- 4 Şubat 2022
- 143
- 95
- 23
- 33
- Konu Sahibi Nilnehir111
Merhaba. Eskiden hoslandigim bir çocuk vardi. Çocuğa yazdım görüşelim dedi. Çocuktan çok etkilendim 6 saat gezdik sohbet ettik yemek yedik. Sarıldı elimi tuttu. Bende hoslandigim için bir şey demedim. Çok güzel dolu dolu vakit geçirdik. Çocuk daha sonra yazdı mesaj. Ertesi gün dedimki eğer etkilenmediysen hoslanmadiysan söyleyebilirsin oda kafanda kurma dedi. günaydın naber nasilsin tarzı günlük yazıyor mesaj ama gorusmek için hiç bir adımı yok. En kısa zamanda gorusurz diyor. Diyaloğu kessem mi diye düşünüyorum 2 hafta oluyor goruseli. Hiç görüşmek için adımı yok. Hoslanmadiysanda şöyle dedim ne diye hoslanmis takliti yaptın. Çocuk çok iskolik biraz egolu biri bence dediğim dedik inatçı biri. Gönül işte hoslandi. Çocukla iletişimi kessem mi hiç aramıyor görüşmek için adım atmıyor. Çocuğun hep kısa ilişkileri olmuş 1 ay 2 ay maksimum çünkü bencil. Çapkın biri değil. Watsapta benim dışında hiç açık olmuyor. Ama kararsızım beklesem mi konuşmayı kessem mi Gerçeğin aslında tahminimden daha öte olduğunu ögrendim beyfendinin bir ilişkisi varmis benimle o yüzden görüşmemiş benimlede iletişimi kesmemis. Gerçekten şok oldum çokta üzüldüm çünkü ben duygusal gitmiştim çok hoslanmistim ama degmiyormuş. Normal şartlar altında yaptığım bir hata yok sıcak kanlı guleryuzlu neşeli davrandım hoşlandığını hissettim ama durum sandigimdan öte ne diyim gerçekten karaktersizmis. Gece gece uyuyamadım bunları hakedecek bir şeyde yapmadım. Yoluma bakicam elimden başka bir şey gelmiyor. Onuda Allah'a havale ettim insanların duygularıyla oynamak ne kadar kolay olmus
Son düzenleme: