İlk haftalardaki karın ağrıları

Taze gelincik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
35
7
1
41
Selamlar kızlar. Hamie olduğumu yeni öğrendim. Çok şükür nasip oldu. Ama karın ağrılarım devam ediyor. Ara ara daha da artıyor. Sizde de bunu yaşayan var mı acaba ?

Eğer kanaman yoksa gayet normal bu ağrılar canım bende ilk zamanlarda resmen adet ağrısı çekmiştim hemen hemen 10'11.haftaya kadar sürüyor sonra geçiyor merak etme :) benim öyle olmuştu :)

Selamlar kızlar. Hamie olduğumu yeni öğrendim. Çok şükür nasip oldu. Ama karın ağrılarım devam ediyor. Ara ara daha da artıyor. Sizde de bunu yaşayan var mı acaba ?
Ben o ağrılarla anlamıştım hamile olduğumu adetten bir hafta önce başladı 6.haftaya kadar devam etti sürekli adet oldum sanıp tuvalete gidiyordum.kanama yada lekelenme olmadığı sürece normal

Eğer kanaman yoksa gayet normal bu ağrılar canım bende ilk zamanlarda resmen adet ağrısı çekmiştim hemen hemen 10'11.haftaya kadar sürüyor sonra geçiyor merak etme :) benim öyle olmuştu :)
Evet ara ara ağrılar geliyor. İlk gebelik olduğu için korkuyoruz:) normal bi durumsa ben çekmeye razıyım yaa :))

Hayırlı olsun kuzum. Allah kucağına almayı nasip etsin.
İlk bebek yerleşene kadar ağrı olabiliyor. Kızların dediği gibi kanama olmamasına dikkat etmelisin.

Ben o ağrılarla anlamıştım hamile olduğumu adetten bir hafta önce başladı 6.haftaya kadar devam etti sürekli adet oldum sanıp tuvalete gidiyordum.kanama yada lekelenme olmadığı sürece normal
Aynen beni de korkuttu. Tam hamileyim sanıyordum ağrı gelince hoop hevesim kaçıyordu:) birkaç gün sonra kontrolde doktora sorarım.

Evet ara ara ağrılar geliyor. İlk gebelik olduğu için korkuyoruz:) normal bi durumsa ben çekmeye razıyım yaa :))
Folik asit kullanmaya başladınmı? Başlamadıysan doktoruna danış başla canım. Folik asit içeren yiyecekleri bol bol ye. Çilek, balık vs çok faydalı. Stresten çok uzak dur, kafana hiç bişi takma sakın.

Folik asit kullanmaya başladınmı? Başlamadıysan doktoruna danış başla canım. Folik asit içeren yiyecekleri bol bol ye. Çilek, balık vs çok faydalı. Stresten çok uzak dur, kafana hiç bişi takma sakın.
Evet kullanmaya başladım. Bir de doktor her ihtimale karşı progestan verdi. Düzenli olarak kullanıyorum

Öncelikle bebişin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alasın. Benim ağrım hala ara ara oluyor. Başlardaki kadar sert ve uzun süreli olmasa da... doktora her gittiğimde soruyorum rahmin genişliyor o da kaslarını geriyor, kanama olmadıkça normal diyor. Bir de bol su iç diyor :)

Öncelikle bebişin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alasın. Benim ağrım hala ara ara oluyor. Başlardaki kadar sert ve uzun süreli olmasa da... doktora her gittiğimde soruyorum rahmin genişliyor o da kaslarını geriyor, kanama olmadıkça normal diyor. Bir de bol su iç diyor :)
Çok teşekkür ederim canım. Malum ilk gebelik olduğu için buluttan nem kapıyorum :)

Çok teşekkür ederim canım. Malum ilk gebelik olduğu için buluttan nem kapıyorum :)

Seni çok iyi anlıyorum canım benim de ilk. Hele bide daha kalp atışını duymadıysan bir türlü ikna olamıyorsun dimi :)

İçini ferah tut canım, meleğini Allaha emanet et. Ben de seninle aynı duygular içindeydim sonra böyle bir olay geldi başıma ve çok rahatladım, sen de rahatla diye paylaşıyorum. Burada başka konuya yazdığım bir mesajı sana aynen kopyalıyorum:

Devamında yaşananlar daha enteresandı. Çünkü hamile olduğumu öğrendikten sonra doktor bebeğin kalbini 10 gün sonra dinleyeceğiz diyerek gönderdi. Tabi herkeste böyleymiş ben o tecrübesizlikle bunu kafama taktım bebeğimin kalbi niye atmıyor diye :) ayrıca benim aynı adet olacakmış gibi kasık ağrıların oluyordu bunu da kafama takmıştım kesin bu çocuğu düşüreceğim diye kurdum hep. Girdim forumlarda okudum bebeğini kaybedenleri filan gördüm sonra kendime kızdım napıyorsun ya dedim sen niye ona buna soruyorsun al işte Allah sana mucizeni verdi illa merak ediyorsan Allaha sor dedim gittim bir kuran meali aldım. Allahım ben acizim ben bilemiyorum sen bana bildir diye dua ettim. İçimden de geçiriyorum ki çıkan bir ayeti kendimce yorumlarım. Ama yemin ediyorum açar açmaz karşımda bunlar yazıyordu :

MERYEM:

1 - Kâf, Hâ, Yâ, Ayn, Sâd.

2 - Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.

3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.

4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."

5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."

6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."

7 - (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."

8 - Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.

9 - (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."

Resmen hüngür hıçkırık ağlıyordum sanki ayetler o an bana sesleniyordu.. Allahım ne kadar büyüksün dedim. Elbette beni yaratanın bana bu bebeği vermesi zor değildi. Koskoca Zekeriyya peygamber bile böyle bir mucizeye inanamazken benim de böyle şaşkın olmam çok normaldi. Sanki içimdeki bütün endişeler o an uçtu gitti. Hala hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor...
Daha benim çok küçük. Ultrasonda bile cumartesi bakılacak. Rahme iyice yerleşse büyümeye başlasa içi.m rahat edecek :)

İçini ferah tut canım, meleğini Allaha emanet et. Ben de seninle aynı duygular içindeydim sonra böyle bir olay geldi başıma ve çok rahatladım, sen de rahatla diye paylaşıyorum. Burada başka konuya yazdığım bir mesajı sana aynen kopyalıyorum:
Çok çok sağol canım. İç aydınlatan bi mesaj olmuş. Bilmediğimiz için herşeyden korkuyoruz işte. Allah bu aşamaya kadar nasip etti. İnşallah sağlıkla doğup kucağımıza almamızı da nasip eder

Çok çok sağol canım. İç aydınlatan bi mesaj olmuş. Bilmediğimiz için herşeyden korkuyoruz işte. Allah bu aşamaya kadar nasip etti. İnşallah sağlıkla doğup kucağımıza almamızı da nasip eder

Aminnn inşallah :) sen hep pozitif ol inşallah herşey gönlünce olsun. C.tesi de inşallah güzel haberlerini verirsin :KK200:

Back
X