Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet bitiminin 1 gün sonrası erkek arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdim korunmamıştık üzerinden yaklaşık 20 gün geçti baş dönmesi mide bulantısı falan yaşıyorum hamile kalırmıyım bu mümkün mü
Kesinlikle psikolojik hamile kalman mucize olur heraldeAdet bitiminin 1 gün sonrası erkek arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdim korunmamıştık üzerinden yaklaşık 20 gün geçti baş dönmesi mide bulantısı falan yaşıyorum hamile kalırmıyım bu mümkün mü
Erken yumurtlama olduysa olabilir kuzum 20 gün geçmiş üstünden 14 gün sonra bat desen neredeyse 5 haftalık oluyor. Daha geçen gün biri 7.gün yumurtlamış hamileydi burada.hamıle kalabilirsin ama bu kadar erken belirtin olmaz, yani psikolojik
içinize mi ejakule oldu? eğer öyleyse ihtimal artar. burada sürtünme esnasında zevk suyundan hamile kalan birini okudum, evliyim ve ben korkuyorum. siz nasıl bu kadar cesur olabiliyorsunuz anlamıyorum? hem istenmeyen gebelik için, hem de sağlığınız için korununAdet bitiminin 1 gün sonrası erkek arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdim korunmamıştık üzerinden yaklaşık 20 gün geçti baş dönmesi mide bulantısı falan yaşıyorum hamile kalırmıyım bu mümkün mü
Erken yumurtlama olduysa olabilir kuzum 20 gün geçmiş üstünden 14 gün sonra bat desen neredeyse 5 haftalık oluyor. Daha geçen gün biri 7.gün yumurtlamış hamileydi burada.
prolaktin hormonu yüksekliğim var 27-28 günü buluyorAdet düzenin nasıl normalde? 21-25 günde bir oluyorsan olabilir...
prolaktin hormonu yüksekliğim var 27-28 günü buluyor
Tabi mümkün.Adet bitiminin 1 gün sonrası erkek arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdim korunmamıştık üzerinden yaklaşık 20 gün geçti baş dönmesi mide bulantısı falan yaşıyorum hamile kalırmıyım bu mümkün mü
Biraz zor gibi o zaman.prolaktin hormonu yüksekliğim var 27-28 günü buluyor
Bir anda gelişen bir şeydiTabi mümkün.
Bizim ailemizde çok var bunun örneği.
İnsanlar korunurken hamile kalıyor ki siz korunmamışsınız.
Ben korunurken hamile kaldım mesela.
Anlıyorum. Sizi eleştirmek vs değil niyetim yanlış anlamayın. Ama mümkün olabiliyor. Ben bilinen bir markanın prezervatifi ile hamile kaldım. Ki kesinlikle çocuk düşünmüyordum. Şimdi tabi bebişimle mutluyum alıştık hamileliğeBir anda gelişen bir şeydi