İlk ilişki sonrası regl düzeni

zeyneppcaylir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
20
5
1
26
ilk ilişkiden sonra bekaret bozulduğunda, regl döneminde gecikmeler yaşanması normal midir? kızlık zarına bağlı mıdır. hamilelik yok.

ilk ilişkiden sonra bekaret bozulduğunda, regl döneminde gecikmeler yaşanması normal midir? kızlık zarına bağlı mıdır. hamilelik yok.
Bekaretin bozulmasıyla regl düzeninin değişmesiyle alakası yok. Birbiriyle bağlantılı durumlar değil canım. Farklı bir nedenden ötürü gecikme olmuştur. Hamilelik yoksa hava değişikliği stres hormonal bozukluklar yapabilir.

teşekkürler♡♡. ve izninizle bir şey daha soracağım ben ilişki yaşadım sonrasında 2 defa adetim oldu bu 3 ayda hiç ilişki yaşamadım adet düzenim hep düzensizdi gerçi ama 2 defa adwt görmüş biri hamile olabilir midir? belirtim olmadı ve test negatif.

Canım benim şimdi dediğin gibi yaşadığın ilişkinin üzerine iki adet döngüsü geçtiyse çok zor şuan hamile olman. Zannetmiyorum. Testinde negatif çıkmış zaten. Düzensizlik için bir doktora görün istersen hormonal olabilir sürekli düzensiz diyorsun çünkü. Onun dışında gebelik düşünmüyorsan korun lütfen.

teşekkür ederim cevabınız için ♡ doktora görüneceğim fakat virüs yüzünden aksamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…