İlk hamileliğim hiç anlamiyorum.dogum.belirtisimi yardımcı olur musunuz 🥰

Sevdala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2022
22
8
1
22
40+1 günlügüz aşırı derece kalçalarım ağrıyor belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor bebek hareket edince arada kasıklarım kasılıyor donemiyorum kalkamiyorum oturamiyorum kalçam ve belim çok ağrıyor belime sanki bıçak saplanır gibi birde sanki regl olacakmisim gibi bu doğum belirtisi mi yardımcı olur musunuz ilk hamileliğim olduğu için anlamıyorum sancı nasıl olur nasıl birşey yardımcı olursanız çok sevinirim🙏

Şiddetli regl ağrısı gelir gider dakika tutun duzenliyse doğum sancisidir ama haftaniz baya büyük mutlaka acile de görünmeniz lazım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🥰

Şiddetli regl ağrısı gelir gider dakika tutun duzenliyse doğum sancisidir ama haftaniz baya büyük mutlaka acile de görünmeniz lazım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🥰
Teşekkür ederim kasıklarım çok değişik oluyor hani mesela regl olacakken hani deriz kanama geldi gelecek gibi oluyor mesela belime giren ağrı bıçak gibi saplanıyor hemen gidiyor bunlar doğum belirtisi mi yani🥰

Mesela birde karnim ortada taş gibi toplanmış sağ tarafım çok ağrıyor normalmi bu sizce çok fazla soru sordum kusura bakmayın🙏

Back
X