İlk Hamilelik Ve belirtilerim merak ettikleriniz🥰🥰

Busraan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
399
252
53
30
Kızlarım merak ettiğiniz ne varsa diye bu tagi açtım ve ovulasyon kullandım ne isterseniz cevaplarım

Kızlarım merak ettiğiniz ne varsa diye bu tagi açtım ve ovulasyon kullandım ne isterseniz cevaplarım
Canim bende suan bekliyorum amam kist var diye gecikme yasadim 8 gun belim agiriyor akinti normaldede vardi suan da var goguslerim sanki sertlersmis sende varmiydi bunlar korkuyorum hastaneye gitmeye negatif gormeye

Canim bende suan bekliyorum amam kist var diye gecikme yasadim 8 gun belim agiriyor akinti normaldede vardi suan da var goguslerim sanki sertlersmis sende varmiydi bunlar korkuyorum hastaneye gitmeye negatif gormeye
Kuzumm yaa Rabbim sana şifa versin
Bende göğüs ağrısı ve sertleşme oldu birde arada karnım ağrıyordu

Ben sormak istiyorum ya benim yumurtla dönemimden 4 gün sonra falan kasık ağrılarım başladı sağ kasığımda sürekli batma oldu . Adetime 2 gün var dünden beri hasta oldum sanıp lavaboya gidiyorum ama bir şey yok dün sarı lekem oldu gece beyaza döndü şimdide şeffaf . Karın ağrım yok ama kasıklarımda ara ara batmalar oluyor sizde böyle oldumu

Herkrse ıyı geceler ben hamıleyım nakadarlık bılmıyorum cunku cok yenı pazartesi tekrar kan verecem ben suan bıraz karnımı bozdum acaba neden boyle oluyo anlamadım

Ayy eveettt
Kuzum vallaha ev taşıyoruz inan çok geç görüyorum

Benim adet günüm kasıklarım bir ağrıdı böyle tutarak yürüdüm yanii sonra beyaz koyu akıntım vardı tam beyaz olmasa da sonra göğüs ağrılarım vardı kuzum
Bende hala hasta olmadım ama karın ağrım yok kasıklarımda batma var dün gece uyuyamadım kasık batması yüzünden bide çok sıcak oluyor üstümü açıyorum sonra üşüyorum bugünden beride midemde bulantı var

Bide göğüslerim ağrımıyor ama uçları çok acıyor baya hasaslaştılar

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ovulasyon kullandım demişsiniz ilk kez mi kullandınız ya da kaçıncı kullanışınızda gebelik oldu cevaplayabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…