İlk iliski ile alakali

Coynes55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
294
153
53
Merhaba 3 haftalik evliyim ilk 4 gün iliskiye giremedim giriste çok aci oluyordu bırakıyorduk.İliski yasadiktan sonra kanamam oldu 2 gün sürdü tatildeydik bu arada
Bayram icin memlekete geri döndük aileler var diye iliskimiz olmadi
Kendi evimize geldik adet oldum adetin bittigi gün dus aldim iliski yasadik yine kan geldi kırmızı renkte peniste kan vardi.
Birde penis icimden çıkınca beyaz parçalar oluyor kilotlarim lekeli oluyor,
Agrim kasıntım yok iliskiye girerken biraz aci oluyor acaba ne ile alakali yasiyan varmi bu durumu saglik ocağında ebeye danissam olurmu.

Kayganlastirici kullanmanizi öneririm. Suanda kizliginiz yeni bozulduğu için kan geliyor. Beyaz parçalar derken boyle birsey hic duymadım.

Kayganlastirici kullanmanizi öneririm. Suanda kizliginiz yeni bozulduğu için kan geliyor. Beyaz parçalar derken boyle birsey hic duymadım.
Kendim kaygan oluyorum ama yeterli degilmi acaba
Beyaz peynir gibi diyeyim kusura bakmayın ozur dilerim
Penis vajinadan çıkınca öyle şeyler oluyor penis üstünde

O eşinizden kaynaklı, gelen sperm yogunlasmasindan. Uzun süre boşalmadiklari zaman olur. Eger aci hissiniz yoksa kayganlastirici kullanmanıza gerek yok. Kayganliginiz yetersizse yada yetersiz kaldiginizda kullanmanız için demistim, genellikle ilk ilişkilerde yetersiz oluyor.

Bu bahsettiğiniz şey enfeksiyon, mantar belirtisi.

Vücudun anca bir şeylere alışıyor zamanla duzelicek tabi ki açısı sıkıntı yapma ama enfeksiyon için idrar tahlili yap mutlaka bende balayında havuzdan kapmistim yoğun bir ateş kusma olmuştu ilerlemeden tahlilini yaptir istersen

Vücudun anca bir şeylere alışıyor zamanla duzelicek tabi ki açısı sıkıntı yapma ama enfeksiyon için idrar tahlili yap mutlaka bende balayında havuzdan kapmistim yoğun bir ateş kusma olmuştu ilerlemeden tahlilini yaptir istersen
Yaptircm insallah teşekkür ediyorum 😌

Back
X