• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk görüşme ve neticesi ne olcak

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Yakın akrabam eşinin akrabası ile tanıştırma hikayesi .....Tövbe etmiştim ama akrabam olan kişiye güvendiğim için gittim....Bu kez yalnız değildim .Çok güzel muhabet oldu .Ben olumlu şeyler hissettim. Aramada güzel elektrik olduğunu düşünüyorum. Yaşadığım yerdeki uçak saatlerini sordu. Ne zaman oraya döneceğim sordu. Eve bıraktı ve bari evinin yolları iyi öğreneyim dedi. Ben umutluyum ama bir yandan hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum . Keşke olsa işte o adam dedim. Akrabam ikinci bir ortam daha ayarlayarak. Bakalım bundan sonra çocuktan ne beklemeleyim ki ...?? Bir yanım heyecanlı bir yanım hayalkiriklii yasamaktan korkuyor. Daha dün akşam görüştük.

İyi de niye bu kadar çabuk hayaller kurmaya başlıyorsunuz ki?

Belki de adam yeterince iyi biri değil, neden hemen ya olmazsa diye korkmak... Sen de bir tart adamı.

Bu arada yaş kaç? Telefon falan alıp vermediniz mi? Niye bir dahaki görüşmeyi ikiniz ayarlıyamıyorsunuz da, akrabaya kaldı?

İyi de niye bu kadar çabuk hayaller kurmaya başlıyorsunuz ki?

Belki de adam yeterince iyi biri değil, neden hemen ya olmazsa diye korkmak... Sen de bir tart adamı.

Bu arada yaş kaç? Telefon falan alıp vermediniz mi? Niye bir dahaki görüşmeyi ikiniz ayarlıyamıyorsunuz da, akrabaya kaldı?
Önceden tanıdığım biri zaten ...Aileler yakışırdı zaten ...İki taraf iletişim halinde ondan galiba ....Ben çünkü tamam olabilir dedim... ilk görüşme telefon almak bana ergence geliyır. ..Zaten ulaşabileceği kişiler var bana daha demin teyzesi ile oturduk

tamam hoşlanmış olabilirsiniz beğenmiş olabilirsiniz ama daha ilk görüşmede keşke o olsa diye düşünmek çok yanlış bir fikir. adamı hiç tanımıyorsunuz sonuçta. burda kaç yıllık ilişkisi olanlar bile yeri geliyo hiç tanımamışım diyebiliyor. siz daha yeni gördünüz, bu kadar acele niye ? yaşınızı merak ettim.

Önceden tanıdığım biri zaten ...Aileler yakışırdı zaten ...İki taraf iletişim halinde ondan galiba ....Ben çünkü tamam olabilir dedim... ilk görüşme telefon almak bana ergence geliyır. ..Zaten ulaşabileceği kişiler var bana daha demin teyzesi ile oturduk
Niye ergence olsun canım ya, belli niyetle buluşan kocaman insanlarsınız. Bu cumartesi müsait misin diye aramak varken neden teyze hala vs ile iletsin meramını.
Hadi hayırlısı inşallah.

ergence mi? bence ilk görüşmeden sonra bile araya aracı koymak daha ergence. iki yetişkin insansınız, ilk görüşme de gerçekleşmiş, bu noktadan sonra kendiniz iletişim kurmanız çok daha sağlıklı.

tamam hoşlanmış olabilirsiniz beğenmiş olabilirsiniz ama daha ilk görüşmede keşke o olsa diye düşünmek çok yanlış bir fikir. adamı hiç tanımıyorsunuz sonuçta. burda kaç yıllık ilişkisi olanlar bile yeri geliyo hiç tanımamışım diyebiliyor. siz daha yeni gördünüz, bu kadar acele niye ? yaşınızı merak ettim.
29 işte ilk elektrik aldım o yüzden galiba....birde hep bu tarz şeylerde olumsuzluk yaşadım yoruldum artık. ...özgüvenim azaldı sanki kendimde bir şey varmış gibi hissediyorum

29 işte ilk elektrik aldım o yüzden galiba....birde hep bu tarz şeylerde olumsuzluk yaşadım yoruldum artık. ...özgüvenim azaldı sanki kendimde bir şey varmış gibi hissediyorum

yaşımız yakın. hiç öyle düşünme ve kendine sonsuz güven. ben aynı hayalkırıklığını -üstelik daha tanışamadan- yakın zamanda yaşadım. yakın dediğim şu bir iki gün içinde. şimdi uzun hikaye yazması ama şöyle diyeyim, canı cehenneme! beğensen bile unutma o son adam değil. son şansın da değil. çok iyi gözlemle. bir de numaranızı alın arık araya başkalarını sokmayın. hem bakalım arayıp etmesi vs ne kadar ilgili. bunları da görmüş olursun. hakkında hayırlısı..

ben sizi anlıyorum.ilk görüşmede aman o olsun diye değil artık yuva kurmak istediğinizi hissettim.o bey yada başkası önemli değil.ilk görüşmedede insan anlayabiliyor sevip sevemeyeceğini.ben resimden bile anlıyorum.eğer Allah yazmışsa olur.rahat olun

Bundan sonra nasıl ilerlemesi gerekiyor ki onu merak ettim
Bundan sonra ondan haber bekleyeceksin, başka yapacak bir seçenek yok zaten.

Sakın aracılara falan sordurup ondan haber almaya çalışma, çok hevesli gözükürsen adam da havalara girer.

Yakın akrabam eşinin akrabası ile tanıştırma hikayesi .....Tövbe etmiştim ama akrabam olan kişiye güvendiğim için gittim....Bu kez yalnız değildim .Çok güzel muhabet oldu .Ben olumlu şeyler hissettim. Aramada güzel elektrik olduğunu düşünüyorum. Yaşadığım yerdeki uçak saatlerini sordu. Ne zaman oraya döneceğim sordu. Eve bıraktı ve bari evinin yolları iyi öğreneyim dedi. Ben umutluyum ama bir yandan hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum . Keşke olsa işte o adam dedim. Akrabam ikinci bir ortam daha ayarlayarak. Bakalım bundan sonra çocuktan ne beklemeleyim ki ...?? Bir yanım heyecanlı bir yanım hayalkiriklii yasamaktan korkuyor. Daha dün akşam görüştük.

Canim nasipse olur, dua et. Muhakkak prensiplerin, kriterlerin vardir. Ona gore sorularini sor. Bir yandan da tetikte ol ama kaygili olma. O neden gorucu usulu gorusmek istemis sor bakalim. Umarim bir iliskiden yeni cikip yara bandi arayan ergen ruhlu adamlardan degildir.

Bu
ergence mi? bence ilk görüşmeden sonra bile araya aracı koymak daha ergence. iki yetişkin insansınız, ilk görüşme de gerçekleşmiş, bu noktadan sonra kendiniz iletişim kurmanız çok daha sağlıklı.
Bilmiyorum nasıl olacak çok yoruldum artık hem bir şeyler olcak gibi oldu daha ses yok akrabam numarasi alsa abes olurdu dedi tekrar bir araya getircem dedi

Sadece hakkınızda hayırlı olanı dileyin,
Arkası kendiliğinden gelir.....

30 yaşında insanlarsınız, neden başkası oluyor yanınızda? 2. buluşmada baş başa olun.
Bilmiyorum ki ....Ben istedim olmasını ...Daha önce kötü şeyler yaşadım bu konuda sokak ortasında bırakıldım Kaldiramazdim ...bu kez baş başa kalmak için tek eve bıraktı beni ..iki evli çiftin kuzenleriyiz ...yani iyi oldu ...tanımadığım insanla ne konuşurdüm böyle muhabbet oldu

Canim nasipse olur, dua et. Muhakkak prensiplerin, kriterlerin vardir. Ona gore sorularini sor. Bir yandan da tetikte ol ama kaygili olma. O neden gorucu usulu gorusmek istemis sor bakalim. Umarim bir iliskiden yeni cikip yara bandi arayan ergen ruhlu adamlardan degildir.
Ailesine uygun olmayan bir kız varmış kız kıskancmis ayrılmış sonra ailesi çevremizde ne güzel kızlar var demiş öyle tanıştık ama çok mutlu gözlerinin içi gülüyordu bundan sonra ne beklemem gerekiyor bilmiyorum akraba olduğu için rahat da davranamiyor

Back
X