B birmucizeoldu Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 233 Emoji Skoru 62 Puanlar 13 Yaş 30 5 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi birmucizeoldu #1 Benim göğüs uçlarım çok büyüdü normal mi ya?
M mavilimmi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 1.031 Emoji Skoru 328 Puanlar 73 Yaş 27 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi birmucizeoldu #2 Göğüs uclarim kıpkırmızı ve dediğin gibi büyüdü etrafındaki halka da aynı şekilde çatlamış hatta. Ağrım ilk zamanalara göre azaldı ama hala uclarinda ağrı hissediyorum
Göğüs uclarim kıpkırmızı ve dediğin gibi büyüdü etrafındaki halka da aynı şekilde çatlamış hatta. Ağrım ilk zamanalara göre azaldı ama hala uclarinda ağrı hissediyorum
Hayalim kizim Hayaller dualara emanet🦋 tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 2.307 Emoji Skoru 1.426 Puanlar 48 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi birmucizeoldu #3 birmucizeoldu .!.: Benim göğüs uçlarım çok büyüdü normal mi ya? Genişletmek için tıkla... Evet koyu halka oluşur ve o halka buyur ve kenarlarında böyle sivilce tarzı şeylerde cikiyo
birmucizeoldu .!.: Benim göğüs uçlarım çok büyüdü normal mi ya? Genişletmek için tıkla... Evet koyu halka oluşur ve o halka buyur ve kenarlarında böyle sivilce tarzı şeylerde cikiyo