İlk hamileligim idi, dusuk oldu korkuyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gkc34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gkc34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2023
2
1
1
30
Merhaba,

Bir süredir bebek düşüncemiz vardı. Ekim ayında adet söktürücü ile regli oldum. Daha sonrasında hamile kaldım . 9 Aralık 2022 'de dünyanın en mutlu insanı idik. Bir bebeğimizin olacağını öğrendik. Bir sonraki gün direkt doktora gittik. Bebeğin gelişimi haftası ile uyumluydu ama kesenin yanında büyük bir kanama alanı vardı. Progrstan kullandım, hiç kalkmadan uzandım. Bir hafta sonra kalp atışlarını duyacağız diye mutlu mesut gittiğimizde gelişimin 6+1 haftada kaldığını ve kalbinin durduğunu söylediler. Bulent Kars 'a gittik ve bebeğin kalp atışı duyuldu. Bir süre beklememize rağmen maalesef iyi bir süreç ilerlemedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. İki haftayı geçti ama ben hem o bebegimi özlüyorum hem de bir daha anne olamamaktan çok korkuyorum. :(

Merhaba,

Bir süredir bebek düşüncemiz vardı. Ekim ayında adet söktürücü ile regli oldum. Daha sonrasında hamile kaldım . 9 Aralık 2022 'de dünyanın en mutlu insanı idik. Bir bebeğimizin olacağını öğrendik. Bir sonraki gün direkt doktora gittik. Bebeğin gelişimi haftası ile uyumluydu ama kesenin yanında büyük bir kanama alanı vardı. Progrstan kullandım, hiç kalkmadan uzandım. Bir hafta sonra kalp atışlarını duyacağız diye mutlu mesut gittiğimizde gelişimin 6+1 haftada kaldığını ve kalbinin durduğunu söylediler. Bulent Kars 'a gittik ve bebeğin kalp atışı duyuldu. Bir süre beklememize rağmen maalesef iyi bir süreç ilerlemedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. İki haftayı geçti ama ben hem o bebegimi özlüyorum hem de bir daha anne olamamaktan çok korkuyorum. :KK43:
Endişe etmeyin bence.. Sakın olun.. Eğer bebek istiyorsanız düşükten hemen sonra hamile kalmanız daha olası durum muş..

Ilk bebegim dustu 4 ay sonra kizim geldi simdi ogluma hamileyim. Ilk gebeliklerde kromozomlardan olabiliyor demisti dr.dusgun arkasi cabuk gelir derler uzulme allah kaybinin yerini hizlica doldurur ins

Ilk bebegim dustu 4 ay sonra kizim geldi simdi ogluma hamileyim. Ilk gebeliklerde kromozomlardan olabiliyor demisti dr.dusgun arkasi cabuk gelir derler uzulme allah kaybinin yerini hizlica doldurur ins
Amin inşallah. Rabbım kimseyi evladı ile sınamasın insan başına gelmeyince anlayamiyor imiş:(

Back
X