Canim bende suan bekliyorum amam kist var diye gecikme yasadim 8 gun belim agiriyor akinti normaldede vardi suan da var goguslerim sanki sertlersmis sende varmiydi bunlar korkuyorum hastaneye gitmeye negatif gormeyeKızlarım merak ettiğiniz ne varsa diye bu tagi açtım ve ovulasyon kullandım ne isterseniz cevaplarım
Kuzumm yaa Rabbim sana şifa versinCanim bende suan bekliyorum amam kist var diye gecikme yasadim 8 gun belim agiriyor akinti normaldede vardi suan da var goguslerim sanki sertlersmis sende varmiydi bunlar korkuyorum hastaneye gitmeye negatif gormeye
Amin insallah ben test yaptin negatif malesef yapacak bosi yok kismet artikKuzumm yaa Rabbim sana şifa versin
Bende göğüs ağrısı ve sertleşme oldu birde arada karnım ağrıyordu
Ovulasyon kullanıyor musun pekiAmin insallah ben test yaptin negatif malesef yapacak bosi yok kismet artik
Ben sormak istiyorum ya benim yumurtla dönemimden 4 gün sonra falan kasık ağrılarım başladı sağ kasığımda sürekli batma oldu . Adetime 2 gün var dünden beri hasta oldum sanıp lavaboya gidiyorum ama bir şey yok dün sarı lekem oldu gece beyaza döndü şimdide şeffaf . Karın ağrım yok ama kasıklarımda ara ara batmalar oluyor sizde böyle oldumuKızlarım merak ettiğiniz ne varsa diye bu tagi açtım ve ovulasyon kullandım ne isterseniz cevaplarım
Çevap vermedinizKızlarım merak ettiğiniz ne varsa diye bu tagi açtım ve ovulasyon kullandım ne isterseniz cevaplarım
Ayy eveetttBen sormak istiyorum ya benim yumurtla dönemimden 4 gün sonra falan kasık ağrılarım başladı sağ kasığımda sürekli batma oldu . Adetime 2 gün var dünden beri hasta oldum sanıp lavaboya gidiyorum ama bir şey yok dün sarı lekem oldu gece beyaza döndü şimdide şeffaf . Karın ağrım yok ama kasıklarımda ara ara batmalar oluyor sizde böyle oldumu
Ayy hayırlı olsun kuzum benimHerkrse ıyı geceler ben hamıleyım nakadarlık bılmıyorum cunku cok yenı pazartesi tekrar kan verecem ben suan bıraz karnımı bozdum acaba neden boyle oluyo anlamadım
Benim adet günüm kasıklarım bir ağrıdı böyle tutarak yürüdüm yanii sonra beyaz koyu akıntım vardı tam beyaz olmasa da sonra göğüs ağrılarım vardı kuzumÇevap vermedinizbekliyorum
Bende hala hasta olmadım ama karın ağrım yok kasıklarımda batma var dün gece uyuyamadım kasık batması yüzünden bide çok sıcak oluyor üstümü açıyorum sonra üşüyorum bugünden beride midemde bulantı varBenim adet günüm kasıklarım bir ağrıdı böyle tutarak yürüdüm yanii sonra beyaz koyu akıntım vardı tam beyaz olmasa da sonra göğüs ağrılarım vardı kuzum
Bide göğüslerim ağrımıyor ama uçları çok acıyor baya hasaslaştılarBende hala hasta olmadım ama karın ağrım yok kasıklarımda batma var dün gece uyuyamadım kasık batması yüzünden bide çok sıcak oluyor üstümü açıyorum sonra üşüyorum bugünden beride midemde bulantı var
Ayy benc3 güzel şeyler düşünmelisinnnBide göğüslerim ağrımıyor ama uçları çok acıyor baya hasaslaştılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?