Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hikayenin sonu anlattıklarınızın hiç bitmemesini istedim, çok güzel anlatmışsınız :) hiç bıkmadan saatlerce okuyabilirim yani. Bu arada siz ve eşiniz ne iş yapıyorsunuz, onu da merak ettim biraz.
Merhaba, birkaç gün önce caddede arkadaşımı bekliyordum. benim yaşlarıma yakın bir adamın sürekli bana baktığını fark ettim. aradan 10 saniye kadar geçince adam bana istemsizce gülümsedi. Gözlerinin içi ışıl ışıldı, yanına gitmeye çalıştım ama gidemedim de utancımdan. birkaç gündür de gülümsemesi gözümün önünden gitmiyor, ne yapacağım bilemiyorum. Bu arada yaşım da 25.
O ne ya İpana reklamı gibi? Baş döndüren dolgun saçlar... pardon, beyaz dişler.
Adamı bir daha görme şansınız yoksa, boşverin. Yapacağınız tek şey bu. Başlamayan sevdanızı kalbinize gömün. Ama lütfen başka birinden hoşlanırsanız ve onun da sizden hoşlandığından eminseniz ilk adımı atın. Bu yüzden sizi utandıracak insandan da kaçın.
Ahhh ben de üniversitede ingilizce kursuna giderken biri girdi derse. Gözlerim doldu, hemen nasıl aşık oldum. Haftalarca onu düşündüm durdum. Sonra adamın evli olduğunu öğrendim konuşurken. Dudagimda kocaman uçuk cikmisti ertesi gün. Bir daha da öyle bir şey yaşamadım hiç.
Aynısını çirkin, bakımsız bir adam yapsa pis, sapık, tacizci olur ama bu adam değil midir ki?
Dışı ile içinin bir olduğunu nereden bildinizde gönlünüz kaydı?
Sanırım ben bu ilk görüşte aşk zırvasına inanmıyorum. Aşk böyle bişey değil.
Ahhh ben de üniversitede ingilizce kursuna giderken biri girdi derse. Gözlerim doldu, hemen nasıl aşık oldum. Haftalarca onu düşündüm durdum. Sonra adamın evli olduğunu öğrendim konuşurken. Dudagimda kocaman uçuk cikmisti ertesi gün. Bir daha da öyle bir şey yaşamadım hiç.
Aynısını çirkin, bakımsız bir adam yapsa pis, sapık, tacizci olur ama bu adam değil midir ki?
Dışı ile içinin bir olduğunu nereden bildinizde gönlünüz kaydı?
Sanırım ben bu ilk görüşte aşk zırvasına inanmıyorum. Aşk böyle bişey değil.
O ne ya İpana reklamı gibi? Baş döndüren dolgun saçlar... pardon, beyaz dişler.
Adamı bir daha görme şansınız yoksa, boşverin. Yapacağınız tek şey bu. Başlamayan sevdanızı kalbinize gömün. Ama lütfen başka birinden hoşlanırsanız ve onun da sizden hoşlandığından eminseniz ilk adımı atın. Bu yüzden sizi utandıracak insandan da kaçın.