İlk hamileliğim

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.174
63
Arkadaşlar daha yeni öğrendim bebeğim 4 haftalık sanırım, değerim ilk ölçtüğümde 892 ydi akşam saat akşam 6 ydi, sonraki gün öğlen 12,5 gibi yine ölçtük 1207 çıktı yani 2 gün geçmeden ölçtük. Artık güzel mi, doktor iyi dedi ama sürekli bakıp hesap yapıp duruyorum. Çok heyecanliyim. Ayrıca folik asite devam dedi artı olarak bi vitamin vermedi. Kese ancak 6 binlerde görünür haftaya gel dedi. Süreç böyle mi ilerliyor bilgilendirirseniz seviniri.

evet folik asit içiyorsun .
Sürekli kan testı yaptırmana gerek yok .
İstersen 5+4 ken doktora görun keseyı görür. Belki içinde yolk + bebeğide görür
Kalp atışı içinde 6 haftada çağırıyorlar .

Ama bana sorarsan direk 6+6 ken falan gitr doktora hepsini bir gör .

Arkadaşlar daha yeni öğrendim bebeğim 4 haftalık sanırım, değerim ilk ölçtüğümde 892 ydi akşam saat akşam 6 ydi, sonraki gün öğlen 12,5 gibi yine ölçtük 1207 çıktı yani 2 gün geçmeden ölçtük. Artık güzel mi, doktor iyi dedi ama sürekli bakıp hesap yapıp duruyorum. Çok heyecanliyim. Ayrıca folik asite devam dedi artı olarak bi vitamin vermedi. Kese ancak 6 binlerde görünür haftaya gel dedi. Süreç böyle mi ilerliyor bilgilendirirseniz seviniri.
Çok sevindim canım hakkında hayrlısı olsun bana da dua et . İnş sağlıkla al kucağına bebeğini

hayırlı olsun bebeğiniz, maşallah diyelim :) Allah tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla

evet folik asit içiyorsun .
Sürekli kan testı yaptırmana gerek yok .
İstersen 5+4 ken doktora görun keseyı görür. Belki içinde yolk + bebeğide görür
Kalp atışı içinde 6 haftada çağırıyorlar .

Ama bana sorarsan direk 6+6 ken falan gitr doktora hepsini bir gör .
Belki içinde yolk derken anlamadım. Bekleyemem büyük ihtimal ama denicem.

• Beğen
Reactions: H E
Belki içinde yolk derken anlamadım. Bekleyemem büyük ihtimal ama denicem.
Belki içinde Yolk u görürsünüz demek istedım . Yolk sac yanı bebeğin pllasentası oluşana kadar onu besleyecek yer .
Sen bilirsin canım o sureclerı atlatan biri olarak sadece bir öneri verdım tercıh senın

Belki içinde Yolk u görürsünüz demek istedım . Yolk sac yanı bebeğin pllasentası oluşana kadar onu besleyecek yer .
Sen bilirsin canım o sureclerı atlatan biri olarak sadece bir öneri verdım tercıh senın

Hii anladım çok teşekkür ederim uymaya çalışacağım.

Canım değerin ve artışın çok güzel maşallah :nazar: , sürekli hcg baktırmaya gerek Yok.
Arkadaşların dediği gibi hemen gitmene gerek Yok 6.haftada git bebeği de gör :) diğer türlü kese oluyor insan bebeği göremeyince ay ya boşsa ? Diye de panik yapıyor:) ama karar senin .
Gebeliğinin keyfini çıkar:anne::KK200:

Canım değerin ve artışın çok güzel maşallah :nazar: , sürekli hcg baktırmaya gerek Yok.
Arkadaşların dediği gibi hemen gitmene gerek Yok 6.haftada git bebeği de gör :) diğer türlü kese oluyor insan bebeği göremeyince ay ya boşsa ? Diye de panik yapıyor:) ama karar senin .
Gebeliğinin keyfini çıkar:anne::KK200:

Teşekkürler;) İnşallah bebeğim de iyidir. Evet O korku da var tabi. Beklemeye çalışıcam da 2 hafta nasıl beklerim bilmiyorum 6 binde görünür dedi doktor, önümüzdeki perşembe gideyim diyordum.

Teşekkürler:KK66: İnşallah bebeğim de iyidir. Evet O korku da var tabi. Beklemeye çalışıcam da 2 hafta nasıl beklerim bilmiyorum 6 binde görünür dedi doktor, önümüzdeki perşembe gideyim diyordum.
Benim maymun da cinsiyetini göstermedi ben de 3 Aralık’ta gitçem tekrar. Düşün 5 Kasım’da gittim göstermedi , 3 Aralık ‘a verdi randevu :KK70: beklemek zor ama napalım ...
yine de dediğim gibi senin bileceğin iş , insan tecrübesiz olunca kimseyi dinlemiyor (benim de ilk gebeliğim ) bana da aynısını dediler ama ben ne yaptım ? Tabii ki ; burnumun dikine gittim . Bir daha yapar mıyım ? Hayır :KK70:
Güzel heyecanlar :)

Benim maymun da cinsiyetini göstermedi ben de 3 Aralık’ta gitçem tekrar. Düşün 5 Kasım’da gittim göstermedi , 3 Aralık ‘a verdi randevu :KK70: beklemek zor ama napalım ...
yine de dediğim gibi senin bileceğin iş , insan tecrübesiz olunca kimseyi dinlemiyor (benim de ilk gebeliğim ) bana da aynısını dediler ama ben ne yaptım ? Tabii ki ; burnumun dikine gittim . Bir daha yapar mıyım ? Hayır :KK70:
Güzel heyecanlar :)

Zaten çalışıyorum biraz zor izin almak, az daha dişimi sıkıcam. Normalde 3 aylıkken cinsiyet gösteriyor diye biliyorum senin 4 aylık nazlı bebek sanırım. :)

Kızlar merhabalar benimde ilk hamileliğim. 6+5 haftalık hamileyim. Perşembe günü bi kanamam oldu çok yoğun değildi ama parlak kırmızı renkteydi. Doktoruma gittim alttan muayene etti ve dediki kanama keseden kaynaklı değil kesenin etrafında. Progesteron iğnesi yaptı 1 hafta istirahat verdi. Kanamam iğneden hemen sonra kesildi ama kahverengi akıntılarım devam ediyor. İçimde korku yok değil. Muayenede kalp atışı oluşmuş bebeğin dedi. Sıkıntılı bir durum yok şimdilik dedi ama benim belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi akıntı hissi var bazen kasıklarımda ağrıyor kafam çok karışık. Annem ve teyzemde hamileliklerinde kanama görmüşler annemde ırsi olabileceğini söylüyor ne diyim bilmiyorum var mı böyle bişey yaşayan

Back
X