- 4 Şubat 2019
- 4.207
- 9.013
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
-
Zaten şuan cinsel hayatımız var mesele zar mar değil. Ben ne olduğunu anlamaya çalışıyorumKan varsa gecmis olsun bacim selametle
Konu sahibi onu sormuyor ki? Ben sızmışken ilişki olup olmaması normal mi onu soruyor. Bekaret umrunda değil zaten.İlişkinin olup olmadığını ne yönden soruyorsunuz?
Bekaretse kurban kanı gibi mi akmalıydı onaylamanız için?
360 tane başlık açmışsınız. Maşallah!
Durumunuzun psikolojik olduğunu söyleyeyim de tatmin edici olur belki
(Aynştayn was here)
Ben her gece sarhoşum derdimden böyle o zamanKonu sahibi onu sormuyor ki? Ben sızmışken ilişki olup olmaması normal mi onu soruyor. Bekaret umrunda değil zaten.
Hemen cinnet geçirme
Oysa erkek icin ne kadar basit.. ne diyelimmm insallah pisman olmazsinBöyle bir problemim var.Bir problem var mı yoksa ben mi memnuniyetsizim?
Merhaba hanımlar, Bir erkek arkadaşım var, kendisi çocukluk aşkım ama 1 yıl önce sevgili olduk. Uzun süredir onu seviyordum. Her şey çok hızlı gelişti. Yakın zamanda evlilik kararı aldık. 5 6 aydır da birlikte yaşıyoruz. Öyle ki resmen evli olmamamıza rağmen ikimizde birbirimizi eş olarak...www.kadinlarkulubu.com
Özet olarak erkek arkadaşımla birlikte yaşıyoruz. Benimle ilişkiye girmek istiyordu ben de hep tereddüt ediyordum. Daha sonra bir gün bana böyle yaparsan buz gibi bir çift oluruz dedi. Ben de alkol alayım sen de yap, ayıkken korkuyorum dedim. Emin misin diye sordu ben de evet dedim. Sonra o gece sızmışım o da olduğunu söyledi. Ama hiç bir şey hatırlamıyorum. Yatakta ufak bir kan izi vardı.
Sonra 4 5 kez tekrar denedik tam olmadı. Çok acıyordu. Bir keresinde tam oldu bitince baktım ki kan revan içindeyim.
Ben başta bu sızmışken ilişkiye girme durumunu takmadım. Sonra cinsel hayatımız kötü gidince takmaya başladım. Çünkü benim tatmin olmamı hiç umursamıyordu. Bana iletişim yataktan daha önemli dedi. E o zaman niye bu kadar özel bir şeyi ben hatırlamıyorum niye beni zorladın dedim.
Sonra açıklamaya çalıştı ama utandı falan aslında o gece oldu ama tam olmadı falan dedi. Kızlar ne olmuş sizce?
teşekkür ederim. en son yardım alma kararı aldım zaten. önce kendi psikolojim normal mi değil mi onu halledeceğim. bu konuyu da paylaşacağım psikoloğumla. çok yıprandığımı hissediyorum çünkü. kafamda hep bu var.Bu ilişki sizin kafanızı çok karıştırıyor. Ben de diğer üyeler gibi size bunu yapmaması gerekirdi diye düşünüyorum. Siz izin vermemişsiniz de mecbur bırakılmışsınız zaten. Psikolojik baskı olmuş. Keşke düzgünce yaşasaydınız. İlk ilişkide de kan tam gelmeyebilir. Bazı insanların zamanla olur. 4. - 5. ilişkide mesela. Sizin de öyle oldu sanırım. Şu anda da adam sizi önemsemiyor. Yarın da önemsemeyecek büyük ihtimalle. Evlilik kararınız sorgulanması gereken bir konu. İçinizdeki huzursuzluğu çözün. Yardım alın olmadı bir uzmandan.
teşekkür ederim. en son yardım alma kararı aldım zaten. önce kendi psikolojim normal mi değil mi onu halledeceğim. bu konuyu da paylaşacağım psikoloğumla. çok yıprandığımı hissediyorum çünkü. kafamda hep bu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?