İlk ilişkim olmuş mu olmamış mı

socialscientist

Huysuz Şirin Emma
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
4.207
9.013
158
Böyle bir problemim var.

Özet olarak erkek arkadaşımla birlikte yaşıyoruz. Benimle ilişkiye girmek istiyordu ben de hep tereddüt ediyordum. Daha sonra bir gün bana böyle yaparsan buz gibi bir çift oluruz dedi. Ben de alkol alayım sen de yap, ayıkken korkuyorum dedim. Emin misin diye sordu ben de evet dedim. Sonra o gece sızmışım o da olduğunu söyledi. Ama hiç bir şey hatırlamıyorum. Yatakta ufak bir kan izi vardı.

Sonra 4 5 kez tekrar denedik tam olmadı. Çok acıyordu. Bir keresinde tam oldu bitince baktım ki kan revan içindeyim.

Ben başta bu sızmışken ilişkiye girme durumunu takmadım. Sonra cinsel hayatımız kötü gidince takmaya başladım. Çünkü benim tatmin olmamı hiç umursamıyordu. Bana iletişim yataktan daha önemli dedi. E o zaman niye bu kadar özel bir şeyi ben hatırlamıyorum niye beni zorladın dedim.

Sonra açıklamaya çalıştı ama utandı falan aslında o gece oldu ama tam olmadı falan dedi. Kızlar ne olmuş sizce?

Ama jliskide beni umursamiyor demissiniz bunu cozmeniz konusup taleplerinizi acikca dile getirmeniz gerek

İlk gece sızmışsın acemilikle belki tam olmamıştır. Ondan utanmış olabilir ki normal. Kendinde olmayan biriyle çocuk nasıl birlikte olsun.

Ne olduğunu bilemeyiz tek tanık sevgilin olduğu için o ne derse inanmak zorundasın ama ne olması gerektiğini söyleyebilirim.

Hayatım sen sızdın kaldın. Bu ıkimiz için de özel olmalı diye düşündüğüm için sana sarılıp uyudum. Uyanık olduğun ve kendini de hazır hissettiğin bir zamanda tekrar deneriz., şeklinde sabah seninle bir konuşma yapmalıydı.

Konu sahibi onu sormuyor ki? Ben sızmışken ilişki olup olmaması normal mi onu soruyor. Bekaret umrunda değil zaten.

Hemen cinnet geçirme

Oysa erkek icin ne kadar basit.. ne diyelimmm insallah pisman olmazsin

Hey allahım derdimin bekaret olmadığı ortada.
Ben olayı anlamlandırmaya çalışıyordum ki konuştuk sonunda açıkça ve çözdük.

Merak edenlere o gece hakkaten bir şey olmamış. Ben kusmuşum falan adam benim elimi yüzümü yıkayıp uyutmuş. Şarap içmiştim cinle karıştırıp o leke de oymuş. Zaten ertesi gün her yerden kırmızılı lekeler temizlemiştim giriş banyo dahil. Kafam rahat olsun diye de oldu bitti demiş. Sonra tekrar deneyince kan revan içinde kaldım doktora falan gittim hatta ben de bu adam niye şaşırmadı diyorum. Yeni yırtılmış ondandır demişti doktor. Mevzu bu imiş.

Bu ilişki sizin kafanızı çok karıştırıyor. Ben de diğer üyeler gibi size bunu yapmaması gerekirdi diye düşünüyorum. Siz izin vermemişsiniz de mecbur bırakılmışsınız zaten. Psikolojik baskı olmuş. Keşke düzgünce yaşasaydınız. İlk ilişkide de kan tam gelmeyebilir. Bazı insanların zamanla olur. 4. - 5. ilişkide mesela. Sizin de öyle oldu sanırım. Şu anda da adam sizi önemsemiyor. Yarın da önemsemeyecek büyük ihtimalle. Evlilik kararınız sorgulanması gereken bir konu. İçinizdeki huzursuzluğu çözün. Yardım alın olmadı bir uzmandan.

teşekkür ederim. en son yardım alma kararı aldım zaten. önce kendi psikolojim normal mi değil mi onu halledeceğim. bu konuyu da paylaşacağım psikoloğumla. çok yıprandığımı hissediyorum çünkü. kafamda hep bu var.

Çok sık konu açıyorsunuz bununla ilgili. İçinizin rahat olmadığı ortada. En başından yanlış gitmiş her şey. Umarım yardım almanızın size faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…