Korunmayı bıraktığımız ay ben de bu şikayetleri yaşamıştım sanırım vücut tepki gösteriyor . Ama ben hamile olma ihtimalimi göz önünde bile bulundurmamıştım çünkü ovülasyon günümde ve yakınında korunmasız birliktelik olmamıştı. Sizin yumurtlama günleriniz değerlendirildiyse hamile olabilirsinizMerhabalar öncelikle. Normalde 30 günde bir adet gören biriyim. Fakat zaman zaman 3,4 gün sarkmalar olabiliyor. Bu ay ilk kez korunmasız ilişkiye başladık çocuk düşündüğümüz için. Şuan 5gün gecikti ve yaklaşık 1 haftadır adet olacakmışım gibi zaman zaman kasıklara agrı geliyor, oldum sanıyorum lavaboya gidince hafif akıntı oluyor. Bugün de sol kasıkta agrı ara ara agrılar oluyor fakat öyle rahatsız eden türde agrılar degil. Ve çok sık idrara çıkıyorum. Sizce hamile olabilir miyim. Umutlanmak istemiyorum test yapmadım henüz. Böyle belirtiler yaşayıp hamile oldugunu ögrenen oldu mu. İyi geceler.
Ne güzel. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Evet yumurtlama günlerini değerlendirdik. Uygulama indirmiştim ona göre uydum hep. Ama daha ilk ay denemede tutmaz gibime geliyor o yüzden yazmak istedim. Hep diyorlar ya 1yıla kadar deneyen var diye o yüzden.Korunmayı bıraktığımız ay ben de bu şikayetleri yaşamıştım sanırım vücut tepki gösteriyor . Ama ben hamile olma ihtimalimi göz önünde bile bulundurmamıştım çünkü ovülasyon günümde ve yakınında korunmasız birliktelik olmamıştı. Sizin yumurtlama günleriniz değerlendirildiyse hamile olabilirsinizbir test yapın geciktiği için hemen çıkar zaten. Şu an hamileyim henüz çok yeni bir iki gündür kasıklarıma ara ara sancı giriyor ve şişkinlik oluyor bazen belirtilerim bunlar belirtileri de hamileliği öğrendikten sonra yaşamaya başladım
Kimyasal kaçinci haftada belli oluyor. Bugun pembe kanamam oldu. Korktum kimyasaldir dieHemen sonraki ay yani ovülasyona dikkat ettiğim ilk ayımda hamile kaldım ama kimyasal olmuştu o ay kimyasaldan sonra tatile falan gittik yine pek takip edemedim ovülasyonu . Takip ettiğim sürece hamile kaldım. İki kere takip ettim zaten biri kimyasal oldu gerçi ama . İlk ay olmaz diye bir şey yok yanihayırlısı Allah gönlünüze göre versin
Çok teşekkür ediyorum sağolun. Kimyasal nasıl oluyor dış gebelik mi ve nasıl bi belirtisi var kimyasalın acaba ?Hemen sonraki ay yani ovülasyona dikkat ettiğim ilk ayımda hamile kaldım ama kimyasal olmuştu o ay kimyasaldan sonra tatile falan gittik yine pek takip edemedim ovülasyonu . Takip ettiğim sürece hamile kaldım. İki kere takip ettim zaten biri kimyasal oldu gerçi ama . İlk ay olmaz diye bir şey yok yanihayırlısı Allah gönlünüze göre versin
Regl gecikmemden 1 hafta kadar gecikmede kanamam oldu değerimi ölçtürdüğümde 7.80di sonra da kanama başladıKimyasal kaçinci haftada belli oluyor. Bugun pembe kanamam oldu. Korktum kimyasaldir die
Allah bidaha yasatmasinRegl gecikmemden 1 hafta kadar gecikmede kanamam oldu değerimi ölçtürdüğümde 7.80di sonra da kanama başladı
aminAllah bidaha yasatmasinkimseye ve banada
Merhaba benimde adetim ilk kez gecikti 3 gün testim negatif hasta olucam gibi ara ara rahmimde ağrı ve kıpırdama atma hissi oluyor korunmasız da olmadı çocuk düşünmüyorduk ne yapmam gerekiyor acaba bilemedim kan vermek için erkenmi sizce?Merhabalar öncelikle. Normalde 30 günde bir adet gören biriyim. Fakat zaman zaman 3,4 gün sarkmalar olabiliyor. Bu ay ilk kez korunmasız ilişkiye başladık çocuk düşündüğümüz için. Şuan 5gün gecikti ve yaklaşık 1 haftadır adet olacakmışım gibi zaman zaman kasıklara agrı geliyor, oldum sanıyorum lavaboya gidince hafif akıntı oluyor. Bugün de sol kasıkta agrı ara ara agrılar oluyor fakat öyle rahatsız eden türde agrılar degil. Ve çok sık idrara çıkıyorum. Sizce hamile olabilir miyim. Umutlanmak istemiyorum test yapmadım henüz. Böyle belirtiler yaşayıp hamile oldugunu ögrenen oldu mu. İyi geceler.
Bence biraz daha bekleyin. Bu yazıyı ben açtım bende bugün 9. Günümdeyim sabah test yaptım, ama negatif çıktı. ÜzgünümMerhaba benimde adetim ilk kez gecikti 3 gün testim negatif hasta olucam gibi ara ara rahmimde ağrı ve kıpırdama atma hissi oluyor korunmasız da olmadı çocuk düşünmüyorduk ne yapmam gerekiyor acaba bilemedim kan vermek için erkenmi sizce?
kan tahlılı vermenız sızın ıcın daha saglıklı olur.Bence biraz daha bekleyin. Bu yazıyı ben açtım bende bugün 9. Günümdeyim sabah test yaptım, ama negatif çıktı. Üzgünüm
Öyle mi diyorsunuz. Bende bir umut kan vermek istiyorum. Ama biraz süre daha geçsin diye düşündüm.kan tahlılı vermenız sızın ıcın daha saglıklı olur.
Benimde negatif çıktı ertesi günü adet oldum ilk kez günün aksayinca olabilirmi diye düşünmüştüm hayırlısı olsun hepimiz içinBence biraz daha bekleyin. Bu yazıyı ben açtım bende bugün 9. Günümdeyim sabah test yaptım, ama negatif çıktı. Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?