İlk ilişkiden sonra uzun süre kanaması olan var mı?

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
133
arkadaşlar merhaba.
Yeni evliyim ve ilk ilişkimi yaşadıktan sonra ertesi gün ara ara kanamam oldu. Sonra yaklaşık bir hafta kadar ilişki olmadı o arada doktora gittim baktı her şey normal dedi. Sonra benim içim rahatlayınca tekrar ilişkiye girdik ve ilişki sırasında yine çok kanamam oldu sonra ertesi gün ilişki sırasında değil ama sonrasında kan geldi azar azar koyu kırmızı. Sanki adetin ilk günü kanaması gibiydi ama anlam veremiyorum madem her şey normal ne bu kan neden bitmedi bu durum benim durumumu yaşayan var mı aranızda?

Doktor alttan muayene etti değil mi? Ettiyse ve normal dediyse normaldir. Etmediyse ilk zaman sürtünmeden dolayı vajina girişinde acı vermeyen ufak yara olabiliyor o da böyle kanamaya sebep olabiliyor.

normal benimde olmuştu ama iyi yapmışsın hem piskolojik olarak hemde daha iyi hissetmek için bende nedeyse 1 hafta yapmamıstım :)) sonra alıştım

Benim ilk iliski sonrasi olan kanamamdan daha cogu ikinci ucuncu ve hatta 4.cu iliskimde olmustu..dugunden 3 gun sonra ciktigimiz 1haftalik balayinda 2 kez iliski yasayabilmistik bu yuzden.tam durdu artik normal diye basladigimz iliski sonrasi kan revandi ortalik
yaklasik 21.gunde tamamen bitti diyeyim.
donunce dr gittim hemen bakti etti hersey normal dedi.

Olabiliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…