İlk ilişkim hüsran

Bakire olmayanlar evliler acil

• Ankete Katılan
    12

Gulsen 26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
148
13
18
arkadaslar 27yaşındayım hep kendimi korudum ilişki yaşamaya çekindim ama en son geçen hafta olan oldu bakireliğim bitdi kan geldi.ama sonra yaşamadım ilişki
Dibe kadar olmadı kanda çok az geldi yanı yatak batmadı sadece iç kanama gibi
Peki evliler yada benim gibi duruma düşen
İkinçi defa yapınca sonra kan geldi mi?
Bide dikdirmek istemiyorum korkuyorum ama ailede istiyorum hemde çok bütün erkekleri gzüelliğimle çeksemde hepsı yatma amaclı ama yalniş bi kere yapdım bu yaşımda delircem
Dikdirmeden evlenen yada dugun gecesını atlatan oldu mu?
Kendıme yakısdıramayacagım seylerı yasıyorum
Kimseye allah boyle ılk nasıp etmesin!

Ne geri kafalilik bu. Diktirmek ne alaka. Ben bakireydim ve hic bi zaman kanamam olmadi. Herkesten kan gelmiyor. Yani hersey kan degil herkestende kan gelmez takmaz kafana

Ne geri kafalilik bu. Diktirmek ne alaka. Ben bakireydim ve hic bi zaman kanamam olmadi. Herkesten kan gelmiyor. Yani hersey kan degil herkestende kan gelmez takmaz kafana
Geri kafalıl demesek hanı biniyle yatsam neyse de ama bu 27yaşımda belkı ilişkim olur boyle hanı erkekler bakıresın aaa ınanmıyorum dıyıp kacan çok oldu yani güzellikde diğil
Peki nasıl olucak napıcam evlenırsem bakıre dersem evlenmez kimse
Sizde nasıl oldu pekı?

Geri kafalıl demesek hanı biniyle yatsam neyse de ama bu 27yaşımda belkı ilişkim olur boyle hanı erkekler bakıresın aaa ınanmıyorum dıyıp kacan çok oldu yani güzellikde diğil
Peki nasıl olucak napıcam evlenırsem bakıre dersem evlenmez kimse
Sizde nasıl oldu pekı?
Diktirmeyi dusunen benim icin geri kafalidir..tabiki bakire olmadigimi dusundu. Nisanlimdi kendisi. Ilk gun sadece sordu kanaman olmadi diye bende nerden biliyim dedim. 1 ay sonra bi kavgada zaten bakire degildin dedi neden aci cektim sende gordun nasil adamsin sen dedim oda bana her kadin yapardi o rolu dedi.. benim icin hersey bittu yuzugu attim ve gittim. Sorun etmedi ama bakire oldugumada inanmadi ayrilmasaydim evlenirdik ama gereksiz adamlarla isim yok

Diktirmeyi dusunen benim icin geri kafalidir..tabiki bakire olmadigimi dusundu. Nisanlimdi kendisi. Ilk gun sadece sordu kanaman olmadi diye bende nerden biliyim dedim. 1 ay sonra bi kavgada zaten bakire degildin dedi neden aci cektim sende gordun nasil adamsin sen dedim oda bana her kadin yapardi o rolu dedi.. benim icin hersey bittu yuzugu attim ve gittim. Sorun etmedi ama bakire oldugumada inanmadi ayrilmasaydim evlenirdik ama gereksiz adamlarla isim yok
Gecmıs olsun üzüldüm banada regl zamanı belkı dedı neden bana bulasmadı dedi kan
Bahane tabııkı doktora gıdıp rapor ala bılırdın
Pekı nasıl devam etdın ben yapmam daha
Aslında komseyle sevgılı olamıyodum aşırı kıskanclık yapmasaydım belkı yurırdu her kesle
Ama olmadı işte her kes cok temızsın derdi
Ama neyse pekı nasıl olucak napıcan?
Sonra ilişki yasadın mı hıc mı kanaman olmadı?
Bende oldu normal hatda bı gun devam etdı yanı bıldıgın regl gıbı

Gecmıs olsun üzüldüm banada regl zamanı belkı dedı neden bana bulasmadı dedi kan
Bahane tabııkı doktora gıdıp rapor ala bılırdın
Pekı nasıl devam etdın ben yapmam daha
Aslında komseyle sevgılı olamıyodum aşırı kıskanclık yapmasaydım belkı yurırdu her kesle
Ama olmadı işte her kes cok temızsın derdi
Ama neyse pekı nasıl olucak napıcan?
Sonra ilişki yasadın mı hıc mı kanaman olmadı?
Bende oldu normal hatda bı gun devam etdı yanı bıldıgın regl gıbı
Bak iste geri kafalisin neden doktora gidip aliyim kim o yani? Neden ispat ediyim onane bakire vrya degilim

Bak iste geri kafalisin neden doktora gidip aliyim kim o yani? Neden ispat ediyim onane bakire vrya degilim
Helal sana rahatladım varya dızı gıbı bı hayat yaşadım desem
Pekı sonra biriyle oldun mu gercı kan gelmedı dıyosun
Kac yasındasın

Yanlış olan bir şey varsa o da sizin “yalniş” yazmanız. Bir de bitdi, kanda, yanı, yada, ikinçi, dikdirmek, çeksemde, yapdım vs. var tabii.
Sen guya akıllımısın ya şapkalı harif koyma klavyem kapalı ola bilir yanı sonucda konu anlaşılıyo dimi derdim keski yazma olsa

Canım eşimle aramızda asla bu muhabbet geçmedi, bakire misin diye sormadı (ki değildim) asla neden değilsin kimle oldu gibi sorular geçmedi aramızda senin bedenin hakkım yok fikir belirtmeye dedi. Gayette mutlu huzurluyuz. Bir kere de kafama kakmadı. Asla dert etme

Canım eşimle aramızda asla bu muhabbet geçmedi, bakire misin diye sormadı (ki değildim) asla neden değilsin kimle oldu gibi sorular geçmedi aramızda senin bedenin hakkım yok fikir belirtmeye dedi. Gayette mutlu huzurluyuz. Bir kere de kafama kakmadı. Asla dert etme
Ay çok sevındım biliyomusun suan o kdar aglamak geldi ki içimden
Asla kimseyi kınamadım ben hep belli yaşa kdar bekliycem evlenmek için diyodum
Çunkı kimse bakireyle konuşmuyo mesela her kes bana güzelsin der ama bakıreyım uzak dururdu
Buda her dediğimi yapdı hanı guven manasında yoksa yapmazdım
Ne güzel o konu gecmemiş eski ilişkin bi kez mi oldu kan geldi mi?
Sonra ilişkide yıne geldi mi kan?

Bence siz ne istediginize karar verin.
Olumlu seyler anlatanlara bile "kan geldi mi kan?" diye soruyorsunuz.
Insanlar size bunun "bakire misin?" sorusunu sormadan da olabilecegini anlatmaya calisiyor.
Illa ki kan gelmesini istiyorsaniz, baska yöntemler bulun, ne diyeyim.

Ben de bu güne kadar sadece esimle birlikte oldum, ama hic kan gelmedi.
O da bana bu konuda bir ithamda bulunmadi, bir iki kez sakasini yapacak gibi oldu, önünü kestim.
Bu konuda bir süphen olursa, bana inanmiyorsan, benim icin biter dedim.
Cünkü gercekten ondan önce kimse olmadi, olsaydi ve anlatsaydim sorun yapmazdi.
Olduysa ve ben anlatmadiysam diye dertlendi sadece.
Ben kendimi, ne yaptigimi, ne yapmadigimi biliyorum. Kimseye ispatlamak zorunda da degilim.
Beni sevip sevmedigini, benimle evlilik isteyip istemedigini kizlik zariyla belirleyecek adamdan bir hayir gelmez zaten.

Bence siz ne istediginize karar verin.
Olumlu seyler anlatanlara bile "kan geldi mi kan?" diye soruyorsunuz.
Insanlar size bunun "bakire misin?" sorusunu sormadan da olabilecegini anlatmaya calisiyor.
Illa ki kan gelmesini istiyorsaniz, baska yöntemler bulun, ne diyeyim.

Ben de bu güne kadar sadece esimle birlikte oldum, ama hic kan gelmedi.
O da bana bu konuda bir ithamda bulunmadi, bir iki kez sakasini yapacak gibi oldu, önünü kestim.
Bu konuda bir süphen olursa, bana inanmiyorsan, benim icin biter dedim.
Cünkü gercekten ondan önce kimse olmadi, olsaydi ve anlatsaydim sorun yapmazdi.
Olduysa ve ben anlatmadiysam diye dertlendi sadece.
Ben kendimi, ne yaptigimi, ne yapmadigimi biliyorum. Kimseye ispatlamak zorunda da degilim.
Beni sevip sevmedigini, benimle evlilik isteyip istemedigini kizlik zariyla belirleyecek adamdan bir hayir gelmez zaten.
Bıtanesin dikdirmem zaten sadece çok guzel aile istedıgım anda boyle ilk hakk etmıyodum o yuzden

Bence bu kafadan cıkman gerekiyor. Kan sürekli gelecek olan ya da herkeste gelen bir şey değil zaten kimseye hesap vermek zorunda da değilsin o yüzden takana takmayıp hayatına ona göre insanlar al

Bence bu kafadan cıkman gerekiyor. Kan sürekli gelecek olan ya da herkeste gelen bir şey değil zaten kimseye hesap vermek zorunda da değilsin o yüzden takana takmayıp hayatına ona göre insanlar al
Ay çok rahatladım pekı hiç sormadılar mı yanı o yuzden genelde bende. Hep sorarlar ama bakıreyım dıyıncede aman inanmıyorum derler di
Şimdi nasıl davranacagımı bılmıyorum sızdenasıl oldu dıye merak etdım
Demeo kolay geliyo yaşayan bilir anca

Helal sana rahatladım varya dızı gıbı bı hayat yaşadım desem
Pekı sonra biriyle oldun mu gercı kan gelmedı dıyosun
Kac yasındasın
Oldum evet gelmedi gelmeyecekte zarim esnek. Bakireyim hala guya yani :) 23 yasi dayim

Yokki bu devirde boyle koca masallah

Canım ben yeni evliyim sorunun cevabını vererek başlıyım benim ilk ilişkimdede ikincisindede kanamam hep oldu hani yapıdan yapıya değişiyor belki seninde gelebilir onun için kimse garanti bi cevap veremez kızlığının yapısına bağlı.. Fakat hep bunu düşünüp hayatı kendine zindan etme her insan hata yapar hata olduğunu farkettiysen sorun yok ilerde eşin olucak beyfendiyede bence anlatsan daha mantıklı olur zaten biraz olgunsa anlayışla karşılar

Oldum evet gelmedi gelmeyecekte zarim esnek. Bakireyim hala guya yani :) 23 yasi dayim
Oda ıyı mı ınsan bılemıyo
Gerçi bende geldi kan
Böyle yazılar beni ıyı yapdı gerçi
Ne bileyim terk edildikde insan pişman oluyo
Bu yaşımda yapayım belki ilişkim olur sevgilim olur deye yapdım ama bunla diğilmiş

Back
X