Meraba arkadaşlar
Ben 1.65 boyunda 72 kilo 20 yaşında biriyim. Bundan bir ay önce diyetisyene gittim. Bana fazla kilolu olduğumu ve ilk etapta 65 lere düşmem gerektiğini söyledi. Bende 1 ay boyunca bu diyeti uyguladım ve yavaş yavaş kilo vermeye başlamıştım. Ancak bir ayda sadece 2 kilo vermek moralimi bozduğundan bir süre diyeti bıraktım. Haliyle verdiğim iki kiloyu 5 olarak geri aldım
( Etrafımdakiler bana diyeti neden bıraktığımı vücudumun şekil almaya başladığını ve tekrar dönmem gerektiğini söylediler. Bende aynı diyete tekrar başlayacağım. Umarım bu sefer pes etmem:)) İşte Diyet listem
Sabah Kalkınca(7.30)
Bir bardak ılık su+ 2 adet kayısı
Sabah Kahvaltısı (8.00)
İki dilim peynir+ İki dilim kepek ekmeği+ Bitki Çayı
Ara Öğün(10.00)
Meyve
Ara Öğün(12.00)
Form Büskivi (Yarısı)
Öğle Yemeği (14.00)
Haşlanmış Tavuk yada Balık(ızgara) ya da Et + Bir dilim Kepek Ekmeği
Ara Öğün (16.00)
Kuru üzüm ( Bir kahve fincanının yarısı kadar. Kansız olduğum için.)
Ara Öğün (18.00)
Kalan Form Büskivi
Akşam Yemeği (20.00)
Bir kasenin yarısı çorba+ yoğurt
Ara Öğün(22.00)
Yarım kase yoğurt ya da yarım bardak süt
İşte benim listem bu :)) Tek başıma maalesef yeterli olmuyor. Birlik olursak motive olacağımızı düşünüyorum :))
Ben 1.65 boyunda 72 kilo 20 yaşında biriyim. Bundan bir ay önce diyetisyene gittim. Bana fazla kilolu olduğumu ve ilk etapta 65 lere düşmem gerektiğini söyledi. Bende 1 ay boyunca bu diyeti uyguladım ve yavaş yavaş kilo vermeye başlamıştım. Ancak bir ayda sadece 2 kilo vermek moralimi bozduğundan bir süre diyeti bıraktım. Haliyle verdiğim iki kiloyu 5 olarak geri aldım

Sabah Kalkınca(7.30)
Bir bardak ılık su+ 2 adet kayısı
Sabah Kahvaltısı (8.00)
İki dilim peynir+ İki dilim kepek ekmeği+ Bitki Çayı
Ara Öğün(10.00)
Meyve
Ara Öğün(12.00)
Form Büskivi (Yarısı)
Öğle Yemeği (14.00)
Haşlanmış Tavuk yada Balık(ızgara) ya da Et + Bir dilim Kepek Ekmeği
Ara Öğün (16.00)
Kuru üzüm ( Bir kahve fincanının yarısı kadar. Kansız olduğum için.)
Ara Öğün (18.00)
Kalan Form Büskivi
Akşam Yemeği (20.00)
Bir kasenin yarısı çorba+ yoğurt
Ara Öğün(22.00)
Yarım kase yoğurt ya da yarım bardak süt
İşte benim listem bu :)) Tek başıma maalesef yeterli olmuyor. Birlik olursak motive olacağımızı düşünüyorum :))