L Lilalii Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2018 31 6 16 29 28 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilalii #1 Anneler ilk haftalarda şeffaf yoğun bi akıntı mi oluyor ?
Nehirh Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 2.426 2.174 63 1 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilalii #2 Benim hafif sarımsı bi akıntı vardı şuan 5 aylık akıntı hem daha sarı hem daha yoğun olmaya devam ediyor. Hamileliğimin en sıkıcı noktası olsa gerek.
Benim hafif sarımsı bi akıntı vardı şuan 5 aylık akıntı hem daha sarı hem daha yoğun olmaya devam ediyor. Hamileliğimin en sıkıcı noktası olsa gerek.
N nouvellemariee Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2016 338 211 53 28 Bursa 6 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilalii #3 Lilalii .!.: Anneler ilk haftalarda şeffaf yoğun bi akıntı mi oluyor ? Genişletmek için tıkla... Benimde başta sarıydı sonra biraz şeffaf biraz sarımsı olarak devam ediyor kaçınco haftada bitecek acaba
Lilalii .!.: Anneler ilk haftalarda şeffaf yoğun bi akıntı mi oluyor ? Genişletmek için tıkla... Benimde başta sarıydı sonra biraz şeffaf biraz sarımsı olarak devam ediyor kaçınco haftada bitecek acaba
D dgdln Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2019 11.736 21.549 348 6 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilalii #4 Lilalii .!.: Anneler ilk haftalarda şeffaf yoğun bi akıntı mi oluyor ? Genişletmek için tıkla... Şuan tam 8 haftalık hamileyim ve coook akıntım var genelde beyaz ve sarı bende ama şeffaf olanlarda var
Lilalii .!.: Anneler ilk haftalarda şeffaf yoğun bi akıntı mi oluyor ? Genişletmek için tıkla... Şuan tam 8 haftalık hamileyim ve coook akıntım var genelde beyaz ve sarı bende ama şeffaf olanlarda var