• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk haftalarda hamilelik

Çok teşekkür ederim dönüş yaptığınız için ilk olarak bugün 5 haftaya yeni giriş yaptım dün hastaneye gittim muayenede rahim kalinligim 17.2 mm olduğunu yarın kese gorunur dedi doktor bugünden dolayı bugün aşırı kasık ağrım ve aşırı akıntım var bu beni tedirgin ediyor

Evet henüz çok yeni kese dahi görülmedi bugün 5 haftaya girdim

Burayida kullanmayı pek bilmiyorum ama sizin bilgilerinizden faydalanmak istedim

Akıntı rengi krem rengi gibi sureklide adet sancısı gibi sancım oluyor çok tedirgin oluyorum

Akıntı normal adet sancısı gibi ağrı da normal hepsi yerleşme ağrısı hatta regli döngülerin yaklaştıkça sanki regl oluyormuşsun gibi ağrıların bile olabilir bana ebem demişti doğruda oldu. Genelde ilk trimesterda kanaman yoksa korkma derler. Bu belirtiler ikinci trimester da geçicek zaten üçüncü de başka ağrılar başlıcak zaten

Bugün kese gördük çok şükür beta 2023 çıktı doktor bir ay sonra gelin kalp atışını duyalım dedi çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin

Bunlar normal canım çok ağır iş yapma bol bol dinlen bu süreçte kendini strese sokma,sürekli bir ağrı olmadığı sürece sorun yok diyor doktorlar ağrı hep devam ederse tabi ki doktoruna ulaşmayı unutma🙏

Tamamdır çok teşekkür ederim yine bir sıkıntım olursa yazarım size o zaman bana yardımcı olun lütfen

Bide ben biraz evhamliyim 4 yıl sonra olunca çok endişeleniyorum herseye

Bende çok pinpirikliyimdir canım :) bol bol dinlen ağır iş görme bi yere uzanmaya çalışma bu sürede bebişin iyice tutunsun sana 🙏 sağlıkla kavuşursunuz inşallah, tabi başka sorunun olursa yardım olurum bende 8.haftamdayım şuan, bize bişey soracağın zaman yazdıklarımızın sağ altında yorumla var ona tıklayarak sor ki bize bildirim gelsin

Çok teşekkür ederim kalp atışını duydunuzmu acaba

Back
X