Canım sende kilo artışı var mı
Ben 500 gr almışımCanım sende kilo artışı var mı
Bana ne oluyor ama ben normalde de yemeyi çok severdim sanırım Buda bahane oldu benim içinBen 500 gr almışım2 saatte bir acıkma bende de var asla doymuyorum
Olabilir canımBana ne oluyor ama ben normalde de yemeyi çok severdim sanırım Buda bahane oldu benim için
Zaten bende hep hamur işi var az ever kendimi tartım yanlış demişim 2 kilo 400 gram almışım bu bile çokOlabilir canımİlk trimester için uygun olan 2-2,5 kilo almak. Hamur işi ve ekmek tüketiyorsan bir süre ara verip yürüyüş yap bence.
Kız bebekte hamur işi canı çekermiş insanın öyle diyorlarOlabilir canımİlk trimester için uygun olan 2-2,5 kilo almak. Hamur işi ve ekmek tüketiyorsan bir süre ara verip yürüyüş yap bence.
Stres yapma sadece hamur işinden uzak durZaten bende hep hamur işi var az ever kendimi tartım yanlış demişim 2 kilo 400 gram almışım bu bile çok
Hahahahaha kanmayalım böyle şeylereKız bebekte hamur işi canı çekermiş insanın öyle diyorlar
Bebeğim bugün kendime söz verdim dedim ki bu kiloyu koruyacaksınStres yapma sadece hamur işinden uzak dur
Ben kız hissediyorumHahahahaha kanmayalım böyle şeylere
Hadi bakalım inşallahBebeğim bugün kendime söz verdim dedim ki bu kiloyu koruyacaksın❤
Bende kız hissediyorum ama herkes erkek diyor bu gidişle erkek doğuracam galibaBen kız hissediyorumseninkini de erkek hissediyorum canım bilmiyorum ama öyle içime doğdu Tabii tahmin diyorum Gaybı bilen Rabbimdir
Canım Rabbim hangisinden Razıysa onu versin bizlere kız da erkekte RabbiminBende kız hissediyorum ama herkes erkek diyor bu gidişle erkek doğuracam galiba
Tabi canım sağlıklı ve hayırlı olduktan sonra cinsiyetin hiç önemi yokCanım Rabbim hangisinden Razıysa onu versin bizlere kız da erkekte Rabbiminbence kontrolünde öğrenirsin büyük bir ihtimalle
Amin inşallah canım benimTabi canım sağlıklı ve hayırlı olduktan sonra cinsiyetin hiç önemi yokKontrolde cinsiyet tahmini yaparız dedi bakalım hayırlısı bekliyorum heyecanla Ama en net 14-20. haftalarda kesinleşiyormuş. Hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?