- 17 Ekim 2021
- 100
- -4
- 16
- 29
- Konu Sahibi Sweetybaby
Merhaba kızlar merak ettiğim bir konu var ilk ilişkiniz veya evlendiğinizde ilk birleşmeniz nasıl oldu kanama ne kadardı, ne kadar sürdü acı hissi nasıldı ? Yardımcı olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrudan neyi merak ediyorsanız onu sorarmisiniz lütfen ?Merhaba kızlar merak ettiğim bir konu var ilk ilişkiniz veya evlendiğinizde ilk birleşmeniz nasıl oldu kanama ne kadardı, ne kadar sürdü acı hissi nasıldı ? Yardımcı olur musunuz
Daha sonralarda kanama olmadı mı pembe leke peçeteye dolduracak kadar mıydıKendini hiç kasma zaten ilk ilişkide kanama olduğu an bırakın devamını getirmeyin bende pembe bi leke geldi öyle çok kanamam olmadı sonra ki günlerde araştıra araştıra en doğru pozisyon hangisi ise öyle yaptık eşin hiç acele etmesin o seni yönlendirmesin sen onu yönlendir başlarda
Sonraki ilişkilerde kanama geldi mi ve sonra vajinanızda bir farklılık hissediyormuşsunuzacı olmadı ufak bı histi sadece. önemlı olan tam olarak ıslanmanız hazır olmanız ön sevısmeyı kısa tutmamanız kendınızı kasmayın, akısına bırakın. partnerınızın bu konuda bılgılı olması, sıze paldır küldür davranmaması cok onemlı. kan bı tabak kadar gelmıştı![]()
Peçeteyi dolduracak kadar falan değildi 4 damla bişeydiDaha sonralarda kanama olmadı mı pembe leke peçeteye dolduracak kadar mıydı
yoo gelmedi fark yokSonraki ilişkilerde kanama geldi mi ve sonra vajinanızda bir farklılık hissediyormuşsunuz
Teşekkür edermBen vajinismus tedavisi gördüm ilişiden önce tedavi esnasında aparatla denemeler yaptık hatta penisten büyük aparatlarla denemeler de oldu hiç kanamam olmadı vajinismusu yendikten 1 ay kadar sonra bir ilişkide yaşadım kanamayı illa ki kanama olacak diye bir sey yok zaten normal olan kanama olmamasıymış
Peki gaz çıkışı ilişkiden sonra ordan da çıkabiliyomuş öyle oldu mu sizde evlendikten sonrayoo gelmedi fark yok
fake sen misin jskskhsPeki gaz çıkışı ilişkiden sonra ordan da çıkabiliyomuş öyle oldu mu sizde evlendikten sonra
Elimde değil kafamdan atamıyorumsevgili buşra, oncekı konularına baktım bıraz. cok sıkışmış gibisin. kendıne bukadat dert edınıyorsan ıstemedıgın bı ılıskıdeysen ayrıl kurtul. namus bacak arasında degıldır ne yaşadıysan yaşadın kendıne ezıyet etme cok gençsın
Canım benim herkeste kan gelecek diye bir durum yok ayrıca parmakla kan geldiyse tırnağı kılcal damarına zarar vermiş olabilir kan geldiyse çok okumadım önceki konularını yorumlardan anladığım kadarıyla yazıyorum. Ayrıca zorla kimseyle evlenme ya da sevgili olma benden önerim hayatını mahvedersin. He çok kafana takıyorsan doktora git ve sor için rahatlasınElimde değil kafamdan atamıyorum![]()
Doktora gittim zaten o dedi zedelenme olmuş oladabilir olmayadabilir dedi biri dedi içini rahat tur yüzde 80 olur diğer doktor dedi belli olmazCanım benim herkeste kan gelecek diye bir durum yok ayrıca parmakla kan geldiyse tırnağı kılcal damarına zarar vermiş olabilir kan geldiyse çok okumadım önceki konularını yorumlardan anladığım kadarıyla yazıyorum. Ayrıca zorla kimseyle evlenme ya da sevgili olma benden önerim hayatını mahvedersin. He çok kafana takıyorsan doktora git ve sor için rahatlasın
Bilemedim 2 farklı yorum olmuş. Vajinal muayene yapıp mı dediler bu yorumu?Doktora gittim zaten o dedi zedelenme olmuş oladabilir olmayadabilir dedi biri dedi içini rahat tur yüzde 80 olur diğer doktor dedi belli olmaz