Ilk hamilelikteki sikintilar diger hamileliktede ayni mi olur

Hepsi farklı kuzum ilk gebeliğim erken Doğum korkusuyla sancılarla geçti bebeğimde sağlık sıkıntısı yoktu bunda kalbinde parlaklık vardı geçti böbreği genişledi geçti kanama oldum geçti plesenta aşağıdaydı çıktı şimdi de makat duruyor dönsün diye bekliyorum

Saglikla kucaginiza Alin insallah

Bu benim ilk gebeligim.
Rahim agzi yermezligim var,yasadigim hamilelik skntisi 10 hamilelige bedel.
Bunsan sonra hamileliklerde bile ayni seyleri yasayacam.cunku dogustan olan bir rahatsizlikmis bende.

Benim de çok olmadı canım da hani su yataktan ilk kalkiyosun ya 6 7 saat sonra o beni öldürdü alin canimi dedim kendi kendime. Sizde de oyle mi oldu ki ? spinal oldum bende

merhaba arkadaslar ilk gebelikte yasanan sikinktilar diger hamilelikte yasanirmi yoksa Her hamilelik farklimidir.
Hepsi farklı oluyo canım benim ilki çok rahattı ama bunda hayattan soğudum resmen.kan pıhtılaşması cıktı iğne kullanıyoruz plasentam aşağda inşallah yukarı cıkar.ayrıca bağışıklık sistemim zayıf onun içinde tedavi oluyorum.oyuzden cok korkuyorum cocuğumda hasta doğar diye.Rabbim hepimizi sağlıkla almayı nasip etsin.

Bu benim ilk gebeligim.
Rahim agzi yermezligim var,yasadigim hamilelik skntisi 10 hamilelige bedel.
Bunsan sonra hamileliklerde bile ayni seyleri yasayacam.cunku dogustan olan bir rahatsizlikmis bende.
Gecmiş olsun canım sanırım çözümü olan bi durum bundan sonra gebe kalmadan önce bi operasyon gecirmen lazım ondan sonra rahat bi gebelik gecşrebilirmişsin.ceyda düvenci vardı ya o olmustu diye biliyorum.

Hepsi farklı canım İlkinde yatarak geçti 4 ay kanama yüzünden bunda hamile oldığumun farkında değilim ama gerçi daha yeni
İnşallah güzel bir hamilelik geçirir siniz benim ilk hamileliğim çok zor geçti doktora ger gittigimde ağladım gelişim geriliği bagırsak parlaklığı sonra beyninde ventrümegali 30 haftalıkken sezeryanla aldılar sakat yatağa bagımlıolur yaşarsa demişlerdi hamileyken cmv enfeksiyonu geçirdiğim ve bebeğimi etkilediği çıktı ortaya 18 gün yoğun bakımdan sonra kaybettim tekrar ayni acıları yaşamaktansa korkuyorum artık

Çok üzüldüm ya yaşadıklarınıza Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucağınız dolsun.bu cmv enfeksiyonu geciren bida geciriyomu acaba

Rabbim sana sabır versin korkularından emin kılsın canım inş bundan sonra çok güzel şeyler yaşarsın her şeyin hayırlısı olur inşallah kendine dikkat et her şey gönlünce olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…