• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedef 10 kilo:))))

koza555

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
5
0
16
Samsun
Meraba arkadaşlar
Ben 1.65 boyunda 72 kilo 20 yaşında biriyim. Bundan bir ay önce diyetisyene gittim. Bana fazla kilolu olduğumu ve ilk etapta 65 lere düşmem gerektiğini söyledi. Bende 1 ay boyunca bu diyeti uyguladım ve yavaş yavaş kilo vermeye başlamıştım. Ancak bir ayda sadece 2 kilo vermek moralimi bozduğundan bir süre diyeti bıraktım. Haliyle verdiğim iki kiloyu 5 olarak geri aldım:(( Etrafımdakiler bana diyeti neden bıraktığımı vücudumun şekil almaya başladığını ve tekrar dönmem gerektiğini söylediler. Bende aynı diyete tekrar başlayacağım. Umarım bu sefer pes etmem:)) İşte Diyet listem

Sabah Kalkınca(7.30)
Bir bardak ılık su+ 2 adet kayısı

Sabah Kahvaltısı (8.00)
İki dilim peynir+ İki dilim kepek ekmeği+ Bitki Çayı

Ara Öğün(10.00)
Meyve

Ara Öğün(12.00)
Form Büskivi (Yarısı)

Öğle Yemeği (14.00)
Haşlanmış Tavuk yada Balık(ızgara) ya da Et + Bir dilim Kepek Ekmeği

Ara Öğün (16.00)
Kuru üzüm ( Bir kahve fincanının yarısı kadar. Kansız olduğum için.)

Ara Öğün (18.00)
Kalan Form Büskivi

Akşam Yemeği (20.00)
Bir kasenin yarısı çorba+ yoğurt

Ara Öğün(22.00)
Yarım kase yoğurt ya da yarım bardak süt

İşte benim listem bu :)) Tek başıma maalesef yeterli olmuyor. Birlik olursak motive olacağımızı düşünüyorum :))

Meraba arkadaşlar
Ben 1.65 boyunda 72 kilo 20 yaşında biriyim. Bundan bir ay önce diyetisyene gittim. Bana fazla kilolu olduğumu ve ilk etapta 65 lere düşmem gerektiğini söyledi. Bende 1 ay boyunca bu diyeti uyguladım ve yavaş yavaş kilo vermeye başlamıştım. Ancak bir ayda sadece 2 kilo vermek moralimi bozduğundan bir süre diyeti bıraktım. Haliyle verdiğim iki kiloyu 5 olarak geri aldım:(( Etrafımdakiler bana diyeti neden bıraktığımı vücudumun şekil almaya başladığını ve tekrar dönmem gerektiğini söylediler. Bende aynı diyete tekrar başlayacağım. Umarım bu sefer pes etmem:)) İşte Diyet listem

Sabah Kalkınca(7.30)

Sabah Kahvaltısı (8.00)

Ara Öğün(10.00)
Meyve

Ara Öğün(12.00)
Form Büskivi (Yarısı)

Öğle Yemeği (14.00)

Ara Öğün (16.00)

Ara Öğün (18.00)
Kalan Form Büskivi

Akşam Yemeği (20.00)

Ara Öğün(22.00)

İşte benim listem bu :)) Tek başıma maalesef yeterli olmuyor. Birlik olursak motive olacağımızı düşünüyorum :))

merhabaaa benimde vermem gereken bir 10 kilo var diyet listen çok hoşuma gitti ama ben başlamaya korkanlardanım sanırım :1:

Meraba arkadaşlar

Sabah Kalkınca(7.30)

Sabah Kahvaltısı (8.00)

Ara Öğün(10.00)
Meyve

Ara Öğün(12.00)
Form Büskivi (Yarısı)

Öğle Yemeği (14.00)

Ara Öğün (16.00)

Ara Öğün (18.00)
Kalan Form Büskivi

Akşam Yemeği (20.00)

Ara Öğün(22.00)

Merhaba canım benimde bi vermem gereken 10 kilo var eskiden bu gözüme kabus gibi gelirdi.10 kilomu imkanız der yemeye devam ederdim . Şimdi kafama koydum ama umarım başarırız:16:

Merhabaaa :)) Kilomuz ve boyumuz aynı umarım veririz şu vıcık vıcık yağlarımızı kilolarımızı diyetimiz aynı sayılır 2 saat ara ile 6 öğün yiorum bende :32: 13 gündür diyet +spor yapıyorum vucudum toplandı incelmeler var ama sadece başlangıçta tartıldım şuanda kilomu bilmiyorum :)) cumartesi günü kısmetse kilomu göreceğim. :16:

Merhaba canım benimde bi vermem gereken 10 kilo var eskiden bu gözüme kabus gibi gelirdi.10 kilomu imkanız der yemeye devam ederdim . Şimdi kafama koydum ama umarım başarırız:16:

Başarmak imkansız değil gerçekten de bu işte tek olmamak gerekiyor. Biri bıraksa diğeri motive etmeli bence :)) Valla bu güne kadar tek yağtığım hiçbir diyette başarılı olamadım bi de böyle deneyim dedim :)))

Merhabaaa :)) Kilomuz ve boyumuz aynı umarım veririz şu vıcık vıcık yağlarımızı kilolarımızı diyetimiz aynı sayılır 2 saat ara ile 6 öğün yiorum bende :32: 13 gündür diyet +spor yapıyorum vucudum toplandı incelmeler var ama sadece başlangıçta tartıldım şuanda kilomu bilmiyorum :)) cumartesi günü kısmetse kilomu göreceğim. :16:
Ayy ne güzel hiç bırakmamışsın. Ben hemen pes ediyorum cok uyuz bir durum :)) Ve maalesef ben spor yapamıyorum:(( Canım hiç istemiyor:((

Geçende bir şey duymuştum bugun aklıma geldi ve yaptım. Açıkçası işe yaradığını düşünüyorum. Her öğünden önce soğuk su içmek. Kansız bir olduğum için hep üşüyorum ve o suyu içtiğimde...On dakika titredim :)) Buz gibi oldum :)) Ama aynı zamanda mideminde buz gibi olduğunu resmen hissettim. O suyun vücudumda dolaştığını :) Midem resmen soğuk soğuk yandı :)) Üşüme hissi geçtiğinde ise açlık hissim geçmişti. Çok az yedim. İki saat sonra tekrar yediğimde aynı şeyi yaptım ve bugun gerçekten çok çok az yedim :)) Listeme uydum ama sadece listeye uymak için yedim. Soğuk su içtikten sonra tok hissettiğim için pek fazla yiyemedim :))

merhabaaa benimde vermem gereken bir 10 kilo var diyet listen çok hoşuma gitti ama ben başlamaya korkanlardanım sanırım :1:

Aslında ilk başlarda acıkmadığın için yemek sana kilo aldırıyormus gibi hissediyosun. Ama sonra vucut o sisteme alıştığında 2 saatte bir acıkıyorsun. O zamanda da geriye kalan kontrol ve listeye uymak. Korku. Bende de vardı ama başladım ve azmettim. Çünkü kilo hayatımdan çok şey alıyor. Gerçekten. Pes ettiğinde ya da korktuğunda kilonun senden aldıklarını düşün. Moralini bozduğunu, sosyalleşmene engel olduğunu, özgüvenini nasıl da kiloların yüzünden yitirdiğini..Ha birde öncesi ve sonrası resimlerine bak :) İyi motive ediyorlar. Ben neden yapamayacakmışım diyorsun :))

Ayy ne güzel hiç bırakmamışsın. Ben hemen pes ediyorum cok uyuz bir durum :)) Ve maalesef ben spor yapamıyorum:(( Canım hiç istemiyor:((

Açıkcası hayatımda ilk defa bu kadar dayanabildim diyebilirim :) Benimde canım istemez kaçardım :) Ama bu diyetimin başında kendime söz verdim bu yaza damganı vurucaksın dedim :D :D İnşallah verebilirim çoook diyetler denedim ama evde hareketsiz oturduğum için hiç veremedim ilk defa bu kadar süredir spor yapıyorum faydasını da gördüm doğrusu incelmeler oldu :16: Bence sende yap diyetin yanına spor eklenince sonuç daha mutlu edici oluyor. Ben motivasyon için feyste bile spor sayfaları vücut , diyet sayfaları beğendim sürekli önümde çıtır kızlar :D sürekli sporla ilgili yazılar kilo verme hikayeleri okuyorum böylece pes etmiyorum :D

Back
X