kadar girememiştim. Sonrasında kayganlaştırıcı jel ile acısız oldu. Sonrasında da hiç jel kullanmadm. Tavsiye ederim. Birde siz üst pozisyonda olursanız istediğiniz gibi ilerletebilirsiniz
Evet acısız oluyor hiç bir acı hissetmedim hatta inanamadım ilerlediğimizePeki teşekkür ederim birde o şekilde deneyeyim ozaman acısız mi olur peki
Tabiki mutlaka kayganlaştırıcı kullan o çok rahatlatırPeki teşekkür ederim birde o şekilde deneyeyim ozaman acısız mi olur peki
Rubi nasilsinDeneme esnasında kalçanızı sıkmayın , yatağa iyice bastırın ve derin nefes alıp , içinizden kendinize telkin verin
Teşekkürler Salişim, iyiyim calismaca bir yandan oruç .Sen nasılsın ?Rubi nasilsin
Iyim kuzum.. ayni ne olsun değişiklik yokTeşekkürler Salişim, iyiyim calismaca bir yandan oruç .Sen nasılsın ?![]()
Siz nasıl yendinizAcı korkusuyla olacağını düşünemiyorum ben bunun. Mesela biz kadınlar acısa da nelere katlanıyoruz. Lazere gidip en az bir saat acı çekiyoruz mesela ben çekiyorum yani. Ya da kaş yaptırıyoruz çiziyorlar kalıp çizmenin sesini bile duyuyoruz. Gırç,gırç… Acıdan hapşuruyoruz falan.
Yani acıdan korkmak değil başka başka korkular giriyor işin içine bence. Eğer kendiniz eşinizle çözemezseniz bir uzmana gitmelisiniz neden korkuyorsunuz nasıl çözülür öğrenmeli ve çözümü geciktirmemelisiniz.
Çok teşekkür ediyorum peki nerden sipariş edebilirim dilaotor setini güvenilirÇözümü olmayan birşey aslaaa değil vee vajinusmus merkezlerine paralar saçmadan da kendiniz evde çok rahat atlatabilirsiniz. Bende 2 yıllık evliyim 5 ay vajinusmus belasıyla uğraştım sonra burada arkadaşlar sayesinde atlattım çok şükür ve şuan 5 aylık bir kızım var vajinusmustan eser kalmadı halbuki o zamanlar benim için yaşamak zehir olmuştu kendinize güvenin ve hemen bir anestol krem ve dilatör seti sipariş edin yardımcı olabilmek isterim çünkü gerçekten çokkk kötü bir durum ve yaşamayan aslaaa bizi anlayamaz