İlk haftalarda aşırı iştah normal mi

Hiffa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
311
252
23
26
Merhabalar, henüz kontrolü bile gidemedim yarın randevum var. Ama tahminimce şu an tam altı haftalık, ve ben şimdiden doymuyorum normalde yemek yemeyen bir insandım şimdi 2 saatte 1 yemek yiyorum ve yine de doynuyorum normal mi

Çok normal canım ilk zamanlar bende öyleydim doğumdan sonra tüm iştahım gitti

Çok normal. Sindirim yavaşladığı için yemekten sonra bile aç hissediyorsun. 5 haftalıkken ağzım hiç durmuyordu, yine de doyamıyodum açlıktan kaç kere ağladığımı hatırlıyorum. 8. Haftaya doğru geçmişti o his.

Bana ne oluyor ama ben normalde de yemeyi çok severdim sanırım Buda bahane oldu benim için
Olabilir canım İlk trimester için uygun olan 2-2,5 kilo almak. Hamur işi ve ekmek tüketiyorsan bir süre ara verip yürüyüş yap bence.

Olabilir canım İlk trimester için uygun olan 2-2,5 kilo almak. Hamur işi ve ekmek tüketiyorsan bir süre ara verip yürüyüş yap bence.
Zaten bende hep hamur işi var az ever kendimi tartım yanlış demişim 2 kilo 400 gram almışım bu bile çok

Ben kız hissediyorumseninkini de erkek hissediyorum canım bilmiyorum ama öyle içime doğdu Tabii tahmin diyorum Gaybı bilen Rabbimdir
Bende kız hissediyorum ama herkes erkek diyor bu gidişle erkek doğuracam galiba

Canım Rabbim hangisinden Razıysa onu versin bizlere kız da erkekte Rabbimin bence kontrolünde öğrenirsin büyük bir ihtimalle
Tabi canım sağlıklı ve hayırlı olduktan sonra cinsiyetin hiç önemi yok Kontrolde cinsiyet tahmini yaparız dedi bakalım hayırlısı bekliyorum heyecanla Ama en net 14-20. haftalarda kesinleşiyormuş. Hakkımızda hayırlısı olsun

Amin inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…