selam kizlar....
firmamizin sekreteriyim...toplu mail atiorum bulu$malar icin....yeni eleman geldi...ve 1-2 toplantida gördüm onu..bna baci diye hitap ediyor...maillerime o hitapla cevap verip tesekkür ediyor...ilk gördügüm toplantida hosgeldin baci dedi toka yapti..tokalasmayi sevmem erkeklerle gerci ama iste bazan karsi tarafa saygisizlik olmasin diye o elini uzatinca bence uzatmak zorunda kaliyorum..neyse bu cocuk beni faceb da arayip bulmus bilmem kac bin insanin ayni benimle ismi ta$idigina ragmen..gruplarimdan anlamis benim oldugumu resm vs bile yok..neyse aldim bunu...fb den yaziyo bana..güya ilk gördügünde elimi tokala$mak icin tutmak icin gözlerime bakmi$ ve vurulmu$ bana.. ve de ögrendim ki beni takip etmi$ fuarda..ne zaman nereye gittigimi biliyor...neden takip ediyorsun normal degilsin sen dedim, gel adam gibi selam wer dedim.megersem ben ba$kalariyla konusukren bile yakin arkamda dikiliyormus?! görmedim bile... tamam güzel bakimli alimli kizim kendimi övmek gibi olmasin, cok söylerler ve girdigim ortamda bna bakanlar cok oluyor...ama bu kadarda olmaz ya....
ha birde birsey daaha war...onun geldigi o gün saatlerce ayakta kalmistim cali$maktan...cok yorgundum, yüzm kipkizmizi fln...bu da diyoki ben onu görünce a$ik olup ondan kizarmi$$im. sonra da müdürü ve onun yardimcilarini kötülemeye ba$ladi. bunlari anlatiktan sonra attim onu facedeki arkadaslik listemden...
bununl tokala$maktan sonra hergün 12 mail yaziyo (cvp vermedigim halde!) ve 15 sms ayrica bugün de 8 kez aradi cepten (müdürden almis numarayi bu) ?! su an bile ariyor inanamyiorum....neden bisi yazmyiosun nie cvp vermyiorsun bilmemne gibi seyler....nolur cevap yaz seni mi kirdim diye yalvarior....neden sildin kendini faceden dio aslinda bn onu silmedim blokladim o beni bulamyio.
toplu mailler yollarken ona bisi aktarmyiorum..korkutuyo beni böle tipler adam manyakmi ne diorum valla bilmyiorum dogrumu yapiyorum...:bbo: