• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk görüşme sonrası ilgisizlik

Nilnehir111

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
143
95
23
33
Merhaba. Eskiden hoslandigim bir çocuk vardi. Çocuğa yazdım görüşelim dedi. Çocuktan çok etkilendim 6 saat gezdik sohbet ettik yemek yedik. Sarıldı elimi tuttu. Bende hoslandigim için bir şey demedim. Çok güzel dolu dolu vakit geçirdik. Çocuk daha sonra yazdı mesaj. Ertesi gün dedimki eğer etkilenmediysen hoslanmadiysan söyleyebilirsin oda kafanda kurma dedi. günaydın naber nasilsin tarzı günlük yazıyor mesaj ama gorusmek için hiç bir adımı yok. En kısa zamanda gorusurz diyor. Diyaloğu kessem mi diye düşünüyorum 2 hafta oluyor goruseli. Hiç görüşmek için adımı yok. Hoslanmadiysanda şöyle dedim ne diye hoslanmis takliti yaptın. Çocuk çok iskolik biraz egolu biri bence dediğim dedik inatçı biri. Gönül işte hoslandi. Çocukla iletişimi kessem mi hiç aramıyor görüşmek için adım atmıyor. Çocuğun hep kısa ilişkileri olmuş 1 ay 2 ay maksimum çünkü bencil. Çapkın biri değil. Watsapta benim dışında hiç açık olmuyor. Ama kararsızım beklesem mi konuşmayı kessem mi Gerçeğin aslında tahminimden daha öte olduğunu ögrendim beyfendinin bir ilişkisi varmis benimle o yüzden görüşmemiş benimlede iletişimi kesmemis. Gerçekten şok oldum çokta üzüldüm çünkü ben duygusal gitmiştim çok hoslanmistim ama degmiyormuş. Normal şartlar altında yaptığım bir hata yok sıcak kanlı guleryuzlu neşeli davrandım hoşlandığını hissettim ama durum sandigimdan öte ne diyim gerçekten karaktersizmis. Gece gece uyuyamadım bunları hakedecek bir şeyde yapmadım. Yoluma bakicam elimden başka bir şey gelmiyor. Onuda Allah'a havale ettim insanların duygularıyla oynamak ne kadar kolay olmus

Son düzenleme:
Bi sakin olun, huzursuzluk hissettim sizde, hoşlandım demişse hoşlanmıştır abartmayın, görüşelim demiyorsa az bekleyin, kendiniz sorun, işinize gelmiyorsa da konuşmayı kesin. Derdi devayı buralarda aradığınıza göre dert ediyorsunuz içinize, bu haldeyken de konuşmayı kesmek pek mantıklı değil üzülürsünüz. Biraz akışına bırakın

İlk görüşme sonrası beklentiniz neydi bilmiyorum ama bence size sizin istediğiniz gibi davranmaması iyi bir şey . Çünkü yarın bir gün gerçek yüzünü görür ama eskiden böyle değildi diye milyon tane konu açarsınız . Ya beklentilerinizi net olarak ifade edeceksiniz ya da karşıdakini öyle kabul edeceksiniz. İlişki insanı yormamalı , huzur vermeli .

Merhaba. Eskiden hoslandigim bir çocuk vardi. Çocuğa yazdım görüşelim dedi. Çocuktan çok etkilendim 6 saat gezdik sohbet ettik yemek yedik. Sarıldı elimi tuttu. Bende hoslandigim için bir şey demedim. Çok güzel dolu dolu vakit geçirdik. Çocuk daha sonra yazdı mesaj. Ertesi gün dedimki eğer etkilenmediysen hoslanmadiysan söyleyebilirsin oda kafanda kurma dedi. günaydın naber nasilsin tarzı günlük yazıyor mesaj ama gorusmek için hiç bir adımı yok. En kısa zamanda gorusurz diyor. Diyaloğu kessem mi diye düşünüyorum 2 hafta oluyor goruseli. Hiç görüşmek için adımı yok. Hoslanmadiysanda şöyle dedim ne diye hoslanmis takliti yaptın. Çocuk çok iskolik biraz egolu biri bence dediğim dedik inatçı biri. Gönül işte hoslandi. Çocukla iletişimi kessem mi hiç aramıyor görüşmek için adım atmıyor. Çocuğun hep kısa ilişkileri olmuş 1 ay 2 ay maksimum çünkü bencil. Çapkın biri değil. Watsapta benim dışında hiç açık olmuyor. Ama kararsızım beklesem mi konuşmayı kessem mi
Ben hislerinize güvenin derim buluştuğunuzda vakit geçirirken size olan yaklaşımından anlamışsınızdır zaten. Bakışından hareketinden her türlü anlaşılır biz burdan anlayamayız bunu onunla vakit geçiren sizsiniz. Bence siz kesinlikle görüşelim falan demeyin normal davranın ve onun hareketlerini gözlemleyin. Eğer bu ilişkiye dönecekse de bırakın o çabalasın.

Baska bi konuya da yazdim. Erkekler kolay kolay ayagina gelen kadini hoşlanmadim diyip pat diye geri cevirmez. Belki lazim olur, arada takiliriz mantigiyla yapar bunu. Bir de etrafinda kendisinden hoşlanan birilerini tutmak bazi insanlarin hoşuna gider, egolu demişsiniz zaten cokta guzel egosunu okşar bu durum.

Bana boyle davranan bir erkek olmadi ama erkek arkadaşlarimdan gordugum çoğu boyleydi. Sizinle takiliyor ve hoşlanmadim demiyor diye çok hoslaniyor anlamina gelmiyor malesef. Hoşlansa 2 haftada mutlaka buluşma ayarlar ilgi gosterirdi.

Cani sıkıldıkca cagirir anca.

Siz mesaj atmayın, kendisinden hoslandiginizi belli etmemeye çalışın. İlk görüşmeden sonra sizi cepte diye görürse sizin üstünüze düşmez başkası olmazsa hadi görüşelim der muhtemelen. Peşinize düşmüyorsa sizin vazgeçin ilk zamanlar canım cicim zamanları olmalı onu yapmıyorsa şimdiden sonrası daha berbat olur.
Ayrıca 6 saat 30 saat görüşmede birşey yok.
Namus bekçileri çıkmış gene ortaya ruh emici gibi.

Ben hislerinize güvenin derim buluştuğunuzda vakit geçirirken size olan yaklaşımından anlamışsınızdır zaten. Bakışından hareketinden her türlü anlaşılır biz burdan anlayamayız bunu onunla vakit geçiren sizsiniz. Bence siz kesinlikle görüşelim falan demeyin normal davranın ve onun hareketlerini gözlemleyin. Eğer bu ilişkiye dönecekse de bırakın o çabalasın.
Çok güzeldi o kadar mutluydum ki o gün mutluluktan hiç bir şey yiyemedim 2 gün boyunca ama tek taraflı olmasın istiyorum en güzel duygular karşılıklı olanlar

Çok güzeldi o kadar mutluydum ki o gün mutluluktan hiç bir şey yiyemedim 2 gün boyunca ama tek taraflı olmasın istiyorum en güzel duygular karşılıklı olanlar
Bence onunla çok fazla ilgilendiğinizi belli etmeyin. Yani çok aşırı derecede üstüne düşmeyin. Senin için ölüyorum bitiyorum değil de, iyi vakit geçirdik hoşlandım ama zaman gösterecek diye düşünün ve karşıya böyle yansıtın. Bırakın o uğraşsın buluşmak için eğer uğraşmıyorsa da doğru kişi değildir zaten.

Kadın evlilikten bahsetmiyor soruda ciddi ilişkiden de bahsetmiyor :) karşısındakinin ne hissettiğini anlamaya çalışmış sadece. Nasıl bu sonucu çıkardınız ilginç 😂
şaka barındırdığı aşikar olan bir yorumdan siz ne sonuç çıkardınız?

Masada otururken çocuk çok güzel oldugumu disil bir bayan olduğumu söyledi. Aslında gerçekten öyle biriyim ama bu işler kismet birde hoşlandığimi biliyor o yüzden rahat tavri

İstediğinizi yazabilirsiniz elbette sadece yorumunuzla soru arasında ilişki kuramadım herhangi bir sonuç çıkardığım yok sakin olun 😂
gayet sakinim. kadının çok istediği apaçık ortada, profil resmine de gelinlik koyunca cuk oturuyordu. allah kimseyi yaptığı espriyi izah etmek zorunda bırakmasın

Back
X