- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of emin olmadan gitmek istemiyorum hastanede daha cok canm skılıyor negatıf gorurum diye boyle bıle umutllanmk guzelTest versene artık canım 11 gün gecikmiş kalp atışı bile duyarsın artık
Ya kıyamam sana,Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın inşallahOf emin olmadan gitmek istemiyorum hastanede daha cok canm skılıyor negatıf gorurum diye boyle bıle umutllanmk guzel![]()
Ayy insallah canmm yaaa tesekkr ederim dua et banaYa kıyamam sana,Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın inşallahama çok geçmiş 11 gün ve daha önce lh testi pozitif çıkan gebeler okumuştum sanki hamilesin sen Allah'ın izniyle git bir test ver hadi
![]()
İnşallahhhh Allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsinAy insallah cnm yaa
Ayy insallah canmm yaaa tesekkr ederim dua et bana![]()
Evettt yaaaaİnşallahhhh Allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsinçok zor bir süreç bu inan çok iyi anlıyorum negatif çıkmasından korkmani
![]()
Ne kadar zamandır uğraşıyorsun canım?Evettt yaaaaen azından testte gormek daha iyi
Valla cnm aslında ugrasmıyorum olursa olur diye 2.5 senedir evliyim hic korunmadım adetim gecince supelendım sadeceNe kadar zamandır uğraşıyorsun canım?
Ben ocakta bıraktım korunmayı uğraşıyorum da ama olmuyor artık umutsuzluğa kapıldım olmayacak herhalde diyeValla cnm aslında ugrasmıyorum olursa olur diye 2.5 senedir evliyim hic korunmadım adetim gecince supelendım sadece
Olur ya sıkma canınıı valla zaten hiç ummadıgın anda ckıyormus bebişte insallah bşzede oyle olurrr rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun insallahBen ocakta bıraktım korunmayı uğraşıyorum da ama olmuyor artık umutsuzluğa kapıldım olmayacak herhalde diye![]()
Aminn inşallah zaten bu ayda olmazsa doktora gidiyorum artıkOlur ya sıkma canınıı valla zaten hiç ummadıgın anda ckıyormus bebişte insallah bşzede oyle olurrr rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun insallah![]()
Git cnm tabiki aksatma sen kac yıllık evlisin ve kac yasındasınAminn inşallah zaten bu ayda olmazsa doktora gidiyorum artık![]()
Mutlaka test yap haber ver bence hamilesin lh sürekli pozitif çıkan çok kişi gebe çıktı2.5 senelik evliyim 25 yasındaym kuzumm aynı yastayızzz bak![]()
Ayy senin o yazan ellerini yerim insallah cnmmm yaaaaaMutlaka test yap haber ver bence hamilesin lh sürekli pozitif çıkan çok kişi gebe çıktı![]()
Ya böyle ogrenen cok kişi varda benm sureklı pozıtıf cıkması aklımı karıstırdı acıkcasıOvulasyon testi dediğiniz yumurtlama testi değil mi? Normal bir gebelik testi alıp yapsaydınız keşke bu testler gebelik konusunda yanıltıyormuş diye duymuştum ama sizin 11 gün de adetiniz gecikmiş bence hemen gidip test verin Allah gönlünüze göre versin.
Ya böyle ogrenen cok kişi varda benm sureklı pozıtıf cıkması aklımı karıstırdı acıkcası