- 26 Temmuz 2019
- 341
- 97
- 48
- 28
Öyle yapıyım bari cnmm artık ogrenme vaktı geldiiiBence çalışmıyorsanız bugün gidip bir kan testi verin en net öyle öğrenirsiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapıyım bari cnmm artık ogrenme vaktı geldiiiBence çalışmıyorsanız bugün gidip bir kan testi verin en net öyle öğrenirsiniz
Öyle yapıyım bari cnmm artık ogrenme vaktı geldiii![]()
Yaa kıyamam veririm tabikiiiii aksam olsun da bi bakalımmmBizi de habersiz bırakma heyecanlandım şimdi bende![]()
Valla çok heyecanlandim muhakkak haber verAyy senin o yazan ellerini yerim insallah cnmmm yaaaaa![]()
Bende bu şekilde gebe olduğumu öğrendim dünNormalde 2 ci idrarla yapıyordum bu sabahda ilk idrarla yaptım ovulasyon testini 11 gun gecıkmem var sabah tuvaletimdenn sonra beyaz su gibi akıntım geldi kasıklarım da biraz bugun agrıyor acaba adet mi olucamm off ovulasyon testim boyle surekli pozıtıf Eki Görüntüle 3114071
Yaaa hadii insallajhhhhBende bu şekilde gebe olduğumu öğrendim dünhemen erken gebelik testi yapın pozitifse kan verin ve doktoronuzla görüşün onunla hareket edin ayy hadi inşallah
![]()
Tmam bebişimmm. VericemValla çok heyecanlandim muhakkak haber ver![]()
Yaptınız mı testTmam bebişimmm. Vericem
Hyr cnmmmYaptınız mı test
Naptin yaptinmi testÖyle yapıyım bari cnmm artık ogrenme vaktı geldiii![]()
Hyr cnm esim alıcak gelirkenNaptin yaptinmi test
Hm bizide haberdar etHyr cnm esim alıcak gelirken
Eşime dedim alırsa yapıcamHm bizide haberdar et![]()
Mesajlarınızı okudum ve merak ettım sonuc nedirEşime dedim alırsa yapıcam
Negatif cnmMesajlarınızı okudum ve merak ettım sonuc nedir![]()